Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Nasze filmy wideo - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Gracze - Graczom (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Nasze filmy wideo (/showthread.php?tid=1741)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Nasze filmy wideo - Battleaxeinn - 13-11-2013

RE: Nasze filmy wideo - Enygma - 14-11-2013

A to nowy filmik z walki Pokemonowej wraz z polską narracją. Dotyczy jeszcze V generacji ale już powoli będę ostatecznie przechodził do starć w VI only. Z nowej generacji jest to co ponizej ale jakość video słaba bo nagrywane zewnętrzną kamerką :<

RE: Nasze filmy wideo - Battleaxeinn - 21-11-2013

Przegląd wybranych przeze mnie ciekawych tytułów, które ukażą się w nadchodzącym miesiącu. Zapraszam do oglądania i komentowania. Smiling

RE: Nasze filmy wideo - Sojtin - 24-11-2013

Spłodziłem coś co można nazwać rap zajawką na gramytatywnie 2013.
Celem było podkreślenie, że bez względu na to w co grasz, czy grasz czy nie, warto wziąć udział w akcji.

RE: Nasze filmy wideo - Yasiek - 02-12-2013

Witam wszystkich. Chciałbym wam pokazać mój pierwszy filmik. Robiony w Windows Movie Maker na którym kompletnie się nie znam(wiem że jest bardzo prosty w obsłudze ale to moja pierwsza "przygoda" z nim). Filmik jest o bugach i glitchach w ACIV które spotkałem. Wybaczcie jakość ale przy moim internecie wysyłanie tego prawie 150 megabajtowego "dzieła" zajęło mi 1,5h... Zapraszam do oglądania, oceniania, komentowania i udostępniania :] http://youtu.be/zas325SWDrg

Painkiller: Redemption - recenzja - PlaskiKubek - 03-12-2013

Miłego oglądania, liczę na opinie jakieś. Tyle Grinning

Przepraszam jeszcze za badziewną jakość gameplaya.

RE: Nasze filmy wideo - Battleaxeinn - 05-12-2013

Kolejne szybkie newsy. Tym razem o nadchodzącej imprezie VGX (Video Game Awards) oraz coś na temat "The Elder Scrolls Online).

RE: Nasze filmy wideo - Baju - 19-12-2013

Zainspirowany akcją "Gramytatywnie" postanowiłem stworzyć prezentację na temat akcji charytatywnych z udziałem gier i graczy.

RE: Nasze filmy wideo - Battleaxeinn - 22-12-2013

RE: Nasze filmy wideo - Drakkainen - 22-12-2013

Cześć! Kiedyś próbowałem nagrywać na yt, ale po miesiącu przestałem i nie dawno postanowiłem do tego powrócić. Niestety nagrałem tylko jeden odcinek, ponieważ komputer odmówił mi posłuszeństwa.

RE: Nasze filmy wideo - Kaciio - 27-12-2013

Oto błąd który sam znalazłem

RE: Nasze filmy wideo - Battleaxeinn - 04-01-2014

RE: Nasze filmy wideo - Drakkainen - 05-01-2014

Jakość jest jaka jest, ale w końcu sprzęt to podobno najmniejszy problem.

RE: Nasze filmy wideo - Battleaxeinn - 07-01-2014

Gunpoint to platformówka z elementami logicznymi, w której wcielamy się w szpiega pracującego na zlecenie. Naszym cele jest głównie infiltracja budynków, omijanie zabezpieczeń i likwidacja strażników. Proste? Nie do końca.

Jest to moja pierwsza recenzja więc zależy mi na waszych opiniach (przede wszystkim szczerych). Miłej zabawy Smiling

RE: Nasze filmy wideo - Zagrajnik - 24-01-2014

Kurczę bele - założyłem taki ładny przywitalny temat, który zabałaganiłem reklamą mojego kanału, gdy tutaj istnieje taki elegancki temat! Pozwolicie, że tutaj też podlinkuję dwa moje filmy Smiling

Jeden to świeżutka recenzja Minecrafta. Grę lubię, ale klockami w niej nie wymiatam, dlatego korzystałem głównie z materiałów udostępnionych przez innych w YT. Bo moje chatki to jednak zazwyczaj takie... lepianki z dirtu Winking

Drugi film za to dotyczy całkiem innej tematyki, bo podróży w czasie. I tego, że są możliwe. Choć w nieco inny sposób niż moglibyśmy tego chcieć Winking. W adnotacjach informacja o literaturze z której korzystałem:

RE: Nasze filmy wideo - Zioman - 27-01-2014

A ja ze swojej strony zapraszam na podsumowanie growych wydarzeń mijającego tygodnia Smiling

RE: Nasze filmy wideo - Dark Archon - 27-01-2014

Zioman, bardzo przyjemny materiał. Musisz tylko uważać na prawidłowe wykorzystanie pewnych fraz. Powiedziałeś na przykład, że Dead Rising 3 ma patcha, bagatela, 13GB.

