![]() |
Ulubione Gry na PC - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Ulubione Gry na PC (/showthread.php?tid=781) |
RE: Ulubione Gry na PC - YaReX - 26-02-2013 1. seria DRAKAN (zwłaszcza pierwsza część) - kto nie grał, ten nie zrozumie ![]() 2. serie o piratach, np: Sea Dogs, Age of Pirates 1+2 - topienie wroga nigdy się nie nudzi 3. seria Gothic (zwłaszcza część 1/2+NK) 4. seria Baldur's Gate + Icewind Dale 5. Medal of Honor AA i dodatki (po sieci) 6. Return to Castle Wolfenstein - za fajny klimat 7. seria THIEF (1+2+3) - nie ma to jak przejść gry na ekspert; bez zabijania ![]() 8. seria Diablo (zwłaszcza druga część z dodatkiem) 9. seria Mass Effect - na ratunek świata nigdy dość 10.Unreal Tournament - oj grało się w to, grało... RE: Ulubione Gry na PC - Krechaman - 02-03-2013 O kurcze trudno jest wybrać topkę ![]() Na pewno różnej maści sandboxy (Wszystkie części gta, scarface, total overdose). Call of duty 1,2, finest hour Dawn of war 1, winter assault, dark crusade i Warhammer 40k RE: Ulubione Gry na PC - CuteChainsaw - 03-03-2013 Mam wiele ulubionych gier, ale może pierwszą trójka, w której miejsca są losowe :P - Sacred - część pierwsza wraz z dodatkiem, uh piekna gra, właśnie zakupiłem wydanie kompletne i cisnę w Sacreda 2, jednak nie ma on już takiego uroku, ale mimo wszystko jest fajną grą, - seria Gothic, szczególnie 2 cześć i dodatek, równie dobra trójka, jednak z tragicznymi problemami technicznymi. Gothic 1 też mi się podobał, ale nie tak jak te dwie. Zmierzch Bogów to crap, a Arcania to nie Gothic, - seria Wiedzmin, obie gry są genialne. RE: Ulubione Gry na PC - Lecter - 04-03-2013 Chciałem założyć temat o zapomnianych perełkach na pcta, ale skoro jest już ten temat, to sobie poużywam. Jedną z moich ulubionych gier na komputer jest Space Rangers 2 wraz z dodatkiem. Absolutnie najlepszy space simulator swego czasu, bardzo rozbudowany, gra rozgrywa się na wielu płaszczyznach i pozwala na naprawdę dużo. Uniwersalność rozwoju bohatera pozwala cieszyć się grą za każdym razem na nowo. Kto nie grał, ten trąba, a powinien chociaż dać tej grze szanse. RE: Ulubione Gry na PC - PiontG - 05-03-2013 Moja ulubiona, choć nieco przestarzała gra to CS 1.6 Oczywiście na Steam'ie (jakże by inaczej) A z nowszych produkcji to Metro 2033 i Team Fortress 2 ![]() Polecam szczególnie Metro Wczuwając się w klimat gra naprawdę nabiera nowego, znaczenia a kolejne przygody.. Ehh.. A się chce przejść poraz kolejny ![]() RE: Ulubione Gry na PC - TheYoshi6 - 07-03-2013 Seria Mortal Kombat , Hitman seria , Saint's row 2 , i oczywiście Fear 2 i The Elder Scrolls Morrowind kolejność losowana RE: Ulubione Gry na PC - Gargul007 - 11-03-2013 Z ulubinych to: 1.Seria Mass Effect 2.Gothic 1&2 3.Seria Assassins creed (bez 1) 4.Mafia 1&2 5.Seria Max Payne 6.Seria Gears of War 7. Oba Wiedźminy ![]() RE: Ulubione Gry na PC - Zilla - 12-03-2013 1. Heroes III: Of Might And Magic - nieważne ile bym w to grał, zawsze chętnie wracam do tego tytułu. 