![]() |
Najgorsze gry w jakie graliście - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Najgorsze gry w jakie graliście (/showthread.php?tid=1913) |
RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Anahor - 31-01-2013 Flatout 3 ![]() RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Czarkoman - 31-01-2013 WILCZY SZANIEC (Niebo wsysa czasoprzesteń AAAAAA) RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Gimbus - 31-01-2013 Battlefield 3 Need For Speed Most Wanted 2012 Fifa RE: Najgorsze gry w jakie graliście - DeadMean - 31-01-2013 Terrorist Takedown Tajne Operacje Team Hot Wheels Baja / Moto X <---Mogę je podesłać na giveaweya ![]() ![]() Maluch Race 1/2 Paintball Shooter RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Kontas123 - 31-01-2013 SNIPER Ghost Warrior ![]() RE: Najgorsze gry w jakie graliście - radeonxdd - 31-01-2013 Najgorsza gra, w którą grałem to S.T.L.K.E. RE: Najgorsze gry w jakie graliście - GallAnonim - 31-01-2013 Za jedną ze słabszych pozycji z jaką miałem styczność zetknąłem się kilka lat temu,tytuł owej produkcji to Two Worlds. Jak na rok wydania to grafika jest na bardzo niskim poziomie,dodając do tego kiepską fabułę,wygląd kobiecej postaci którą mamy ratować jest ona nazywana naszą "Siostrą",ale przypomina bardziej prostytutkę,oraz bardzo niską grywalność,zaniżaną jeszcze przez masę bugów. Mogę śmiało nie-polecić owej produkcji,chyba że ktoś naprawdę chce sobie napsuć trochę krwi,a do ukończenia gry się zmuszać,bo nie wciąga ona w żaden sposób . RE: Najgorsze gry w jakie graliście - snejquu - 31-01-2013 Symulator Operacji jest strasznie kiczowaty ... RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Doctorek - 31-01-2013 Symulator Farmy 2013 ![]() RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Zyriusz - 01-02-2013 Tytus, Romek i A'Tomek RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Va5syl - 01-02-2013 Zdecydowanie: - Star Wars: The force unleashed II Jedynka genialna (mimo że zajmuje prawie 30 GB na dysku), ale dwójka jest nudna, a jedyną nowością w grze są zmienione animacje walki (dwa miecze) i kilku przeciwników. - Dragon Age II Co to Ku..rde ma być. Podczas całej gry znalazłem może 2 widoczne nawiązania do poprzedniej części, nie licząc jednego z towarzyszy który pojawił się w DODATKU do pierwowzoru. Monotonność lokacji, bo ile można zwiedzać ten sam loch? Fabuła, Fabuła to cytując Archona mówiącego o Xbox'ssie "gówno" Nie będę się rozpisywał na ten temat bo powstanie esej. -Ostatnie 40-30 minut Mass Effect 3 Nie wiem czy można to nazwać grą, ale mimo wszystko zasługuje na wzmiankę. Jestem jednym z tych graczy, którzy uważają że jest to skok na kasę (Chcecie więcej Pana Sheparda/Pani Shepard? Kupcie DLC) Extendet Cut nie pomaga zbytnio w niczym, poza tym że wyjaśnili dlaczego Tali znalazła się na Normandii. Kolorowe eksplozje! Chura! EA (bo nie sądzę żeby był to pomysł BioWare) zdołało Spie...Spieprzyć w 40 minut kilkaset godzin grania w całą trylogię. PODZIĘKUJĘ! RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Herman - 01-02-2013 Wilczy szaniec RE: Najgorsze gry w jakie graliście - kubas120 - 01-02-2013 Call of Duty: Modern Warfare 3 Call of Juarez: The Cartel Więcej nie pamiętam ![]() RE: Najgorsze gry w jakie graliście - SmellySocks - 01-02-2013 Jestem bardzo szczęśliwy, ze tak aktywnie odpowiadacie w tym temacie, ale proszę o jakieś argumenty