Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Problemy ze stroną Arhn.eu - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Księga Życzeń i Zażaleń (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Problemy ze stroną Arhn.eu (/showthread.php?tid=5619)

Strony: 1 2 3 4

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Iselor - 14-08-2014

Hej, omyłkowo zamieściłem 5 recenzji Daemonici - może ktoś usunąć pierwsze cztery ? Po prostu strona mi "muliła" i myslałem że nie działa a jednak działała i tak weszło 5 tekstów. Przepraszam za kłopot,

Pozdrawiam
Iselor

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Pobe - 15-08-2014

Taka dosyć śmieszna sprawa: Gdy wszedłem na główną stronę arhn.eu nie mogłem znaleźć linka do forum... Nawet przeglądarkowa szukajka nie znalazła frazy "forum"...

W końcu forum znalazłem po szybkim przejrzeniu źródła, ale moim zdaniem ta mała ikonka jest trochę myląca.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Sakudoshi - 24-08-2014

Fajne by było dodanie w Moich tekstach datę edytowania tekstu/szkicu. Przestraszyłem się, że nie udało się zapisać szkicu, bo data się nie zmieniła, ale całe szczęście myliłem się Laughing

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - JohnAbruzzi87 - 14-09-2014

Dobry wieczór. Nie mogę przyznać punktów reputacji użytkownikom serwisu. Gdy najadę myszką na "Przyznaj reputację" kursor zmienia się w łapkę i wielokrotne kliknięcia nie przenoszą mnie dalej. Sprawdzałem na kilku randomowych użytkownikach. Dziękuje

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Kropcia - 15-09-2014

Mam podobnie, tez nie mogę rozdać puntów reputacji przez kliknięcie w profilu użytkownika. Mogę jedynie dodać "na piechotę".

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Dark Archon - 16-09-2014

Serdeczne dzięki za informację. Udało mi się odnaleźć źródło problemu i załatać lukę. Smiling

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Drakkainen - 16-09-2014

Na telefonie nie mogę wejść na forum przez Tapatalk, występuje problem, który już przez niektórych był opisywany. Gdy był poprzedni wygląd stronki, to jeszcze dało się z telefonowej przeglądarki wejść na forum, teraz niestety już takiej możliwości nie mam. Najwyraźniej telefon już nie wyrabia :/

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Kropcia - 18-09-2014

Archon, pracujesz nad paskiem? Pytam, bo mi się rozwija zakładka, ale nic tam nie ma.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Link - 22-09-2014

2 małe problemy w Bazie gier.
Chciałem dodać grę, jaką? Tąb Rajder! Ale nie mogę zaznaczyć pola z PS1:
[Obrazek: 2014-09-22_1232.png]

Druga to brak możliwości zmiany komentarza na temat swojej kolekcji - wcześniej była, ale po edycji i zapisaniu i tak nic się nie zmieniało.

Archon pomusz...

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Dark Archon - 22-09-2014

Poprawione. Smiling

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - farmaceuta - 22-09-2014

Coś nawala panel boczny.
[Obrazek: BfRys1n.jpg?1]

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - lslawski1234 - 18-10-2014

Witam
Mam mały problem z giveaway'em - nie mogę się do niego zgłośić będąc zalogowanym
ponowne zalogowanie się nie pomogło Childish
[Obrazek: Mn99GOm.png]

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - NitroXPL - 19-10-2014

Ja za to z Chromium (wersja 39.0.2140.0) nie potrafię się zalogować ani na stronę, ani na forum. Pokazuje mi się komunikat o zalogowaniu, ale jak zniknie, to mam tylko dwie opcje: Zaloguj się, Zarejestruj się.
Tylko na Chromium, ten post piszę na Operze, i jakoś działa.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - orzech - 05-11-2014

Parę problemów, które wyłapałem podczas użytkowania strony:
- jak widać na załączonym poniżej obrazku nie wyświetlają się aczi i chyba styl się trochę sypie Childish
[Obrazek: cDmrq.jpg]

