![]() |
Obrazki od Firanki - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Obrazki od Firanki (/showthread.php?tid=9566) |
RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 29-03-2015 Miałam problem z ułożeniem maski koguta na stole więc, cały dzień myślałam nad nowym projektem. Zasugerowałam się tym, że spodobało się wam przedstawienie Hotline Miami z trochę innej perspektywy. ![]() Zastanawiam się czy trochę inaczej nie ułożyć zwisającej maski i czy nie położyć pod krzesłem kija bejsbolowego. Czekam na wasze opinie i sugestie. Dzięki za zainteresowanie na prawdę mnie inspirujecie ![]() RE: Obrazki od Firanki - hgorski6 - 31-03-2015 Swietne obrazki. Chetnie zobaczylbym cos z uniwersum sonica. ![]() RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 06-04-2015 Witam po krótkiej przerwie , na wstępie życzę wszystkim wesołych świąt ![]() Pod względem prac tutaj też sporo się działo za mną już kilka konceptów Hotline Miami ,a tutaj kolejny z nich ![]() Pomimo ze koncept namalowany jest już farbami , nadal jest to podmalówka ze szkicem. Dziś kończy się aukcja The Last of us także wszystkich zainteresowanych zapraszam.
Dziękuje za tak liczne odwiedzanie mojego tematu, dzięki wam i waszemu zainteresowaniu wzięłam się za to bardziej na poważnie i przygotowuję kilka projektów niespodzianek.
RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 11-04-2015 Witam serdecznie ![]() Postanowiłam wykorzystać metodę pasty strukturalnej aby nadać trójwymiarowego efektu i faktury. Po wyschnięciu pasty , pokrywam ją warstwą farby. ![]() ![]() ![]() Za mną już pierwsza warstwa farby , jak widać nadal mocno przypomina to podmalówkę aczkolwiek zaczynam już malować detale.
Zachęcam do systematycznego przeglądania pierwszego postu w temacie , który będzie cały czas aktualizowany. Pozdrawiam i zachęcam do komentowania.
RE: Obrazki od Firanki - Insajd - 11-04-2015 ![]() Nie pozostaje nic, jak tylko czekać na efekt końcowy ![]() RE: Obrazki od Firanki - Dark Archon - 11-04-2015 Pani Firanko, jest szansa na ponowne wylicytowanie/kupienie obrazu TLoU? Ostatnia okazja mnie niestety ominęła ![]() RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 12-04-2015 Panie Archonie jak najbardziej ![]() Hotline Miami.. nie długo finał ^^ ![]() Czekam na komentarze
![]() RE: Obrazki od Firanki - Kicaken - 12-04-2015 Hej Firanka! Bardzo ładne prace, podziwiam talent ![]() Czy będziesz chciała/mogła w przyszłym miesiącu zrobić coś na zamówienie? Podobają mi się twoje prace, a z chęcią bym zaopatrzył się w jeden z nich. Napiszę prywatną wiadomość do Ciebie na początku miesiąca. //edit Ta praca z HM ;rustle: RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 13-04-2015 Bardzo dziękuje za miłe słowa. Jasne , nie ma problemu co do pracy na zamówienie, w takim razie czekam na wiadomość od ciebie ![]() Macie jakieś sugestie co do pracy " Hotline Miami" ? , ja zastanawiam się nad kasetą VHS? RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 22-04-2015 Co to będzie.. co to będzie.. !? ![]() RE: Obrazki od Firanki - Dekakura - 22-04-2015 Majora mask ![]() RE: Obrazki od Firanki - dzej - 22-04-2015 Obraz ![]() RE: Obrazki od Firanki - Kicaken - 22-04-2015 Będzie to obraz ze znakami zapytania. ![]() RE: Obrazki od Firanki - hgorski6 - 22-04-2015 Może coś z sonica? RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 26-04-2015 (22-04-2015, 20:43)Hubert Górski napisał(a): Może coś z sonica? Wszystko w swoim czasie ![]() Więc tak , prace nad Majorą trwają w najlepsze.. prace jednocześnie nagrywam więc wszystko idzie innym tempem niż zazwyczaj, żebyście mieli co oglądać postanowiłam przygotować krótki tutorial jak namalować Majore Mask. Tutorial
Step 1 : Szkic
Przygotuj materiał na którym chcesz wykonać szkic.. może być to kartka lub np tektura.
![]() Szkic wykonaj ołówkiem , najlepiej 2B.. jeżeli wyjdzie ci nie dokładnie nie przejmuj się.. wszystko można poprawić w czasie malowania..
Step 2 : Malowanie
Namaluj resztę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gotowe teraz możesz pochwalić się swoją pracą ![]() ![]() RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 16-05-2015 Witam po przerwie , związku z moją nie obecnością postanowiłam wynagrodzić wam to i przedstawić efekt moich prac nad Majorą przed premierą filmu , który ukaże się na dniach. Jutro ukażą się także zdjęcia prac , które wykonałam w czasie mojej nie obecności. Pierwsza klatka z filmu, szkic Majory
![]() A o to finalna wersja Majora Mask
![]() Ciekawa jestem waszych opinii , jak wam się podoba
![]() RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 17-05-2015 Obiecałam, że pochwale się co robiłam przez ten okres mojej nie obecności. A oto 7 obrazów ze słonecznej Toskanii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz tylko czekać na film ^^
RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 18-05-2015 Tadam!
RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 27-05-2015 RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 28-05-2015 O to jeden z dwóch nadchodzących obrazów.. jak na razie tylko szkic.. Co to może być? ![]() RE: Obrazki od Firanki - Dekakura - 28-05-2015 Twierdze że to Triss ![]() RE: Obrazki od Firanki - Firanka - 06-06-2015 Kolejny szkic i kolejna ręka , co to co to? Ktoś zgadnie :> ? ![]() RE: Obrazki od Firanki - Dark Archon - 06-06-2015 ![]() ![]() RE: Obrazki od Firanki - gtx777 - 06-06-2015 ![]() RE: Obrazki od Firanki - Obi - 08-06-2015 The Last of Us świetne ![]() |