![]() |
[Oddam] Klucze Steam - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [Oddam] Klucze Steam (/showthread.php?tid=8273) |
RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - BigRedChick - 02-09-2014 Bionic Dues hamiltons great adventure Whispering whillows Crystals of time Pressured Z każdego się uciesze. RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Fasuh - 05-09-2014 skoro nikt nie chce desury chętnie bym przyjął "Deep Black"i "Depth Hunter" RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - lukaswey - 18-10-2014 Jeśli dalej aktualne chętnie przyjmę jakiś klucz na steam, każda gra mnie zadowoli ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - lukaswey - 18-10-2014 Tak zeby byc bardziej konkretnym, mnie, a raczej moją piekniejsza polowe bardzo ucieszy crystals of time. RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - LukegaX - 20-10-2014 Ja poproszę o Porradaria Upgrade oraz Chester na Desurę jeśli można ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - CELL767 - 08-11-2014 Mówią, że lepiej jest dawać niż brać (mówię tak koleżankom z pracy, ale nie działa :/) Tak więc z racji urodzin oddaję kawałek siebie. Oto lista gier do wybrania w tym miesiącu: http://pastebin.com/haFtRvDF listę będę uaktualniał też w pierwszym poście. Prosiłbym o nieedytowanie postów, jak ktoś coś wam "zakosi" to napiszcie jeszcze raz. aha no i limit gier wynosi po dwie na osobę. Na desurę można brać ile wlezie. Pozdrawiam i miłych łowów. PS. tak wiem pisałem tytuły niedbale bo... tak. RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Mkali - 08-11-2014 Audiosurfa i vectora biere! No i oczywiście zdrowia gier i pająków ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Wojtex28 - 08-11-2014 To ja poproszę o Battlepaths i freedom fall ![]() Wszystkiego najlepszego Cellu ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - pojler - 08-11-2014 Biore Deponie i Monaco i wszystkiego najlepszego! RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - RafaNowa - 08-11-2014 Ja poprosiłbym o Risen'a No i najlepszego RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - DantePL - 08-11-2014 Poprosze o thomas was alone oraz battlepaths. A przede wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Wielkimati - 08-11-2014 Poproszę o Civilization III Complete, Cellu. Życzenia już złożyłem. ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Pingeek - 08-11-2014 8 bit boy proszę ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Karold - 08-11-2014 Risen i airline tycoon 2 jak jeszcze jest. No i jeszcze wszystkiego najlepszego RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - arkhadius - 08-11-2014 Wszystkiego najlepszego ![]() Poproszę Lucius i Bad Hotel. Dziękuję z góry. RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Kaciio - 08-11-2014 Dawn of fantasy: kingdom wars i Montas RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - lukaswey - 08-11-2014 Hej Cell wszystkiego naj! Jeśli to możliwe to poprosił bym Lilly looking Trough (dla narzeczonej^^) oraz Risen, widziałem że o Risen ktoś już prosił więc jeśli jest tylko jedno to bardzo chętnie przyjął bym Dracula Trilogy dla siebie ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Drakkainen - 08-11-2014 Poproszę o Tropico 3, wszystkiego najlepszego również! RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - izid111 - 08-11-2014 Ustawiam się w kolejce po Monaco i Deponię. Jeśli już nie ma to: 1. Ethan: Meteor... RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - kokoshkv - 08-11-2014 Poproszę Space Farmers, z góry dziękuję ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - szezjo - 08-11-2014 Jeśli nikt nie prosił, to poproszę Risk of Rain i Eldritcha ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - MOLO - 08-11-2014 Jeśli dalej posiadasz Shadow Warrior Classic Redux i Airline tycoon 2 to chętnie wezmę. RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - kaczek93 - 09-11-2014 Lucius nadal dostępny? Chętnie bym przygarnął. RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - Tachion1 - 09-11-2014 Ja poproszę soulbringer jeśli nie jest jeszcze zajęte ![]() RE: [Oddam] Klucze Steam, Desura etc. - LukegaX - 09-11-2014 ja bym poprosił : Spate oraz Glacier 3: the meltdown jeśli można ![]() |