![]() |
Pomysły Na Video - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Księga Życzeń i Zażaleń (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Pomysły Na Video (/showthread.php?tid=818) |
RE: Pomysły Na Video - craces - 05-08-2013 Może coś dla fanów symulatorów? rFactor lub jak wspomniał kolega wyżej LFS ? RE: Pomysły Na Video - Bambosz - 05-08-2013 Chętnie bym obejrzał recenzje o leciwym już ale bardzo oryginalnym RTSie Original War. RE: Pomysły Na Video - sushiwt - 05-08-2013 (05-08-2013, 23:12)Bambosz napisał(a): Chętnie bym obejrzał recenzje o leciwym już ale bardzo oryginalnym RTSie Original War.Również chciałbym ujrzeć recenzje/prezentacje/wspominki na temat OW ![]() ![]() RE: Pomysły Na Video - Mart - 06-08-2013 Sądzę, że przypomnienie Original War tej świetnej, ale nieco niedocenionej gry było by strzałem w 10! RE: Pomysły Na Video - ktosiu100 - 07-08-2013 Też bym chętnie zobaczył materiał o Original War. Chciałbym się z zaznajomić z tym tytułem - nigdy o nim nie słyszałem ![]() RE: Pomysły Na Video - Santonio - 07-08-2013 Kategoria: videorecenzje Propozycja: Original War Krótkie Uzasadnienie/Opis Tytułu: Podobnie, jak przedmówcy twierdzę, iż jest to gra wszechczasów i powinno znajdować się coś na jej temat na tym kanale. Nad grą spędziłem wiele wspaniałych godzin - licząc w okresie czasu można by stwierdzić nawet lat i nadal często mnie do niej ciągnie. Chciałbym poznać, jakie jest Wasze zdanie na jej temat ![]() RE: Pomysły Na Video - Anarchy - 07-08-2013 Słyszałem, że padła propozycja świetnej gry, jaką jest Original War. Oczywiście podpisuję się pod tą propozycją i dzięki za polecenie mi tego kanału. RE: Pomysły Na Video - zm_punk - 07-08-2013 Chcę video o Original War RE: Pomysły Na Video - Kacy - 07-08-2013 (06-08-2013, 14:59)Mart napisał(a): Sądzę, że przypomnienie Original War tej świetnej, ale nieco niedocenionej gry było by strzałem w 10! Original War !!!! Świetna gra ![]() RE: Pomysły Na Video - Pepper - 07-08-2013 Również jestem za Original War :] RE: Pomysły Na Video - Szulce - 07-08-2013 Original War to gra, która zasługuje na większy rozgłos. Jak przedmówcy, jestem za OW. RE: Pomysły Na Video - lystwa123 - 08-08-2013 chce ow Chcę wartościowych postów. Tym zarobiłeś sobie na ostrzeżenie w postaci 30% ~Chmurowaty RE: Pomysły Na Video - facepalm - 08-08-2013 Kategoria:W pigułce Propozycja: Rayman Krótkie Uzasadnienie/Opis Tytułu: Archon, wspominałeś że chcesz robić pigułki z różnych gatunków gier. Skoro uważasz że seria Mario jest zbyt długa, to może Rayman? Szczególnie że niedługo wychodzi Rayman Legend. RE: Pomysły Na Video - Tomek Gołębiowski - 19-08-2013 Original War to bardzo dobra gra. Mimo upływu lat ludzie wracają do niej. Myślę, że jest ona dobrym pomysłem na video. RE: Pomysły Na Video - Pomarańcia - 28-09-2013 Pełnometrażowy odcinek System Error z serii gier Gothic RE: Pomysły Na Video - Mock - 29-10-2013 ja tam też jestem za original war super gierka ;D polecam wszystkim RE: Pomysły Na Video - golab19952 - 03-11-2013 Naprawdę bardzo chciałbym zobaczyć Original War. Chciałbym, żeby ludzie wiedzieli, że zaistniała tak dobra strategia, lecz przeszła im pod nosami przez jakieś inne produkcje. W pełni popierając przedmówców mówię "Za mać, Rossiju!" RE: Pomysły Na Video - Jankes - 07-11-2013 Też jestem za Original war bardzo fajna i ciekawa gra, też jest bardzo rozwinięta . RE: Pomysły Na Video - Hnacia - 11-11-2013 Videorecenzje o modach do Skyrima. Wyszło ich tak wiele, duża część bardzo kusi jednak dobrze byłoby posłuchać o nich zanim zacznie się nierówną walkę z zainstalowaniem modyfikacji (zawsze miałam z tym problemy, dlatego tez wolę wiedzieć, czy warto) ![]() RE: Pomysły Na Video - Kuba Stachurski - 18-11-2013 kategoria: recenzja Propozycja: Garry mod Krótkie uzasadnienie: Jest to topowy na steamie sandbox, to wręcz hańba że na arhn.eu, nie jeszcze recenzji. RE: Pomysły Na Video - Przeme - 25-12-2013 Kategoria: Retro Propozycja: Raptor Call of the Shadows Uzasadnienie: Grało się w to z tatą jeszcze na starej 95, i 4 lata temu wyszło wznowienie sprzedaży ![]() RE: Pomysły Na Video - Plex - 11-01-2014 Kategoria:Retro Propozycja: Kapitan Pazur RE: Pomysły Na Video - guy_fawkes - 12-01-2014 UP: Przecież jest od dawna - http://arhn.eu/2013/01/kapitan-pazur/ RE: Pomysły Na Video - Zgredol - 12-01-2014 Kategoria: Retro Propozycja: Evil Islands: Curse of the Lost Soul. Uzasadnienie: Klasa sama w sobie, warto przedstawić młodszym graczom, nawet ze względu na lokalizację. RE: Pomysły Na Video - 448 Spaz Blast - 17-01-2014 Kategoria: Retro Propozycja: Heart of Darkness (PSx) Uzasadnienie: Nie wiem czemu jeszcze tego nie widzę na kanale ![]() Zobaczcie shota: ![]() Gierka to połączenie platformówki, akcji, przygodówki z szczyptą horroru, bo postać była zabijana na wszelakie sposoby, a sam klimat grozy jest wszechobecny. Fabuła opiera się na odnalezieniu naszego psa, który został porwany pod czas zaćmienia księżyca przez złe cienie. Okazuje się, że celem nie był pies, a sam chłopak "Andy", który z nie wiadomych powodów jest tak bardzo potrzebny siłom nieczystym. Polecam, jeśli nie mieliście styczności z tą grą ![]() |