Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! (/showthread.php?tid=8775)

Strony: 1 2

RE:[O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Drakkainen - 18-10-2014

[Obrazek: 80810993927472398801.jpg]

Zrobiłem zdjęcie, gdy próbowałem dzisiaj zrobić wynik taki sam, jaki był na ostatnich MŚ. Niestety nie udało się, więc wrzucam zdjęcie z trwającego meczu ;_; Chętnie zawalczę o Fifę 10, ewentualnie 2010 FIFA World Cup South Africa. Czekam na wyniki 8))

[O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - SzamanPL - 20-10-2014

[Obrazek: 53ZH1kY.jpg]
Szaman grający w FIFĘ 12 na PS3. Bardzo rzadki widok. Na ogół osobnik ten nie publikuje żadnych zdjęć Torll

RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Johnny - 25-10-2014

Biorę udział

RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Weezyr - 25-10-2014

Retro El Clasico w moim wykonaniu ;D

RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Micvhu - 25-10-2014

Jakość koszmarna... wybaczcie. Linku przekonałeś mnie do wyciągnięcia PSP Party!

[Obrazek: HJJRbJe.jpg]

Plejki nie mam dlatego biorę udział w zawziętej wojnie o plakat.

RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - CELL767 - 25-10-2014

Kolejna odsłona Ja vs Mkali czyli Niemcy Brazylia w praktyce
[Obrazek: X4qt8HN.jpg]
Jeśli się nie kwalifikuje to daje swoje foto milion ton temu (ten z lewej Laughing)
[Obrazek: 047.jpg]

RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Shagy - 26-10-2014

Tak, wiem prawie nic nie widać, no może tylko tyle, że to FIFA, ale chyba się kwalifikuję do rozdawajki :P
[Obrazek: 8f19f7413d65.jpg]

[O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Link - 28-10-2014

Witajcie Smiling Bardzo dziękuję za wszystkie nadesłane zdjęcia! Było ich mniej niż poprzednio, ale chyba uda mi się wszystko rozdać Smiling Dla mnie wygraliście wszyscy Kissing

Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:

Plakat Wolverine - AzjatyckiKondor
Plakat DriveClub - Dekakura
Plakat Resident/Runes - Dziab_Dziab
Kod do pobrania wersji mobilnej Poradnika do gry The Legend of Zelda: ALBW - Wojtex28
Kod do pobrania wersji mobilnej aż 4 Poradników do Gier - yamny

Wyniki Konkursu:

FIFA 09 - Johnny Czy to nie zdjęcie z PESa? Grempy Cat (He had fun once. And it was awful.)
FIFA 10 - SzamanPL Dobre ujęcie
FIFA 12 - FRUNEK1 Fajne masz analogi Creepy
FIFA South Africa - Weezyr Approved
Tiger Woods - CELL767 W FIFce dobrze sobie radzisz, potrenuj w golf Winking
Plakat FIFA 15 - Shagy Ostatni będą pierwszymi™

Jeszcze raz dziękuję za posty z fotkami Kissing Wygrał też Kicaken, podesłał mi najlepszą fotkę na PM, ale oddał nagrodę dla innej osoby.

Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, kody do poradników podeślę przez PM, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo™ Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym listopada!

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - CELL767 - 28-10-2014

Cytat:Tiger Woods - CELL767 W FIFce dobrze sobie radzisz, potrenuj w golf Winking
Ostatnio gram dużo w Pangyę, więc przyda mi się trochę normalnego golfa. Dzięki Smiling