- w niektórych kolekcjach robi mi się wielka przerwa od topki do samego wyświetlania listy gier, pomniejszyłem stronę, bo nic nie byłoby widać
[Obrazek: cDmE0.jpg]

- dodatkowo na stronie głównej polskie znaki wyświetlane są czcionką Times New Roman, reszta jest ok, muszę ściągnąć jakąś czcionkę czy coś? W przeglądarce mobilnej polskich znaków nie mam w ogóle

Na zakończenie dodam, że używam Firefox'a 32.03, systemu Windows 8.1 i mam ustawioną rozdzielczość ekranu na 1600x900

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - JohnAbruzzi87 - 14-11-2014

Z tego co pamiętam, jeszcze przed zmianą wyglądu arhn.eu był możliwy do uzyskania acziwment (Roczek) za okrągły jeden rok na forum. Zarejestrowałem się 4/11/2013. Sprawdzałem swój profil nie otrzymałem go. Czy ten aczik jest nadal aktalny? Serdecznie pozdrawiam

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - SenseiCop - 05-12-2014

Witam
Zarejestrowałem się dzisiaj na stronie i chciałem na profilu dodać kilka informacji, ale gdy chciałem już zapisać wszystkie nowe dane wyskoczył mi błąd: "Wybierz właściwe ustawienia prywatności dotyczące daty urodzin". Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt, że nie mam możliwości wyboru tej prywatności. Dołączam screena tej sytuacji w załączniku. Z góry przepraszam gdy okaże się, że to moja głupota ;]

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Oscikus - 08-12-2014

Hej Archon!
Wczoraj zobaczyłem, że coś się zepsuło z linkami do tematów po kliknięciu "Pokaż nowe posty"
Tutaj wrzucam screen z pokazanym problemem
http://m.imgur.com/iRGYXkb

PS. Używam Lumii 820, Windows Phone 8.1, mobilny Internet Explorer.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - pelek2002 - 08-12-2014

Jeżeli sprawdzasz newsy to nie możesz wrócić na stronę główną Arhn.eu,ani na forum.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - JohnAbruzzi87 - 09-12-2014

Dobry wieczór. Gdy zalogowałem się dziś na forum moim oczom ukazał się taki oto layout. A gdy się wylogowałem wszystko było tak jak normalnie. Powtórzyłem logowanie i dalej mam ten stary layout. "Archą pomusz"

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Dark Archon - 09-12-2014

Archą pomogłem. Smiling

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - guy_fawkes - 30-12-2014

Nie mogę zalogować się na forum przez Tapatalka ani inną przeglądarkę/tę samą na innym komputerze. Loguję się przez FB i gdy próbuję to zrobić, otrzymuję komunikat o błędzie.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Dark Archon - 30-12-2014

Hej, udało mi się naprawić Tapatalka, który z nieznanych mi przyczyn się wykrzaczył. Facebook również powinien działać do końca dnia. Dzięki za czujność. Smiling

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - KannoxPL - 04-01-2015

Jak długo jeszcze mogą potrwać prace konserwacyjne związane z bazą danych? Trwa to już od ponad tygodnia i nie wiele wiemy o tym co zaszło.
Nie żeby ktoś naciskał albo pośpieszał kogokolwiek, tylko chodzi o informację kiedy wszytko wróci do normy. Speechless

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Crix Doomsday - 04-01-2015

Na razie są ważniejsze rzeczy do zrobienia. Ja za dwa miesiące będzie baza działać to i tak dobrze. Cierpliwości.

RE: Problemy ze stroną Arhn.eu - Yren - 06-01-2015

Gdy klikam na stronie głównej w mój nick, albo w kolekcję, moim oczom ukazuje się biały ekran. Jest to problem związany z awarią bazy danych, czy to ja mam coś nie tak?