popierające wasz wybór. Wierzymy głęboko, że te wszystkie różne gry, które tu podajecie są wyjątkowo słabe, beznadziejne lub niegrywalne, ale NAPISZCIE DLACZEGO UWAŻACIE, ŻE ZASŁUGUJĄ NA MIANO NAJGORSZEJ GRY!. KAŻDA NASTĘPNA OSOBA, KTÓRA NAPISZE TYLKO NAZWĘ GRY, BEZ ŻADNEGO ARGUMENTU, DLACZEGO GRA JEST SŁABA DOSTAJE OSTRZEŻENIE Z URZĘDU, A POST TRAFIA DO KOSZA. ~SMELLYSOCKS RE: Najgorsze gry w jakie graliście - dmov - 01-02-2013 Cobra 11 Nitro Czyli gra mająca na celu chyba naśladowanie znanego niemieckiego serialu, jak dla mnie to totalna porażka. Nędzna fizyka, sterowanie, bardzo nudna rozgrywka - niby gramy w grę, w której celem jest sciganie bandytów na autostradach, lecz wszystkie misje wyglądają bardzo podobnie, co okropnie denerwuje. Na dodatek aby odblokować dodatkowe tryby, trzeba ukończyć całkowicie etap kariery. Nie kupujcie tego nawet za darmo ![]() RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Filoneek - 01-02-2013 Farming Simulator 2013 Symulatory farmy są straszne! Te gry dobijają tym że możesz tam robić wszystko, ale w sumie i nic jeśli tego wcześniej nie przemyśisz. Kupisz coś i musisz odpalać przynajmniej save z przed kupna danej maszyny, bo inaczej nie masz już na nic kasy. RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Pawesata - 02-02-2013 Ja nie będę oryginalny. Uprising 44, nie dość, że w grę nie da się grać, to jeszcze zbezczeszczali wydarzenie historyczne. RE: Najgorsze gry w jakie graliście - HESEE - 03-02-2013 Nie polecam Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata PC. RE: Najgorsze gry w jakie graliście - chlodziak1218 - 03-02-2013 Hym... RPM Tuning matko jakie tandetne RE: Najgorsze gry w jakie graliście - BliBs_Pl - 04-02-2013 Homefront Początek jest nudny jak flaki z olejem (potem jest trochę ciekawiej, szczególnie po ucieczce z miasta), strzelanie jest całkowicie niesatysfakcjonujące, AI jest na bardzo niskim poziomie, a najbardziej dało mi się we znaki to, że wszystko tu jest oskryptowane. RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Firo - 04-02-2013 Terrorist Takedown 2 RE: Najgorsze gry w jakie graliście - oleksy22 - 04-02-2013 zdecydowanie Maluch Racer:P KAŻDA NASTĘPNA OSOBA, KTÓRA NAPISZE TYLKO NAZWĘ GRY, BEZ ŻADNEGO ARGUMENTU, DLACZEGO GRA JEST SŁABA DOSTAJE OSTRZEŻENIE Z URZĘDU. ~SMELLYSOCKS RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Von Trupek - 04-02-2013 Z reguły unikam kaszanek, crapów, czy jakby tego jeszcze nie nazwać, więc zbyt dużego doświadczenia w takich grach nie mam, ale zdecydowanie przoduje u mnie Bad Day L.A. Czemu? Ponieważ poza absurdalnych humorem i parodią (co lubię, żeby nie było) i dość ciekawym systemem "reputacji" gra nie oferuje nic ciekawego. Głównymi wadami są absurdalny poziom respawnu i chaos jaki owy nadmierny respawn wywołuje, oraz brak jakiejkolwiek frajdy z tego co robimy. Ktoś chciał zrobić coś fajnego, ale nie przemyślał tego i wyszła kiepska gra. Do tego masa błędów, nuda, irytujące dźwięki i brzydka grafika (ja wiem, że nie o głównie to chodzi w grach, ale to chyba jedyna produkcja wykonana w tej technice będąca po prostu paskudna, i leciwość tutaj nie ma nic do rzeczy). RE: Najgorsze gry w jakie graliście - Krystek877 - 04-02-2013 Euro Truck Symulator 2012, z nudów można zasnąć chociaż znam ludzi którzy sie tym jarają z kit wie jakiego powodu RE: Najgorsze gry w jakie graliście - crashcr7 - 10-02-2013 Trucker |