2. Jurassic Park: Operation Genesis - ze względu na bazę modów. 3. Left 4 Dead - najlepsza gra co-op dla mnie na PC. Nie czerpie takiej satysfakcji z grania w nią na X360 jak na PC. 4. Call Of Duty - tak, wiem że co roku dostajemy to samo ale ta forma mi się podoba, sprawdza się dla mnie i CoD zostaje jedną z moich ulubionych gier. 5. AVP - po prostu jestem fanem uniwersum i podoba mi się AVP zarówno stary jak i nowy. 6. Resident Evil 5 - ok, ten tytuł jest multiplatformowy (jakby inne które wymieniłem nie były) ale tyle ile razy z kolegą żeśmy przeszli tą grę, na każdym poziomie trudności to nikt nie przeszedł (chyba :p). Teraz na 6 ostrzymy zęby :3 7. Stalker - po prostu lubię ten klimat. Dalej bym jeszcze pewnie coś wymienił ale to chyba główne. RE: Ulubione Gry na PC - arusbak - 12-03-2013 To ja też się wypowiem ![]() 1. Mafia (oczywiście część 1) 2. Assasin's Creed brotherhood 3. The Saboteur 4. Stalker W te tytuły jakoś najlepiej mi się grało ![]() RE: Ulubione Gry na PC - Piastunka - 13-03-2013 Kolejność przypadkowa: -GTA: San Andreas -Wiedźmin pierwszy prawie wszystko co na ID Tech 4 czyli: -DooM 3 -Quake 4 -Prey Do tego: -Fahrenheit -Hitman: Blood Money Znalazłoby się dużo więcej, ale to takie które przyszły mi jako pierwsze na myśl i po spojrzeniu na półkę z grami. RE: Ulubione Gry na PC - Kamil795 - 20-03-2013 - Wiedźmin - Fable - Sybieria 1 & 2 - Seria Pro Evolution Soccer - Hitman: Blood Money - TR: The Angel of Darkness RE: Ulubione Gry na PC - Mystique - 21-03-2013 Moje ulubione gry na PC to Anno 2070, Twierdza 3 oraz F1 2012. Jeszcze Medal of honor:Warfighter oraz Crisis 3 i Dead Space 3. RE: Ulubione Gry na PC - Pawlo03 - 21-03-2013 - Starcraft 2 - multi to bajka, sinlge to bardzo porządna opowieść z bardzo fajnym twistem - Diablo(seria) - to znowu Blizz. Ich gry nie mogą być słabe, a Diablo ma dla mnie efekt jeszcze jednego lochu. - Seria Battlefield - po przesiadce z CoDa wspaniałe uczucie wolności, duże mapy, dużo pojazdów i teamplay to wszystko czego mi trzeba - Seria Assassins Creed - Świetnie poprowadzona fabuła, super odwzorowane miasta i świetna muzyka tyle mi wystarczy. - Seria Mass Effect - Tutaj znów fabuła i muzyka kupiły moją duszę. Opowieść na miarę Gwiezdnych Wojen. - Seria Crysis - Bardzo fajna fabuła jak na FPS, bardzo dobry gameplay z kombinezonem i grywalny multik - Seria Wiedźmin - Bo fabuła, bo Polskie gry, bo świetne gry tak po prostu RE: Ulubione Gry na PC - keis - 26-03-2013 Chociaż jestem nowy to podzielę się swoimi ulubionymi grami ![]() Kolejność losowa, są to po prostu gry które sprawiły mi najwięcej radości ![]() 1. Fallout 1,2,3 2. Baldurs Gate 1,2 3. Icewind Dale 1,2 4. Planescape: Torment 5. Portal 1,2 6. Star Wars Knights of The old Republic 1,2 7. Star Wars Jedi Outcast i Jedi Academy 8. Deus Ex Human Revolution 9. Elder Scrolls Morrowind i Skyrim 10. Starcraft 1 + WOL + HOTS (EPIC) Pozdrawiam ![]() RE: Ulubione Gry na PC - xyryt - 27-03-2013 1.Gta IV 