![]() |
Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! (/showthread.php?tid=9242) |
RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Piromaniaq - 25-08-2015 Pozytyw dla Hesher Kupiłem od niego kilka tomów Dragon Balla. Paczka doszła szybko i zawartość w świetnym stanie. Polecam tego arhnowicza™ RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - stasiek19 - 27-08-2015 Kondor- pozytyw Za udaną wymianę ds-zelda RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - kokoshkv - 27-08-2015 Farmaceuta - Pozytyw Wpłacił pieniądze zgodnie z terminem. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Kondor - 27-08-2015 stasiek19- bardzo udana zamiana, pozdrawiam i polecam RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Mkali - 27-08-2015 Pozytywny dla romekb! Kupiłem Elite Beat Agents ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - MartiusR - 12-09-2015 Pozytyw dla carnage85 za transakcję z NGP. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Mkali - 20-09-2015 Pozytywny dla Hellgatexa. Kupiłem giereczki na xboxa 360. Przyszly szzybcutko ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - funkorama - 01-10-2015 Pozytywny - Link Takie przywitanie to na każdym forum mogło by być :> RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Ad-M - 03-11-2015 Pozytywny - Helgatex Szybka wysyłka, dobry towar ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Link - 16-11-2015 Pozytywny - hellgatex Polecam arhnowicza, kupiłem od niego Wii Controler Pro, super stan, świetna cena, POLECAM! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - H0lms - 03-12-2015 Pozytywny - May Bardzo dobry kontakt, do tego miły użytkownik, nie mówiąc już o uczciwości. Po przelaniu pieniędzy, wysłał klucz do gry drogą mailową bez kręcenia, zgodnie z umową. Jak najbardziej polecam! ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Link - 15-12-2015 Pozytywny - Ad-M Polecam arhnowicza, kupiłem od niego zieloną grę w zielonym pudełku (New Super Luigi U), super stan, świetna cena, POLECAM! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - CELL767 - 29-01-2016 Kolejny Pozytyw dla użytkownika Dziab_Dziab - znowu zero problemów przy prośbie o przetrzymanie, wysyłka zaraz po wpłacie. Jestem głęboko usatysfakcjonowany przebiegiem transakcji. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Banan - 29-01-2016 Pozytywny - Wielkimati Rachu ciachu i po strachu, mgsik dostarczony bardzo szybko. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Hemiq - 09-02-2016 Pozytywny - Zzagrobnik Za oddanie Zafehouse: Diaries na GOGa ![]() P.S. Stara gwardia z Markolfa jest i tu! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - CELL767 - 08-03-2016 Tym razem pozytyw dla użytkownika Wojtex28. Przytrzymał towar, szybko wysłał, a i gratisem sypnął ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Mkali - 09-03-2016 Pozytyw dla Matuleczka za sprzedaż PSXa ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Banan - 06-04-2016 Kolejny Pozytywny dla Wielkimati, za szybki kontakt i natychmiastową wysyłkę. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Wielkimati - 06-04-2016 Pozytywny dla banana, bezproblemowy kontakt i szybka wpłata. RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Mkali - 07-04-2016 Pozytyw dla Dziab_Dziaba za sprzedaż giereczek na PSP ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Mkali - 23-06-2016 Pozytywny dla Facepalma, za sprzedaż Nintendo Wii ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - GobiPLX - 17-07-2016 Pozytyw dla Hemiq za gierki i książeczki ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - tomzacz - 21-07-2016 Pozytyw dla Hemiq za grę. Dwie numery CDA dał gratis ![]() RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - Świdr - 23-09-2016 Pozytywny dla Yoshu za Super Mario Land 2 . Bardzo dobra cena (nawet mi obniżył koszt przesyłki ), stan też niczego sobie. Polecam! RE: Kupiłeś coś na forum? Wymieniłeś? Sprzedałeś? Wystaw kontrahentowi komentarz! - may - 21-12-2016 Pozytywny dla Spawary. Szybka i bezproblemowa wysyłka, a gierka bardzo dobrze zapakowana ![]() |