Bagatela to coś małego, nieistotnego. Zakładam, że chciałeś przekazać, że patch jest duży - wtedy powinien być niebagatelny.

Podobnie ze stwierdzeniem "trochę, z naciskiem na trochę, wolnego miejsca", którego nie rozumiem wcale. Grinning

Do samych materiałów nie mogę się przyczepić, chociaż wolałbym nazwy gier "wbudowane" w film, a nie dodawane w formie adnotacji. No i od połowy materiału brzmisz na baaaaardzo znudzonego czytaniem, szczególnie we fragmentach, gdy silisz się na cynizm, czy próbujesz domknąć temat.

Ech, tak to jest jak czyta się "pisane" rzeczy. To miała być ironia (odnośnie bagateli i "trochę" wolnego miejsca).

Co do wbudowywania, to będę musiał się tym zainteresować, bo praktycznie się na tym nie znam (żeby to jakoś wyglądało). A co do znudzenia... tak to jest, jak się nagrywa wszystko jednym rzutem (studia, życie osobiste, pasja - ciężko to połączyć wszystko nieraz)

RE: Nasze filmy wideo - ichabod - 27-01-2014

Plus, taka moja uwaga - weź pod uwagę, lub nie - lepiej unikać żarcików odnoszących się do aktualnych wydarzeń politycznych, kulturalnych, etc. Może w przypadku takich filmików stawiających na aktualność to ma jeszcze jakiś sens, ale ogólnie, jak ktoś sobie odpali taki filmik za np. pół roku i słyszy "sorry, taki mamy klimat" to albo nie będzie wiedział kompletnie o czym mowa, albo uzna to za wyjątkowo nieśmieszne

Rozumiem - ale "wiadomości" sprzed pół roku będą szukane raczej tylko przez największych zapaleńców. Tutaj raczej chodzi o chwytanie chwili i puszczenie oka do widza, komentując obecny stan rzeczy. Nawet jeśli ktoś cofnie się o tydzień, dwa - nadal "powinien" wiedzieć o co biega. Jeśli nie - cóż, bywa - to tylko maluczki element całego materiału.

RE: Nasze filmy wideo - Battleaxeinn - 27-01-2014

Cześć wszystkim. Jeżeli ktoś z was czeka na grę Kingdome Come: Deliverance to zapraszam do rzucenia okiem na materiał mojego autorstwa przedstawiający ten tytuł. Pozdrawiam

"Newsy z Gospody" to seria materiałów, w których omawiam w dość luźny sposób wybrane przeze mnie informacje ze świata gier.

RE: Nasze filmy wideo - Zagrajnik - 29-01-2014

Tak sobie myślę, że komuś tutaj może się to spodobać.
Mój ojciec tworzy muzykę i poezję, a kilka dni temu napisał nowy kawałek, który uważam za naprawdę udany. Przekaz tego utworu jest banalny i w jakiś sposób bliski jutuberom - mnie osobiście porusza do głębi.

No ale to mój ojciec Winking Dajcie znać co o tym myślicie - jeśli ktoś akurat lubi folk, albo muzykę poetycką.

A gdyby komuś się spodobało, to podsyłam jeszcze kawałek nagrany już w studiu. Pochwalę się, że projektowałem okładkę do płyty - wszystko zostaje w rodzinie Grinning
Bluesik po ślunsku o mojej rodzinnej miejscowości.

RE: Nasze filmy wideo - Enygma - 29-01-2014

Mój subiektywny przegląd co ciekawszych Pokemonów z VI generacji (XY). Filmik dotycz ich użyteczności w walkach WiFi w trybie Single.

RE: Nasze filmy wideo - Battleaxeinn - 06-02-2014

Aktualizacja #71 zdradza informacje na temat "mocno bijących" klas postaci czyli Łotrzyka i Łowcy. Co myślicie?

RE: Nasze filmy wideo - Baju - 10-02-2014

Jeden z największych przeciwników przemocy w grach komputerowych głównym pomysłodawcą gry, gdzie krew leje się hektolitrami? I do tego dostępna jest za darmo.