![]() |
Wasza gra dzieciństwa! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wasza gra dzieciństwa! (/showthread.php?tid=1841) |
RE: Wasza gra dzieciństwa! - Treq - 07-02-2013 Moja gra dzieciństawa to pierwsza 1. mafia 2. Gothic I i II 3. Spyro RE: Wasza gra dzieciństwa! - Sevcio - 08-02-2013 1. Rayman 2 2. Kangurek KAO 3. Kapitan Pazur Wszelkie dema z różnych czasopism (wtedy w sumie tylko Cybermycha), można było nakurwiać parę tygodni i w ogóle się nie nudziły :d RE: Wasza gra dzieciństwa! - RBK - 08-02-2013 1.Tank 2.Mario 3.Bomberman RE: Wasza gra dzieciństwa! - aspazar - 08-02-2013 1.Mario 2.Pokemon Fire 3.Gothic RE: Wasza gra dzieciństwa! - Talbis - 08-02-2013 Gry dzieciństwa... U mnie to trochę tak dziwnie, bo najpierw to była Amiga i takie tytuły jak Syndicate, UFO: Enemy Unknown czy Another World utkwiły mi w pamięci choć graniem to tego nazwać nie można, bo nie wiedziałem co robię. O wiele lepiej mi szło w Prince of Persia, Mortal Kombat (MK2 też), Dyna Blaster, seria Lotus czy w końcu Sensible Soccer. Potem był ten nieszczęsny Pegasus i Mario Bros., Contra i tak dalej... Na końcu miłość do PeCeta za sprawą Unreal Tournament i Half-Life, ale lepiej wspominam Fallout'a i HoMM 3 z dodatkiem Armageddon's Blade, którą dostałem w prezencie (zarwane noce z kumplem na "gorącym krześle" - bezcenne!). No i długie lata zjedzone przez Counter Strike'a (1.5 i 1.6)... ale to na osobną biografię. RE: Wasza gra dzieciństwa! - Riass - 10-02-2013 Ja za dawnych lat wręcz katowałem Revange of shinobi i Golden axe na mega drive. Nie mogę pominąć Pandemonium albo Lomaxa na pc ![]() ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - Smalceson - 10-02-2013 mario i wiele gier na pegazusa ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - crashcr7 - 10-02-2013 1. Crash Bandicoot 2. Spyro 3. Gran Turismo RE: Wasza gra dzieciństwa! - NeOnGameR93 - 14-02-2013 Mario ! ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - KubaK7 - 14-02-2013 1.Tekken 3 2.Crash Bandicoot ( każda część ) 3.Pokemon RED/BLUE ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - Valhalla - 14-02-2013 Rayman 2 RE: Wasza gra dzieciństwa! - Baka121 - 15-02-2013 Zdecydowanie moja gra dzieciństwa, a właściwie 2 gry to Adventure Island 3 na Pegasusa i Fallout na PC. Obie gry prześwietne, ale o ile w przyjemnej platformówce młody dzieciak mógł się połapać o tyle przy Falloucie musiałem się sporo natrudzić... Mimo to obie gry świetnie wspominam ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - farmaceuta - 15-02-2013 Ja, z powodu pieniędzy nie miałem dostępu w domu do pegasusa, ale ciepło wspominam serie Crash Bandocoot na PSX. RE: Wasza gra dzieciństwa! - Perkunas - 15-02-2013 Moja gra dzieciństwa to Rayman 2 i wyżej wymieniony Crash Bandicoot, a także mój pierwszy erpeg: Baldurs Gate RE: Wasza gra dzieciństwa! - karakan - 15-02-2013 W sumie było ich raczej dużo ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - slashgamer233 - 15-02-2013 Zdecydowanie pierwszą grą w jaką grałem, i jaka zapadła mi w pamięci to Warcaby... a tak serio to Contra na pegazusa ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - mScar - 19-02-2013 Jako wierny wychowanek Amigi 600 zdecydowanie takie tytuły jak Wings of Fury Prince of Persia(Ta pierwsza najlepsza ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - Voltage - 19-02-2013 Double Dragon :3, Metal Slug to z konsol a z pc, hmm. Mało tego było bo dosyć niedawno zdobyłem swojego pierwszego blaszaka. Tactical Ops, Kozacy, Twierdza Krzyżowiec? RE: Wasza gra dzieciństwa! - Shaydar - 10-03-2013 Zdecydowanie Spyro. Nawet nie zliczę ile razy miałam przyjemność grać w tą grę. Najpierw jako demówka z kodu w crash bandicoot 3, później w pełną wersję, która wpadła mi po kilku latach błagania kuzynki ![]() ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - Loneit - 11-03-2013 Contra, Spyro i Crash Bandicoot (którego dalej nie oddałem sąsiadowi) RE: Wasza gra dzieciństwa! - Doktor Wiosna - 11-03-2013 Pokemony, Mario, Warcraft II, HoMM III, Jazz Jackrabbit 2... Było tego trochę. Ale było też dzieciństwo w stylu czteroletni berbeć. I Doom II, chyba pierwsza gra, w którą grałem z ojcem. Ja naciskałem przycisk strzelania (ctrl?) on odpowiadał za resztę. Podobało mi się jak te latające głowy umierały zalewając się krwią. Był też Duke Nukem 3D i "shake it baby" i kino z prywatnymi kabinami i jęczące babeczki poprzyklejane do ścian. No i było Diablo! Całymi godzinami mogłem wpatrywać się w proces mordowania demonów i potworów dokonywany przez mego brata. Boże, kim ja jestem... RE: Wasza gra dzieciństwa! - szczurass - 11-03-2013 Moje gry to Mario, Jazz Jackrabbit ale też świetne Diablo było też pare RPG MMO itd, ale nie pamiętam tytułów. RE: Wasza gra dzieciństwa! - Zilla - 12-03-2013 O rany... chyba Crash Bandicoot 2 - bo z tym dostałem pierwszą konsolę PSX. Mógłbym powiedzieć gry na NES'a ale nie ma z nimi aż tylu przyjemnych wspomnień co z szaraczkiem. Kolejną na pewno były The Lost World na PSX, od którego zacząłem się pasjonować dinozaurami i serią Jurassic Park. Byłby też Gex i jego cięte komentarze. Znalazło by się miejsce dla RE którego się bałem potwornie w dzieciństwie a obecnie jestem wielkim fanem. Ech dużo by tego było. RE: Wasza gra dzieciństwa! - Link - 12-03-2013 Wyjdę na dinozaura, ale moimi grami dzieciństwa były takie tytuły jak River Raid, Giana Sisters, Boulder Dash... na Commodore 64 ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - Zilla - 12-03-2013 River raid i Giana sisters grałem. Do dziś pamiętam frajdę z tego pierwszego gdyż jarałem się helikopterami a to była jedyna gra gdzie tak owe występowały. Innych nie posiadałem i miałem nie lada radochę z tego. |