2.Battlefield 3 3.Alien Nations II RE: Ulubione Gry na PC - Shaggy099 - 27-03-2013 1.Dishonored 2.Seria Borderlands 3.Bioshock'i 4.Heroes of Might and Magic III 5.Jade Empire 6.TES'y 7.DOOM 1 & 2 RE: Ulubione Gry na PC - Dolar540 - 28-03-2013 1.Limbo 2.Rayman Origins 3.Syberia 4.Alan Wake 5.osu RE: Ulubione Gry na PC - Conen - 06-04-2013 DooM 1 i 2 z modem drutal DooM, Quake, saga gothic , punisher, painkiller, silent hill 1 i 2, Resident evil 4, manhunt, polanie II i dużo innych ![]() RE: Ulubione Gry na PC - bobo89 - 10-04-2013 Hitman 1,Thief,gothic 1,2 Gta 3 i Mass Effect 2. RE: Ulubione Gry na PC - szczuradox - 11-04-2013 1. BioShock 1 i Infinite 2. Borderlands 1 + 2 3. Heroes of Might and Magic V z dodatkami 4. Prince of Persia: The Sands of Time, Warrior Within i The Two Thrones 5. Saints Row 2 & The Third RE: Ulubione Gry na PC - Heliocid - 11-04-2013 Oto moje Top 6 (kolejność jest przypadkowa) -The Binding of Isaac -Bioshock Infinite -Saints Row The Third -Ace Of Spades -Assassin's Creed 2 -cała seria Mass Effect RE: Ulubione Gry na PC - lunatyx - 11-04-2013 To moje top 7. Czemu akurat tyle? Bo tyle gier w które grałem można uznać za świetne'/genialne. 1.Mass effect 2 i 3- nigdy wcześniej ani nigdy później żadan gra mnie tak nie wciągneła oraz tak zagrała na emocjach 2. Dragon Age 1 i 2- dwie wielkie przydody w świetnym universum do tego spod ręki mistrzów z Bioware czego chcieć więcej 3. TES V: Skyrim- naprawfe trzeba coś pisać? 4. Seria HoMM Seria z którą jestem od gednialnej 3 po mocno średnią 6. Ale i tak należy się jej tu miejsce. 5. Seria AC a konkretnie od jedynki do bractwa. Wolność + klimat+ grywalanośc= świetna seria 6. Wiedźmin 1 i 2 Pomimo że dwójka mnie trochę zawiodła to i tak przy niej jak i przy pierwszym Wieśku bawiłem się wyśmienicie. 7. Alan Wake Gra pod pewnymi względami wybitna. Niestety momentami nużący gameplay zaprzepaścił szanse tego tytułu do kanonu gatunku. Ale dla mnie i tak jest genialna ![]() RE: Ulubione Gry na PC - Hotshotgg - 12-04-2013 Diablo II - oldschoolowa już gierka powracam do niej co roku, mimo że 3 wyszła rok temu nie zapomnę o 2 + LOD saints row III - taka parodia GTA mega śmieszne misje, dobra zabawa i humor urban terror - darmowa strzelanka typu CS na silniku quake world of warcraft - najbardziej wciagajace mmo, chyba nie ma co rozpisywać raz zagrasz i nie możesz przestać przynajmniej przez jakiś czas RE: Ulubione Gry na PC - bleub - 12-04-2013 Koniec samowolki i statsiarstwa. Następne posty w tym temacie mają zawierać argumentację dla wymienianych przez Was tytułów. Następne posty odbiegające od tej reguły będą nagradzane ostrzeżeniami BANAMI. RE: Ulubione Gry na PC - PrzemkoPLS - 12-04-2013 1 Diablo 3 interesująca kampania. od 1 do 4 osób. 4 poziomy trudności bonusy dla każdej klasy postaci (ekwipunek) fajne animacje speli. możliwość walczenia 1 vs 1 2 Far Cry 3/2/1 ciekawa strzelanina w 3 jest tryb współpracy do 4 osób ciekawe animacje wciągająca kampania POLECAM |