Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[GRA] Więzień - Wronki 2020 - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Gry PBF (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=140)
+--- Wątek: [GRA] Więzień - Wronki 2020 (/showthread.php?tid=2660)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Więzień - Wronki 2020 - Johnny - 17-11-2012

To jak, supa? Nie chcesz już z nami uciekać? A co z naszym świetnym planem? Porzucisz to wszystko, żeby zyskać przychylność tego kata, Chmurowatego? Jestem pewien że to tylko chwilowe zamroczenie i za chwilkę dojdziesz do jedynych słusznych wniosków. Potrzebujemy cię, supa!

RE: Więzień - Wronki 2020 - Gurgie - 17-11-2012

Ah, numerki!
*Pokazuje listę osób*
Cytat:1. TheGreatMix
2. farmaceuta
3. Chmurowaty
4. Berorn
5. SaChees
6. supaplex
7. triskaidekafob
8. Karwelas
9. Dorczenzo
10. Budek
11. Johnny
12. SmellySocks
13. Kacpei
14. Ja
15. Wielkimati
16. ExE221

Raz, dwa, trzy - Chmurowaty to nie ty.
Cztery, pięć, sześć - supaplex cześć.
siedem, osiem, dziewięć - to jest pan - dorczenzą!

Uciekać próbujesz,
a sam coś tutaj majsterkujesz!
*uśmiecha się, ale przestaje chwytając się potem za brzuch*
... heh, ała... boli. Już wkrótce się urodzi.

Gurgie, zastanawiał.. aś się co się stanie z dzieckiem po porodzie? Naczelnik to szaleniec, pewnie nawet nie da ci go dotknąć - zabierze je i zrobi z nim straszne rzeczy. STRASZNE RZECZY!

Ale ja mogę ci pomóc. To znaczy, ja i Dorczenzo możemy ci pomóc. Niestety jednak pewien kat, Chmurowaty, chce zabrać nam Dorczenzo. Bez niego nie uciekniemy. Bez niego twoje dziecko nie będzie bezpieczne. Zastanów się nad tymi słowami.

RE: Więzień - Wronki 2020 - Chmurowaty - 17-11-2012

-Że co proszę? I to nie jest podejrzane? Przeciwstawianie każdego wobec mnie? Nie wiem czy oboje jesteście katami, czy Dorczenzo cię tak omamił, ale to jest chore. Wykorzystywanie nienarodzonego dziecka tego...tej...tej osoby żeby tylko przekabacić ją na swoją stronę? Jesteś niemożliwy, nawet jak na skazańca

I jeszcze wyzywa cię od... od... OD OSÓB! Nie może zaakceptować tego, że jesteś inna. Pewnie nawet nie da ci urodzić, tylko zabije cię już dzisiaj we śnie. To smutne, że tacy ludzie są wśród nas.

RE: Więzień - Wronki 2020 - Sachees - 17-11-2012

Dorczenzo, czy to ty dolałeś mi przedwczoraj czegoś do wody, abym nie mógł wczoraj glosować?

RE: Więzień - Wronki 2020 - SmellySocks - 17-11-2012

Był kiedyś taki gość w polityce. Robił ludziom wodę z mózgów, opowiadał pierdoły, zasłaniał się czym się dało. Odciągnął myślenie społeczeństwa od ważnych rzeczy i koncentrował uwagę publiczną na pierdołach. Wszystko, żeby namieszać w polityce i zniszczyć swoich przeciwników.NIE PRZYPOMINA WAM KOGOŚ?

RE: Więzień - Wronki 2020 - Dorczenzo - 17-11-2012

Nie rozumiem skąd te nagłe oskarżenia w moją stronę. Mam świetny plan ucieczki, chcę pomóc jak największej ilości osób i jeszcze zostaję oczerniony? Chmurowaty nakręcił wszystkich przeciwko mnie. Nie widzicie tego? Chce sprawić, by wszyscy zostali w więzieniu. Gdybyśmy uciekli nie miałby już kogo zabijać, a naczelnik byłby baaaardzo zły.

Supaplex, Ty przeciwko mnie? Zastanów się, za kilka dni możemy być daleko stąd! Przecież mieliśmy umowę!

RE: Więzień - Wronki 2020 - TheGreatMikx - 17-11-2012

Słychać od od obiadu krzyki typu:"To Dorczenzo jest katem. Nie to Chmurowaty." Jestem już zagubiony. Nie jestem pewien czy dobrze wybrałem. Sądze żę to Chmurowaty jest katem. Coś dziwnie się zachowuje. Jest taki pewny siebie.

Cooo? Słyszeliście? Sachees sam powiedział, że go wczoraj nie było. Czyżby cały dzień szykował się do zabójstwa?

