![]() |
Gry, na które czekacie! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Multiplatform (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=78) +--- Wątek: Gry, na które czekacie! (/showthread.php?tid=830) |
RE: Gry, na które czekacie! - Czupakadra - 19-09-2013 a czemu nikt nie chce sequeli tych dobrych starych gier? ja bym byla szczesliwa gdyby wyszly takie gry jak 1. Black & White 3 2. Chip 'n Dale Rescue Rangers 3 ale oprócz tego sequele tych gier z dzisiejszych czasów czyli np. 3. Euro Truck Simulator 3 (2 była świetnaa! ![]() 4. Spore 2 5. Portal 3 RE: Gry, na które czekacie! - kruskader - 23-09-2013 1.Sonic: Lost World 2.Donkey Kong Country: Tropical Freeze 3.Super Mario 3D Worlds 4.Pier Solar HD A z niezapowiedzianych to czekam na nowego Metroida i jakąś nową serię od Ninny na Wii U. RE: Gry, na które czekacie! - Umarty - 25-10-2013 Bardzo mocno czekam na: 1.Watch_Dogs 2.Mafia III 3.Mirror's Edge 2 4.SUPERHOT RE: Gry, na które czekacie! - Luk1989 - 25-10-2013 Bardzo czekam na Dark Souls II,a trochę mniej na AC IV. RE: Gry, na które czekacie! - Bart - 25-10-2013 Mother 4 Na przyszłość polecam zapoznać się pobieżnie z tematem - na poprzedniej stronie moderacja uprzedziła, iż jednosłowne posty będą nagradzane ostrzeżeniami. Naprawdę zależy nam na merytorycznych wypowiedziach i argumentacji typowanych tutaj gier. Stąd ostrzeżenie i (miejmy nadzieję) nauka na przyszłość dla autora postu. RE: Gry, na które czekacie! - Matuleczek - 25-10-2013 Po ukończeniu mafii 2 chcę kontynuację tej historii i chcę mafię 3! i oczywiście half-life 3 ![]() RE: Gry, na które czekacie! - Polskicziken - 26-10-2013 JA na gta 5 uzytkownik zostal nagrodzony ostrzezeniem za powyzszy (przyciety) post RE: Gry, na które czekacie! - gniewoszpl - 02-12-2013 Gra na którą czekam jest zdecydowanie Mirrors Edge 2, Watch Dogs oraz Half-Life 3, nie mogę doczekać się premiery tych gier. ![]() RE: Gry, na które czekacie! - DevGPP - 03-12-2013 (19-09-2013, 20:55)Czupakadra napisał(a): a czemu nikt nie chce sequeli tych dobrych starych gier?Treść posta wycięta z powodu potencjalnych spojlerów w niej zawartych. ~b Miej w przyszłości na uwadze iż Portala 2 mógł jeszcze ktoś nie ograć. Sam na dniach chcę się za niego zabrać, dzięki Twojemu postowi wiem teraz być może odrobinę za dużo o całym zakończeniu w tej produkcji, za co z tego miejsca serdecznie Ci dziękuję. Upominany zostałeś już 2 razy, nie pozostaje mi więc nic innego jak nagrodzić Cię ostrzeżeniem. RE: Gry, na które czekacie! - Milxon - 03-12-2013 Wiem, że marzenie mało realne, ale chętnie zobaczyłbym nowe-stare Age of Empires (nową część nie odbiegającą od starych jakością, z jenocześnie jakimiś usprawnieniami których w nich brakowało) no i Half-Life 3 (podejrzewam, że dopiero ta gra zmusi mnie do wymiany obecnego sprzętu, zakładając że wyjdzie w przeciągu tej dekady) RE: Gry, na które czekacie! - Oreu - 03-12-2013 Czekam na Gran Turismo 6 (bardziej pod względem tego jak gra zostanie odebrana i czy spełni oczekiwania graczy bo sam raczej nie będę kupował) oraz po cichu marzę o pełnoprawnej kontynuacji Silent Huntera. RE: Gry, na które czekacie! - szezjo - 04-12-2013 A ja stanę po stronie Nintendo i czekam na nowe Super Smash Bros. w które wreszcie będzie można pograć na handheldzie. ![]() RE: Gry, na które czekacie! - Tkaczyński Hubert - 05-12-2013 Z chęcią zagrałbym w sequela DeusEx'a, ale żeby zachował ten steampukowy klimat z Human Revolotion. Oprócz tego Wieśniak 3, no jakby zrobili nową część Gothic'a w starym stylu znanym z 1 i 2 części... aż mi ślinka leci ![]() RE: Gry, na które czekacie! - guy_fawkes - 05-12-2013 UP: Coś Ci się pomyliło - Deus Ex nie jest steampunkowy, tylko cyberpunkowy. Oczywista różnica wynika już z samych nazw tych pojęć. Ja w tej chwili najbardziej czekam na Dark Souls II i Wiedźmina 3. W Lordran spędziłem mnóstwo czasu i chętnie znów poświęcę kilkadziesiąt godzin, by w bólu i znojach poznawać kolejny zakątek tego mrocznego i nieprzychylnego, lecz jednocześnie niesamowitego świata. RE: Gry, na które czekacie! - Veinitive - 05-12-2013 Gran Turismo 6 na PS3. |