![]() |
[RPG] Rekrutacja graczy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Serwisy arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=131) +--- Dział: TerrariaHQ (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Gra wieloosobowa (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=89) +----- Dział: Serwer RPG (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=120) +----- Wątek: [RPG] Rekrutacja graczy (/showthread.php?tid=1486) |
RE: [RPG] Rekrutacja graczy - Mikusiak - 29-11-2011 Witam, chciałbym pograć z wami bo mi się nudzi ;p Nick w grze: Mikusiak Drużyna: Blue Link do profilu steam (opcjonalnie): - - - Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP:nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): - - - - Mam doświadczenie, gram od początku . ;p Będę nową postacią grał ;p [akcept_gracza] RE: [RPG] Rekrutacja graczy - MeQQs - 29-11-2011 Nick: MeQs Team: BLUE Link do profilu steam (opcjonalnie): - - - Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: Tak kiedyś grałem ale potem się zorientowałem że się tu nie dopisałem Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): grzegorz24tomaszewski (Skype) E P I C K O [akcept_gracza] RE: [RPG] Rekrutacja graczy - Crashek - 30-11-2011 Nick w grze:Potis Drużyna:BLUE Link do profilu steam (opcjonalnie):Profil Steam Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie):28052823-GG [akcept_gracza] RE: [RPG] Rekrutacja graczy - pkb - 30-11-2011 Nick w grze:PKB Drużyna: RED Link do profilu steam (opcjonalnie): Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): 13560657 [akcept_gracza] RE: [RPG] Rekrutacja graczy - mciochu - 01-12-2011 Nick w grze:Mciochu_PL Drużyna: RED Link do profilu steam (opcjonalnie): Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): Ps. Gram na terrazone [akcept_gracza] [TrefluU]I mam nadzieje że po zobaczeniu serwera TerrariaHQ na stałe przejdziesz na naszą strone mocy ![]() Eh chyba nie tak szybko przejdę do was bo tam większość mnie zna ![]() RE: [RPG] Rekrutacja graczy - Mocard_PL - 01-12-2011 Nick w grze: Weridan Drużyna: BLUE Link do profilu steam (opcjonalnie): Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: tak Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): RE: [RPG] Rekrutacja graczy - VomitPL - 01-12-2011 Nick w grze:VomitPL Drużyna: RED Link do profilu steam (opcjonalnie):Brak Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP:Nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie):Priv ;] RE: [RPG] Rekrutacja graczy - Mikos2245PL - 01-12-2011 Witam ![]() Nick w grze:Blue Drużyna: RED / BLUE BLUE Link do profilu steam (opcjonalnie): Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: tak / nie nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): RE: [RPG] Rekrutacja graczy - MaisterPL - 02-12-2011 Nick w grze:Maister Drużyna ![]() Link do profilu steam (opcjonalnie): Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP:nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): RE: [RPG] Rekrutacja graczy - fisqs - 02-12-2011 Nick w grze: Fisqs Drużyna: RED Link do profilu steam (opcjonalnie):---- Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP:nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie):16051173 RE: [RPG] Rekrutacja graczy - Macieksheik - 03-12-2011 Nick w grze:Maxior Drużyna: RED Link do profilu steam (opcjonalnie): - Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie):GG 12312280 RE: [RPG] Rekrutacja graczy - TurboCegloMen - 03-12-2011 nick: TurboCegloMen a jesli trzeba tworzyc postac od poczatku to mam TurboCegloMen2 druzyna: BLUE link do profilu steam: --- czy gralem wczesniej na serwie terrariaHQ rp:nie skype: piotrbielawski2002 RE: [RPG] Rekrutacja graczy - TrefluU - 03-12-2011 Proszę wstrzymać się z rekrutacją do czasu wznowienia serwera RPG . Dziękuje . ~TrefluU
RE: [RPG] Rekrutacja graczy - klatajunior - 03-12-2011 Nick w grze : TheGame1435 Drużyna: BLUE Link do profilu steam : --- Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype : --- RE: [RPG] Rekrutacja graczy - Skend - 03-12-2011 Nick w grze: AqUA24 [PL] Drużyna: RED Link do profilu steam (opcjonalnie): mam, lecz nie wiem jak sprawdzic Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP:natestowym:P Numer GG lub login Skype:skype akwa24,gg 4172139 RE: [RPG] Rekrutacja graczy - 3663127 - 03-12-2011 Nick w grze: Rhagius Drużyna: RED Link do profilu steam (opcjonalnie): - Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): 21728150 GG :P RE: [RPG] Rekrutacja graczy - liseczek999 - 03-12-2011 Nick w grze: liseczek999 Drużyna: RED Link do profilu steam (opcjonalnie): - Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): - RE: [RPG] Rekrutacja graczy - Ghost1170 - 03-12-2011 Nick w grze: Ghost PL Drużyna: Red Link do profilu steam (opcjonalnie): --- Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): --- RE: [RPG] Rekrutacja graczy - KamM99 - 03-12-2011 Nick w grze:KamM99 Drużyna:BLUE Link do profilu steam :www.steamcommunity.com/id/KamM99 Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: tak <na testowym 1.1> RE: [RPG] Rekrutacja graczy - kuba2153 - 04-12-2011 Nick w grze: Kuma Drużyna: Red Link do profilu steam: --- Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP : Nie Numer GG lub login Skype : gg - 33033635/ --- RE: [RPG] Rekrutacja graczy - zzuullll - 05-12-2011 Nick w grze: Zull Drużyna: BLUE Link do profilu steam (opcjonalnie): - Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG (opcjonalnie): 3441556 RE: [RPG] Rekrutacja graczy - mateusz777999 - 10-12-2011 Nick w grze:Ezio Drużyna: BLUE Link do profilu steam (opcjonalnie): - Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): GG:36857728 Skype:- RE: [RPG] Rekrutacja graczy - thief125 - 11-12-2011 Nick:ThIeF125 Drużyna:RED! czy grałeś kiedyś na serwerze Terraria RP czy jakoś tak: nie numer gg lub skype: skype nick: tedeus222 ![]() [/b] RE: [RPG] Rekrutacja graczy - kubaw1000 - 12-12-2011 Nick w grze: kubaw2000 Drużyna: Red Link do profilu Steam: ---------------- Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: Nie Skype. kuba.waluk GG: kubaw1000 RE: [RPG] Rekrutacja graczy - Vandalier - 13-12-2011 Nick w grze: Kai Drużyna: Blue Nick na Steamie: Vandalier27015 Czy grałeś wcześniej na serwerze TerrariaHQ RP: Nie Numer GG lub login Skype (opcjonalnie): 13880718 i vandaliers A tak btw. to nie mogę odpalić TDCM'a ;< ![]() [Karguel]Tak duże obrazki umieszczamy w spoilerach. Masz oryginalną terrarię?[/Karguel] |