No właśnie, Sachees. Ktoś dodał ci coś do wody, czy może po prostu sam postanowiłeś siedzieć cicho, żeby nikt cię nie zauważył. Założę się, że w nocy to ty zabiłeś Matiego.

Jaka ucieczka? Chmurkowaty przykro mi, ale wolnośćjest ważniejsza

RE: Więzień - Wronki 2020 - Chmurowaty - 17-11-2012

-A może jednak to Sachees? Przyszedł nie wiadomo skąd i zaczął bez żadnego powodu oskarżać innych, to jest bynajmniej dziwne. Muszę tym razem zgodzić się z Dorczenzo, nie ma żadnego alibi

RE: Więzień - Wronki 2020 - supaplex - 17-11-2012

Przepraszam Dorczenzo, może rzeczywiście to ty chcesz nas wyciągnąć z tego koszmaru. Może damy radę i nas kat nie dopadnie. Ja chcę na wolność. Nie mam ochoty zgnić tu ku uciesze naczelnika.

Mój głos oddaję z powrotem na Sacheesa.

Lepiej zginąć od was, niż z rąk kata.

RE: Więzień - Wronki 2020 - Budek - 17-11-2012

*Podrapałem się po brodzie*

Pamiętacie te szczepienia na grypę tydzień temu? Przedwczoraj podsłuchałem lekarzy, którzy mówili o jakiś chipach. To chyba jakieś elektroniczne gówno do śledzenia ludzi. Pewnie teraz to ustrojstwo już jest w naszych ciałach. Dorczenzo nie był na szczepieniach. Czyżby przywódca od siedmiu boleści miał jakieś układy z naczelnikiem? Pewnie o tym wiedział i chciał nas się szybciej pozbyć. Po wyjściu na zewnątrz zacząłby się odstrzał... kaczuszek.

*Spojrzał na Dorczenzo* I co nam powiesz, hę?

- Budek, czy Ty jesteś poważny? Ostatnie szczepienia na grypę były... 8 lat temu! Ludzie, co się z Wami dzieje... To więzienie, czy dom wariatów?

-A nie rok temu? Przecież doskonale pamiętam tego lalusia, który się bał. I tak zginął tydzień później.

- O tym mówiłem. Ostatnio byłeś szczepiony 8 lat temu! A reszta z nas ponownie była szczepiona w tamtym tygodniu. Ha, widzę, że nieźle udajesz, że nic o tym nie wiesz.

-Sprytnie Budek, ale czy to na pewno była szczepionka od grypy? Lub tylko od grypy?

RE: Więzień - Wronki 2020 - TheGreatMikx - 17-11-2012

*Idąc sobie zobaczyłem Sacheesa więc beda grzecznym powiedziałem: *
-Cześ... - Wtedy złapał mnie za szyje i powiedział drżącym głosem:- NIE JESTEM KATEM. ODCZEPCIE SIĘ ODE MNIE.- Odrazu mnie puścił i pognałem gdzie pieprz rośnie.K***a co ta za ludzie.Najpierw podejrzanym był Chmurowaty i Dorczenzo a teraz dziwnie się zachowuje Sachees. Chyba to on jest katem. Tak Sachees to kat.
*Zatrzymałem się, następnie obróciłem się i dalej biegłem przed siebie.*

Sachees : - Mówili, że to na grypę. Nie wiadomo co tam naczelnik wymyślił.

-Z tego co pamiętam, to Dorczenzo był chyba szczepiony podczas snu, bo w dzień nigdzie nie można go było znaleźć.

- LUDZIE! SŁUCHAJCIE WSZYSCY! ZNALAZŁEM KATA! WIEM KTO NIM JEST! - krzyczałem odkrywając coś, co miało rozwiązać całą sprawę - To jest pamiętnik wielkiegomatiego. Znalazłem go w jego celi. Zobaczcie ostatnie zdanie...

W całym więzieniu panuje dziwna atmosfera. Cały czas mam gęsią skórkę. I cały czas czuję zasrany proszek do prania! Zapach się nasila... Dziwne to wszyyyyyyyyyyyy

- Na ostatnie litery spadły już krople krwi matiego. Proszek do prania, widzicie? A kto pracuje w pralni? Oczywiście, że TheGreatMikx. Ponadto bardzo dobrze zapamiętałem jego wczorajszy tekst: "Tak szczerze to poprostu chce sie dopasowac.Nie chce uciekac,poniewaz mam juz wszystko co mi potrzeba" - tak jak mówiłem, podobno kaci mają w więzieniu wszystko, czego chcą!

Brawo Dorczenzo! I to dlatego już nie głosuję na Ciebie. TheGreatMikx, co na to powiesz?