![]() |
Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Interakcje (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] (/showthread.php?tid=1985) |
RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Cornel - 17-03-2013 Gry dzieciństwa...? O to można się kłócić ;D różne pokolenia itp. ![]() RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Cheamortal - 17-03-2013 Nie przesadzajmy, o co tu się kłócić? "A TY JESTEŚ GŁUPI BO TY PEGASUSA MIAŁEŚ A JA KOMODORA W PIWNICY"? Srsly, społeczność tego forum to raczej rozsądni ludzie, nie? RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - wujo444 - 17-03-2013 Nie wiem, jaka tam teraz numeracja jest: 1. Viking, Brutal Legend, teraz Mortal, a chodzą też plotki o Castelvanii - portowanie na PC trwa w najlepsze. Czy to tylko próba zdarcia ostatnich groszy na grach starej generacji, czy może zapowiedź zwiększenia roli PC w rynku gier? RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Cytryn - 21-03-2013 Jaki gatunek gier jest obecnie najbardziej popularny, a jaki najmniej? Która marka ma największe szanse na "wymarcie"? RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Mystique - 21-03-2013 Najlepsze gry ostatnich 2-3 lat, albo ostatnio popularne gry Free2Play np. The Settlers Online, Anno Online, Silent Hunter Online, Battlefield Online RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Pawlo03 - 21-03-2013 Może najlepsze linie fabularne w grach albo "marketing, a rzeczywistość jak mamią nas spece od reklam" czyli w skrócie największe zawody ostatnich lat. RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - neko - 23-03-2013 bede dzisiaj ![]() RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - pepeb4 - 23-03-2013 Jestem za Neko! Najlepiej gadać o wszystkim i niczym jednocześnie ![]() RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - ktosiu100 - 24-03-2013 No i tematów nie brakowało ![]() RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - neko - 25-03-2013 1) Czy i jakie dodatki (figurki, gadzety, a może biżuteria trololo) do gier najbardziej nas jarają? Czy kiedyś dokonaliście zakupu całej wersji kolekcjonerskiej tylko ze względu na jakiś dorzucany do niej przedmiot? Jakie rzeczy cenicie sobie w kolekcjonerkach lub zestawach specjalnych, a jakich nie cierpicie? Czy są jakieś związane z grami rzeczy, które macie ochotę zakupić, ale powstrzymuje was cena lub przymus importu z innego kraju bądź nawet kontynentu? Proponuje przy okazji tematu rozważyć także przedmioty kolekcjonerskie związane z filmami (kiedyś allegro oferowało tonę pierścieni LOTR/naszyjników Arweny/różdżek z HP itd, czy to też was jara, czy raczej odrzuca? PS. Sugeruje spisać sobie orientacyjne wymiary i specyfikacje waszych ulubionych gadżetów (może cene)-zminimalizujemy w ten sposób zaśmiecanie rozmowy dorzucaniem lików do stron na allegro czy ebay-u itp :P Temat ten ma na celu orientacyjne określenie czy jako gracze jesteśmy zgodni co do dorzucanych do pudełek, lub dostępnych w sklepach, dupsików, czy podobnie jak z muzyką mamy gusta i guściki (biżuteria... mrr ^^) RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - neko - 28-03-2013 Panowie, czy odbywają się w tym tygodniu rozmowy na teamspeaku, czy ze względu na Wiekanoc robimy przerwę? Ja już teraz wiem, że mnie nie będzie, a chciałabym być przy omawianiu mojego tematu ![]() RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Crix Doomsday - 28-03-2013 Ja bym proponował właśnie ze względu na święta odwołać. Temat Neko jest świetny więc tym bardziej powinna przy nim być. U mnie w domu jest już teraz kupa roboty, więc też wątpię czy będę miał coś wolnego czasu na sobotę. RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - tobey - 29-03-2013 Ja jestem za luźnymi pogawędkami w tę sobotę - nie realizujemy tematów, a kto będzie miał czas, wejdzie na TS i porozmawia o pierdołach. RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Cornel - 29-03-2013 Według mnie i tak ogrom ludzi by wszedł porozmawiać ;> Faktycznie tematy nie warto omawiać, a szkoda bo trochę się ich zbiera. RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Crix Doomsday - 30-03-2013 Jeśli chcecie to zawsze można równocześnie wbić na serwer Minecrafta i trochę nasze tereny rozbudować ![]() RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Cornel - 30-03-2013 Na ts nikogo nie bylo ; o Crix, o której? ;> ___________ Nevermind... nie wierze, że myślałem, że wczoraj była sobota -.- za dużo wolnego ;D RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Ryszard - 31-03-2013 Niech będą w dodowlnym dniu, ale o 20 bo potem musze spac bo mam szkole ![]() ![]() ![]() RE: Pogaduchy na TeamSpeak [ankieta] - Dark Archon - 03-04-2013 Zamykam ten temat, bo zaczynają się tu mieszać różne, zbędne tematy. W celu dyskusji na temat poszczególnych Teamspeakowych Sobót prosiłbym o założenie nowego wątku przez zainteresowanych. ![]() |