![]() |
Wasze kolekcje gier - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kolekcjonerzy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=203) +--- Wątek: Wasze kolekcje gier (/showthread.php?tid=2653) |
RE: Wasze kolekcje gier - Pisswasser - 11-11-2013 Mój skromny zbiorek ![]() ![]() Steamowe - http://steamcommunity.com/id/pissen/games?tab=all Pudełeczka ( wielki nieobecny jest pan Wiedźmin, który aktualnie przebywa u kuzyna :P ) ![]() ![]() ![]() Mix pełniaków z pisemek i płytek, które osierociły pudełka ![]() "rodzyn" :P ![]() ![]() I rzut okiem na konsolki, peestrójce zdjęcia nie robię, bo zalega w pudle na stancji, z powodu braku odpowiedniego monitora ;_; ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Piotrek1113 - 18-11-2013 To mój zbiór ![]() ![]() ![]() + Kirby's Adventure na Virtual Console Super Mario Galaxy ma też pudełko (to z instrukcją i płytą instruktażową), ale nie wrzuciłem ^^ ![]() Turtles to jest zwyczajny Mappy ![]() Myszka Miki to jakaś japońska gra. Łazi się gościem i strzela się do klaunów piłkami do nogi. Pokemon Yellow i Super Mario 6 są to klony Tiny Toon Adventures. Mario 10 to jakaś bijatyka karate. Cartrige bez naklejki i te bez plastiku to najzwyklejsze ?????? in 1. Adventure Island 2 jest w Pegazusie. Nie chciało mi się go wyciągać ^^ ![]() ![]() + Niedługo ma mi przyjść Paper Mario: The Thousand-Year Door ![]() Mam tam kilka gier na PC, ale to stare gry ![]() RE: Wasze kolekcje gier - LotNicky - 23-11-2013 To moja malutka kolekcja gierek,trochę popożyczałem,trochę mam na Steam i Origin. Jak coś oddadzą to wrzucę fotkę :P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Drakkainen - 23-12-2013 Jak już gdzieś pisałem, mało mam gier, ale nie narzekam. RE: Wasze kolekcje gier - kokoshkv - 23-12-2013 Trochę od mojego ostatniego postu się w mojej kolekcji zmieniło. Steam - http://steamcommunity.com/id/koko5329/games?tab=all Gry z Playstation 2 + X360 ![]() Playstation 3 + filmy BluRay ![]() Gry z PSX + Pokemony (kilka gier z PSX-a nie ma na zdjęciu, ponieważ są aktualnie pożyczone) ![]() Big box-y + inne ![]() ![]() Ogólny bałagan (Nintendo 64 Pikachu, PSX, 2 Xboxy, Sega Megadrive, widać też deskę od Tony Hawk'a, mikrofony Singstar, Move ![]() Dwie "dwójki", drugi PSX, DSi, DS Classic, GameBoy, GameCube, PSVita ![]() Najnowszy nabytek Pong ![]() Standardowo PS3 + X360 ![]() ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Iselor - 02-01-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Iselor - 09-01-2014 Kolejny up: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Wasze kolekcje gier - saikonoha - 15-01-2014 Witam prezentuje swoją bardzo skromną kolekcje gier.Posiadam PS3,Vite i 3ds XL i filmy bluray. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Gorkinos - 08-03-2014 Witam Też chciałbym pochwalić się swoją kolekcją (jeśli jest czym ^^) Gry z których jestem dumny z faktu posiadania: ![]() Konsole jakie posiadam: ![]() ![]() W dodatku jestem miłośnikiem gier planszowych i karcianych. Wszystko co w tej tematyce posiadam: ![]() ![]() Monopol na karty kredytowe ^^ ![]() I cała reszta: ![]() RE: Wasze kolekcje gier - FAKK3 - 16-03-2014 Postanowiłem, że będę co jakiś czas robił zdjęcia swoich skarbów i wrzucał w tym temacie... Zbieram głównie gry na PC i w mniejszym stopniu na konsole. Interesują mnie tytuły, które przywołują miłe wspomnienia lub są niezwykłe w swoim rodzaju. Kolekcja Final Fantasy na PC i PSX. ![]() Kolekcja serii Thief na PC. Jedna z moich ulubionych serii gier studia Looking