![]() |
Stare gry (mahzorskie) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Stare gry (mahzorskie) (/showthread.php?tid=1729) |
RE: Stare gry (mahzorskie) - Shats - 30-01-2013 Ja się wychowałem na Heroesach, Kapitanie Pazurze i NFS Porshe 2000 ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - Krystex12 - 31-01-2013 CS 1.6 Spider-Man na ps 1 pacman tetris RE: Stare gry (mahzorskie) - Cezary Kamiński - 31-01-2013 Seria Herosów, Rayman, Tekkeny wtedy życie miało sens ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - Coyote123 - 31-01-2013 Do moich ulubionych staroci zaliczam: -Jagged Alliance 2 z modyfikacją 1.13 -Wizardry 8 -Tyrian 2000 -UFO:Enemy Unknown -Mechwarrior 3 oraz 4 -S.C.A.R.A.B. (założę się, że nikt o tej grze nie słyszał) -oraz wiele większych i mniejszych produkcji RE: Stare gry (mahzorskie) - malpa587 - 31-01-2013 Jedną z pierwszych gier był Colin Rally 2.0. Siedziałem przy tym całymi dniami. Jednak w ilości czasu przeznaczonych na granie nic nie przebije Mario. RE: Stare gry (mahzorskie) - kotek - 31-01-2013 Pokemony ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - Czarkoman - 31-01-2013 Ja pogrywałem w : Tekken 3 (PSX) Delta Force (pierwsza gra z serii) Prehistorik 2 (DOS) Stunts (czy jakoś tak na DOS'a) i Mario oczywiście RE: Stare gry (mahzorskie) - WesolyRyjek - 31-01-2013 Więc gry które pamiętam to : -Icy tower -nim 2 -worms -ignition -Jazz jackrabbit 2 -Rollercoaster tycon -Theme park world (kocham tę grę, gdyby było więcej plansz grałbym nawet teraz) -Elastomania -Commandos -stunt gp -herosy -colin rally 2.0 (chyba i piękny bug z manualną skrzynią biegów ,że po zderzeniu odzyskiwało się co najmniej połowę prędkości.) Mam nadzieję że pojawią się te gry kiedyś w Retro ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - Gladious - 31-01-2013 Ja to za dzieciaka grałem w: - Doom I, II - Heretic - Hexen - Settlers I, II - Half life - Dangerous Dave - Alladyn - Carmageddon - postal 1, 2 - Serious Sam 1, 2 - Civilization II - Worms 2 - Wolfenstein 3D RE: Stare gry (mahzorskie) - Szymon Zubkiewicz - 01-02-2013 Ostatnio baszła mnie wielka ochota zagrania w System Shock. Wiecie może czy jakiś serwis sprzedaje tą serię? nigdzie nie mogę nic znaleźć RE: Stare gry (mahzorskie) - Sansanananana - 01-02-2013 *Heroes of might and magic 1, 2, 3 a nawet 4 (o mamo, grałam z kolegami całymi dniami, w wakacje nas rodzice z domu wyganiali) *carmageddon 2 (niesamowita gra, jak tak teraz wspomnę...) *torins's passage (moja ulubiona gra przygodowa z dzieciństwa, grał ktoś?) *różowa pantera (świetny humor, teksty pamiętam do dzisiaj) *tarzan *pizza syndicate (hmm... czy robienie własnej pizzy było aż tak fascynujące? chyba chodziło o zawładnięcie światem! muahahaha... ) *civilization 2 ![]() ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - Zyriusz - 01-02-2013 *Różowa Pantera (oba części) *Jack Orlando *Jazz Jackrabbit 2 *colin rally 2.0 RE: Stare gry (mahzorskie) - chlodziak1218 - 04-02-2013 Dziwne że nikt nie napisał Gothic ( 1 i 2 ) świetna fabuła itp a ze strategi to Empire Earth. Ewentualnie Mafia 1. RE: Stare gry (mahzorskie) - Skej3k - 10-02-2013 Chyba klasyka czyli Alien Nations i Alien Nations 2 ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - NervousPie3 - 10-02-2013 Polecam Dungeon Keeper 1 i 2 oraz Heroes of Might & Magic III ^^ RE: Stare gry (mahzorskie) - mafiafb - 10-02-2013 Wszystkie część Herosów + Faloout 1 i 2 ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - Crix Doomsday - 10-02-2013 System Shock 2 - tego nie da się opisać, w to trzeba zagrać. Severance Blade of Darkness - jak dla mnie nr 1 jako "symulator" walki mieczem. Crusader No Remorse i No Regred - do dzisiaj zagrywam się w tą grę. Jedna z niewielu w tamtych czasach oferująca tak duże możliwości niszczenia otoczenia. Po za tym genialny wpływ używanej broni na ciało przeciwników. Blood & Magic - jedna z moich pierwszych strategi. W dalszym ciągu poluję na big boxa, mimo że grę mam. Robinson Requiem - gra dla hardkorów ![]() Pył - kolejny, tym razem polski tytuł dla hardkorów ![]() Sacrifice - bycie magiem w najlepszym wydaniu, ja chcę Sacrifice 2... Blood - wielu powinno znać ten tytuł. Jak walić mięchem po okolicy, to w wielkim stylu ;D Unreal Tournament - quak nigdy nie był tak dobry jak właśnie UT - przynajmniej dla mnie. RE: Stare gry (mahzorskie) - SzostiOSW - 14-02-2013 Odemnie to: -Heroes 3 -Twierdza ( Najlepiej z dodatkiem Krzyżowiec ) -Kapitan Pazur -Żużel te kreski tylko zapomniałem nazwy ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - karakan - 14-02-2013 - HoM&M od 1 do 3, ci ostatni oczywiście do dzisiaj są królami serii. - Rollercoaster Tycoon - Age of Empires A do tego kilka starszych tytułów: - Commander Keen - Prehistoric - Gex RE: Stare gry (mahzorskie) - wikixcvb - 15-02-2013 GDZIE DOOM I i II ? RE: Stare gry (mahzorskie) - kengenal - 15-02-2013 Medal of honor allied assault Mortal kombat 2 Carmageddon Te gry polecam każdemu ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - WesolyRyjek - 15-02-2013 (04-02-2013, 15:56)chlodziak1218 napisał(a): Dziwne że nikt nie napisał Gothic ( 1 i 2 ) świetna fabuła itp a ze strategi to Empire Earth. Ewentualnie Mafia 1.Ciężko wypisać wszystko, Max Payne też się nie pojawił a jest godny zagrania. Co do gothica to grałem w 1 część , a drugą pragnąłem lecz komputer mi na to nie pozwalał. Teraz nie mam czasu ale nadrobię ten tytuł ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - bareks1234 - 17-02-2013 Ja nadrabiam klaski i gram teraz System Shock Jazz Jackrabbit UFO ale te stare nie nowe RE: Stare gry (mahzorskie) - Majchu - 18-02-2013 Gothic 1 i 2 Heroes Might & Magic 3 MDK GTA 3 i Vice City Rune Soldier of Fortune Twierdza mam ochotę pograć w jakąś starą gierkę ![]() RE: Stare gry (mahzorskie) - Kacper Makowski - 18-02-2013 Twierdza crusader, gothic |