![]() |
Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! (/showthread.php?tid=9242) |
RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Kropcia - 04-04-2015 Pozytywny dla polskabrick za Pokemony ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Piromaniaq - 07-04-2015 pozytywny - Dziab_Dziab Kupiłem od niego kilka gierek i wszystko działające, szybciutko trafiło w moje ręce. Polecam tego arhnowicza™. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Drakkainen - 07-04-2015 Pozytywny dla Piromaniaq, dobry kontakt, szybka wpłata, udana transakcja Pozytywny dla Gobrul, również udana transakcja, polecam RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Link - 10-04-2015 Pozytywny - FRUNEK1 Polecam arhnowicza, kupiłem od niego SMD, super stan, świetna cena, POLECAM! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - FRUNEK1 - 11-04-2015 Pozytywny - Link Kupił ode mnie SMD, szybka wpłata, dobry kontakt. P>O>L>E>C>A>M ! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Link - 21-04-2015 Pozytywny - Pathmage Kupiłem Dreamcasta, świetna cena, szybka wysyłka. Bardzo polecam! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - grzesio165 - 21-04-2015 Pozytywny - Witold Wymieniłem się z nim PSP za PS2, był zajęty więc troszkę potrwała wysyłka ale reszta w jak nalepszym porządku. Polecam ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Variox - 21-04-2015 Mega pozytyw dla użytkownika hellgatex, przedmiot w idealnym stanie ( figurka z persony 4) Polecam! ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Link - 13-05-2015 Pozytywny - Dorczenzo Polecam arhnowicza, kupił kilka klasycznych BOXów na PC. Świetny kontakt, wpłata express! ![]() Pozytywny - Stivi Polecam arhnowicza, kupiłem kilka gierek na Pegasusa. Świetny kontakt, wysyłka express! 10/10 RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Stivi - 14-05-2015 Pozytywny - Link Dobry, szybki i bezproblemowy deal Pozytywny - Kondor Dobry, szybki i bezproblemowy deal RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Kondor - 14-05-2015 Pozytyw - Stivi. Wszystko bezproblemowo, sprzedał mi tanio niezły zestaw i poczekał aż będą pieniądze na koncie. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Stivi - 12-06-2015 Pozytywny - May Dobry, szybki i bezproblemowy deal RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Link - 13-06-2015 Pozytywny - Firanka Polecam arhnowiczkę ![]() Pozytywny - Yaros Polecam arhnowicza, kupiłem od niego Super Mario 64 DS. Świetny kontakt, wysyłka express! Do tego dorzucił totalnie za free Zeldowy gratis ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Yaros - 15-06-2015 Pozytywny - Link Świetny kontakt, szybka wpłata, polecam. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - CELL767 - 07-07-2015 Pozytywny - Dziab_Dziab - Przetrzymał mi paczkę gierek i elegancko wysłał burząc tym samym równowagę na kolejnej półce ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Link - 07-07-2015 Pozytywny - matizc Polecam arhnowicza, kupiłem od niego 2 filmy na PSP za totalne grosze, super stan, świetna cena, POLECAM! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Drakkainen - 09-07-2015 Pozytywny - CELL 767, dzięki niemu zyskałem kilka pesos, jestem zadowolony z przebiegu transakcji ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Dekakura - 16-07-2015 Pozytywny - May Bezproblemowa akcja przechwycenia zeldy do moich rąk. [b]Pozytywny - Kamil.7z[/b] [b]Bezproblemowa akcja kupna gierek na ps2[/b] [b][b]Pozytywny - Matuleczek[/b][/b] [b]Zeldowy 3DS w stanie idealnym ![]() ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Mkali - 16-07-2015 Cell767 - Pozytywny kupiłem od niego Everybody's Golf i przywiózł mi na konwent ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Banan - 16-07-2015 Pozytywny - mikros7 Rachu ciachu i kluczyk wylądował w kolekcji steam. Wszystko poszło bardzo szybko, przyjmuje paypal, wielki + za to. Kluczyk oczywiście zadziałał bez zarzutu. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - kokoshkv - 28-07-2015 Pozytywny - LipanekPL - Szybka wpłata, dobry kontakt. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - LipanekPL - 28-07-2015 Pozytywny - koko5329 Szybka wysyłka ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Link - 10-08-2015 Pozytywny - dzej Polecam arhnowicza, kupiłem od niego Kolekcjonerskie Poki, stan jak nówka, świetna cena, gratis wysyłka POLECAM! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Mkali - 14-08-2015 Matuleczek - Ultra pozytywny ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - JaneQPL - 20-08-2015 Pozytywny dla may - ekspresowa wysyła, paczka doszła do mnie w mniej niż 24h (co się z tobą dzieje Poczto Polska ![]() ![]() |