![]() |
[O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! (/showthread.php?tid=8775) Strony:
1
2
|
RE:[O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Drakkainen - 18-10-2014 ![]() Zrobiłem zdjęcie, gdy próbowałem dzisiaj zrobić wynik taki sam, jaki był na ostatnich MŚ. Niestety nie udało się, więc wrzucam zdjęcie z trwającego meczu ;_; Chętnie zawalczę o Fifę 10, ewentualnie 2010 FIFA World Cup South Africa. Czekam na wyniki 8)) [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - SzamanPL - 20-10-2014 ![]() Szaman grający w FIFĘ 12 na PS3. Bardzo rzadki widok. Na ogół osobnik ten nie publikuje żadnych zdjęć ![]() RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Johnny - 25-10-2014 Biorę udział RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Weezyr - 25-10-2014 Retro El Clasico w moim wykonaniu ;D RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Micvhu - 25-10-2014 Jakość koszmarna... wybaczcie. Linku przekonałeś mnie do wyciągnięcia PSP ![]() ![]() Plejki nie mam dlatego biorę udział w zawziętej wojnie o plakat. RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - CELL767 - 25-10-2014 Kolejna odsłona Ja vs Mkali czyli Niemcy Brazylia w praktyce ![]() Jeśli się nie kwalifikuje to daje swoje foto milion ton temu (ten z lewej ![]() ![]() RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - Shagy - 26-10-2014 Tak, wiem prawie nic nie widać, no może tylko tyle, że to FIFA, ale chyba się kwalifikuję do rozdawajki :P ![]() [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini konkurs foto! - Link - 28-10-2014 Witajcie ![]() ![]() ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Plakat Wolverine - AzjatyckiKondor Plakat DriveClub - Dekakura Plakat Resident/Runes - Dziab_Dziab Kod do pobrania wersji mobilnej Poradnika do gry The Legend of Zelda: ALBW - Wojtex28 Kod do pobrania wersji mobilnej aż 4 Poradników do Gier - yamny Wyniki Konkursu: FIFA 09 - Johnny Czy to nie zdjęcie z PESa? ![]() FIFA 10 - SzamanPL Dobre ujęcie FIFA 12 - FRUNEK1 Fajne masz analogi ![]() FIFA South Africa - Weezyr Approved Tiger Woods - CELL767 W FIFce dobrze sobie radzisz, potrenuj w golf ![]() Plakat FIFA 15 - Shagy Ostatni będą pierwszymi Jeszcze raz dziękuję za posty z fotkami ![]() Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, kody do poradników podeślę przez PM, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym listopada! Pozdrawiam, Link. RE: [O] MEGA! "Rozdawajka Linka" #20 - Plakaty z gier, gry i inne + mini kon... - CELL767 - 28-10-2014 Cytat:Tiger Woods - CELL767 W FIFce dobrze sobie radzisz, potrenuj w golf WinkingOstatnio gram dużo w Pangyę, więc przyda mi się trochę normalnego golfa. Dzięki ![]() |