![]() |
|
[O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! (/showthread.php?tid=8775) Strony:
1
2
|
RE:[O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Drakkainen - 18-10-2014 ![]() Zrobiłem zdjęcie, gdy próbowałem dzisiaj zrobić wynik taki sam, jaki był na ostatnich MŚ. Niestety nie udało się, więc wrzucam zdjęcie z trwającego meczu ;_; Chętnie zawalczę o Fifę 10, ewentualnie 2010 FIFA World Cup South Africa. Czekam na wyniki 8)) [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - SzamanPL - 20-10-2014 ![]() Szaman grający w FIFĘ 12 na PS3. Bardzo rzadki widok. Na ogół osobnik ten nie publikuje żadnych zdjęć RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Johnny - 25-10-2014 Biorę udział RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Weezyr - 25-10-2014 Retro El Clasico w moim wykonaniu ;D RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Micvhu - 25-10-2014 Jakość koszmarna... wybaczcie. Linku przekonałeś mnie do wyciągnięcia PSP ![]() ![]() Plejki nie mam dlatego biorę udział w zawziętej wojnie o plakat. RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - CELL767 - 25-10-2014 Kolejna odsłona Ja vs Mkali czyli Niemcy Brazylia w praktyce ![]() Jeśli się nie kwalifikuje to daje swoje foto milion ton temu (ten z lewej )
RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Shagy - 26-10-2014 Tak, wiem prawie nic nie widać, no może tylko tyle, że to FIFA, ale chyba się kwalifikuję do rozdawajki :P [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Link - 28-10-2014 Witajcie Bardzo dziękuję za wszystkie nadesłane zdjęcia! Było ich mniej niż poprzednio, ale chyba uda mi się wszystko rozdać Dla mnie wygraliście wszyscy ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Plakat Wolverine - AzjatyckiKondor Plakat DriveClub - Dekakura Plakat Resident/Runes - Dziab_Dziab Kod do pobrania wersji mobilnej Poradnika do gry The Legend of Zelda: ALBW - Wojtex28 Kod do pobrania wersji mobilnej aż 4 Poradników do Gier - yamny Wyniki Konkursu: FIFA 09 - Johnny Czy to nie zdjęcie z PESa? FIFA 10 - SzamanPL Dobre ujęcie FIFA 12 - FRUNEK1 Fajne masz analogi FIFA South Africa - Weezyr Approved Tiger Woods - CELL767 W FIFce dobrze sobie radzisz, potrenuj w golf ![]() Plakat FIFA 15 - Shagy Ostatni będą pierwszymi Jeszcze raz dziękuję za posty z fotkami Wygrał też Kicaken, podesłał mi najlepszą fotkę na PM, ale oddał nagrodę dla innej osoby.Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, kody do poradników podeślę przez PM, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym listopada! Pozdrawiam, Link. RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - CELL767 - 28-10-2014 Cytat:Tiger Woods - CELL767 W FIFce dobrze sobie radzisz, potrenuj w golf WinkingOstatnio gram dużo w Pangyę, więc przyda mi się trochę normalnego golfa. Dzięki
|