Glass. ![]() Kolekcja gier na SNES. ![]() Kolekcja gier na Nintendo 64. ![]() Kolekcja Resident Evil. Jedna z moich ulubionych serii. Ostatnie części to kaszanka, ale jako fan łyknę wszystko. Brakuje mi jeszcze Resident Evil Zero, ale to zakup na przyszłość ![]() ![]() Wybrane gry na PSX. Mam jeszcze sporo innych, ale to innym razem ![]() ![]() Kolekcja Might & Magic Brakuje mi jeszcze premierowych wydań kronik (pojedynczych lub antologii) ![]() Kolekcja Diablo ![]() Kolekcja Silent Hill Pierwsze polskie wydania w dużych boxach, wersja na psx, amerykańskie wydanie the room, SH 3 w folii, SH 2 wydanie UK i homecoming. ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Rufus - 16-03-2014 podobne zdjęcia z podobnym opisem, ktoś zapodał na retroage. To ty? RE: Wasze kolekcje gier - FAKK3 - 16-03-2014 (16-03-2014, 21:25)Rufus napisał(a): podobne zdjęcia z podobnym opisem, ktoś zapodał na retroage. To ty? Tak to ja. RE: Wasze kolekcje gier - Iselor - 17-03-2014 intragen - ładny zbiór ![]() Mój nowy up: ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Wasze kolekcje gier - FAKK3 - 19-03-2014 Kolejny update. Seria Unreal, Quake i System Shock 2. Na samej górze amerykańskie wydanie Unreal z pudełkiem typu "okienko". Mam jeszcze Totally Unreal w dużym boxie zafoliowany, ale zapomniałem o nim robiąc zdjęcia. ![]() Wybrane FPSy Dodatek Master Levels for Doom, Polskie premierowe wydanie Descent 3 i Forsaken. Niżej Amerykańskie wydanie Deus Ex z metaliczną okładka w folii. Jeszcze niżej zafoliowany Blood Group (Blood 2 + Dodatek). ![]() Wybrane strategie Dune2000 i edycja kolekcjonerska Emperor: Battle for Dune, Oba polskie wydania Dungeon Keeper i dwie części Z od Bitmap Brothers (jedna zafoliowana). ![]() Kolekcja Settlers Pierwsze polskie wydanie Settlers 3 z koszulką, Złota Edycja 3 i 4. Mam jeszcze samą 4, ale umknęła mi przy robieniu zdjęć. ![]() Wybrane przygodówki Phantasmagoria 2, Harvester i Blade Runner od IPS. Niżej Black Dahlia i Wehikuł Czasu. ![]() Kolekcja Tomb Raider Premierowe Wydania Polskie 3 i 4 oraz premierowe wydania brytyjskie 1-5. Dodatkowo polskie wydania Legend, edycja Ultimate, Angel of Darkness i kolekcjonerska wersja Anniversary. Z boku wersje na psx 1-5. ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Iselor - 20-03-2014 Intragen, twoja kolekcja jest tak samo genialna jak moja. Gratuluję! Wasze kolekcje gier - Knap20 - 24-03-2014 ![]() RE: Wasze kolekcje gier - FAKK3 - 24-03-2014 Kolejna aktualizacja zdjęć mojej kolekcji gier. Wybrane cRPG Gry od Bethesdy. Premierowe wydanie Morrowinda, Bloodmoona (brakuje mi jeszcze Tribunal...) oraz edycja kolekcjonerska serii Morrowind, Premierowy Daggerfall, Antologia i Oblivion. Mam jeszcze Goty Obliviona, ale pominąłem go. Dodatkowo The Ultimate Wizardry Archives i polska premierówka 8. Zafoliowany Demise oraz zafoliowana kolekcja Ultimy od części 0 do 8. ![]() Wybrane strategie Pierwsze polskie wydanie Starcrafta (brakuje mi jeszcze Brood War), Dark Colony, Warhammer: Shadow of the Horned Rat od IPS. Pierwsze brytyjskie wydanie Warcraft 2 oraz rodzynek pierwsze polskie wydanie UFO: Enemy Unknown w dużym boxie na dyskietkach od IPS. ![]() Inne, które akurat miałem pod ręką. Polskie premierowe wydania Reloaded, Die Hard Trilogy, The Thing i ciężki do zdobycia Heavy Metal F.A.K.K.2 w dużym boxie. ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Iselor - 24-03-2014 Miażdżysz ![]() RE: Wasze kolekcje gier - FAKK3 - 25-03-2014 Dzisiejszy UPdate Wybrane mało znane cRPG Zafoliowane premierowe wydanie Dink Smallwood oraz zafoliowany Silver od Infogrames. Dodatkowo pierwsze wydanie Dark Stone i Septerra Core. ![]() Parę wybranych platformówek, które miałem pod ręką. Pierwsze polskie wydanie Jazz Jackrabbit 2: The Secret Files oraz 3 gry w ktorych maczał palce Éric Chahi - brytyjskie wydanie Heart of Darkness z okularami 3D, Another World: 20th Anniversary Edition i perełka - druga część Another World czyli Heart of the Alien, która została wydana tylko w USA i tylko na konsolę SegaCD. ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Crix Doomsday - 25-03-2014 Heavy Metal F.A.K.K. Thing, Daggerfall - gry które chciałbym mieć w big boxach ![]() ![]() RE: Wasze kolekcje gier - FAKK3 - 25-03-2014 (25-03-2014, 14:20)Veicretis napisał(a): Jazz Jackrabbit 2! Ile dałeś za grę? Czysty przypadek na allegro. Pewien Pan pozbywał się gier. Zaproponowałem mu 40zł z wysyłką i się zgodził bez licytacji. Normalnie cena byłaby pewnie koło 100zł. RE: Wasze kolekcje gier - FAKK3 - 27-03-2014 Kolekcja gier i przenośnych konsol firmy Nintendo Full boxy Gameboy Pocket, Advance, DS Lite. Gameboy Color, dwa Gameboye Classic - jeden Made in Japan (szary), drugi Made in China (czarny). Gry w boxach - Wario Land 1, 2, Donkey Kong Land 2, Super Mario Bros Deluxe i Doom na Gameboy Advance. Do tego luzem Pokemony - Blue, Red, Yellow, Silver. Super Mario Land 1 i 2, Mole Mania, Donkey Kong, Donkey Kong Land 1 i 3, Wario Land 4 i 3 i 3 japońskie gry na gameboya z serii Kunio Kun. ![]() ![]() ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Archil_ - 05-04-2014 Zdjęcia poglądowe, kiedys dokładnej wszystko opisze oraz dodam dokładniejsze zdjęcia. Cały czas rośnie ![]() ![]() Pokemony, oneone ![]() zoom na gry? ![]() RE: Wasze kolekcje gier - FAKK3 - 05-04-2014 Kolejny update. Kolekcja Fallout Na samej górze perełki - pierwsze angielskie wydania Fallout 1 i 2. Poniżej reedycje 1 i 2 w języku polskim (tzw.wydania biedronkowe - niewiele warte, ale ładnie wyglądają). Z boku premierowe polskie wydanie Fallout Tactics. Na dole Saga Fallout, Fallout Game of The Year, Fallout New Vegas Complete Edition i pierwsze dwa Fallouty z Extra klasyki po raz pierwszy przetłumaczone na język polski. ![]() Wybrane cRPG część 2 Kolekcja gier cRPG, które trzeba znać. Na górze premierowe wydania Icewind Dale 1, Heart of Winter, Icewind Dale 2 i Planescape Torment. Niżej Złota Edycja Baldurs Gate 1 oraz Premierowe wydania Baldurs gate 2 i Tron Bhaala. Jeszcze z boku Złota Edycja Baldurs Gate 2. Na dole premierowe wydanie Throne of Darkness w dużym boxie z soundtrackiem i bandamką, premierowe wydanie Arcanum i wydanie kolekcjonerskie Arcanum. Na końcu Świątynia Pierwotnego Zła. ![]() Wybrane cRPG część 3 Premierowe wydanie Gothic 2, 3 i Zmierzch Bogów, Risen i Risen 2. Gothic 1 w dużym Boxie reedycja, Arcania Złota Edycja, Noc Kruka premierowa, Gothic Universe. Dodatkowo seria Dungeon Siege od 1 do 3 premierowe wydania, Dark Souls Edycja Specjalna, premierowe wydanie Lionheart, Two Worlds Velvet Edition i Standard. Seria Sacred od 1 do 2 z dodatkami premierowe, Antologia Divinity i Beyond. Na dole premierowy Titan Quest z dodatkiem. Na samej górze perełka premierowy Arx Fatalis - bardzo dobry klimatyczny cRPG, trochę niedoceniony moim zdaniem. ![]() RE: Wasze kolekcje gier - Sereqq - 05-04-2014 Intragen, śledzę Twoje wpisy już jakiś czas, i zastanawia mnie jedno - kupujesz to wszystko na alledrogo czy również w zagranicznych serwisach? Btw. tej Arcanii to nie radzę Ci otwierać ![]() |