![]() |
Pomysły na pigułki! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Księga Życzeń i Zażaleń (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Pomysły na pigułki! (/showthread.php?tid=1711) |
RE: Pomysły na pigułki! - ToxicIce - 15-02-2013 Doooobre! C&C to długa marka z off-spinem Red Alert. Propozycja moim zdaniem świetna. RE: Pomysły na pigułki! - Kocik - 17-02-2013 Osobiście proponuje Gta, tomb raider, Tekken, gry które posiadaja wiele części, moze byc ciekawie ![]() RE: Pomysły na pigułki! - khizbu - 17-02-2013 The elder scrolls. Może final fantasy, ewentualnie znane i lubiane gta RE: Pomysły na pigułki! - KannoxPL - 17-02-2013 Moim zdaniem z tych gier które się pojawiały w temacie ciekawe będą: - Grand Theft Auto - Worms - Pokemon - Sonic - The Elder of Scrolls - Fallout - Half-Life - Resident Evil - Gothic - Painkiller - Need for Speed - The Sims RE: Pomysły na pigułki! - ToxicIce - 17-02-2013 Tomb Raider - od sławy do upadku az do ponownej sławy. Noo to jest już to, Resident Evil też dobre akurat tak ma ostatnio że po udanej 4 coś upada Capcom z tą serią. RE: Pomysły na pigułki! - AlexG90 - 03-03-2013 Jestem świerzo po pigułce z Heroes of Might and Magic (taaaak wiem rychło w czas ![]() ![]() ![]() RE: Pomysły na pigułki! - xenio2863 - 02-05-2013 Może Final Fantasy ? RE: Pomysły na pigułki! - ktosiu100 - 03-05-2013 A może: - worms - need for speed - simcity - tomb raider EDIT: - tekken - hitman - might & magic RE: Pomysły na pigułki! - HeelDark - 11-05-2013 Gears Of War,God Of War,Hitman RE: Pomysły na pigułki! - Purify - 12-05-2013 Chętnie zobaczyłbym MGS w pigułce ![]() RE: Pomysły na pigułki! - Megaproize - 12-05-2013 Moje są łatwe do przewidzenia! -The Elder Scrolls- Marze o tym od początku pigułek! -Need For Speed- Myślę że również ciekawe -Thief- Krótka pigułka by to była, ale bardzo dynamiczna I obowiązkowo cała seria GTA! ![]() RE: Pomysły na pigułki! - Maxiow43 - 12-05-2013 Wszystkie części Mario. ![]() RE: Pomysły na pigułki! - VectroV - 15-05-2013 Grand Theft Auto ![]() RE: Pomysły na pigułki! - Ymir - 17-05-2013 Rayman GTA TES Might & Magic C&C Settlers RE: Pomysły na pigułki! - grzesio165 - 11-06-2013 Call of Duty/Guitar Hero/Mario/Pokemon w Pigułce. Takie mam propozycje i każde z nich bym chętnie obejrzał ![]() RE: Pomysły na pigułki! - Pawek_13 - 05-07-2013 O, widzę, że Ymir wpadł na ten sam pomysł... Z wielką chęcią pooglądałbym "Raymana w pigułce", też z tego powodu, że Legends zbliża się wielkimi krokami. Poza tym, też z wielką chęcią zobaczyłbym serię o Pokemonach, ale tylko o grach głównych - spin-offy, anime, manga i TCG wydłużyłyby tę serię niesamowicie. RE: Pomysły na pigułki! - Pistolsen - 05-07-2013 Pokemon, GTA, Rayman, Empire Earth, Age of Empires, Wipeout - to może tak na jeden odcinek, Simcity, Need For Speed. RE: Pomysły na pigułki! - Bonanza - 06-07-2013 Wiem, że ta propozycja się powtarzała, ale dla mnie seria ff aż się prosi o pigułkę, opowiedzenie m.in. o częściach częściowo zapomnianych ten przełomowy moment wrowadzenia technologii 3d do gamingu w ff7, jak dla mnie szlachetna ósemka jest też godna uwagi, no i również warte wspomnienia są części IX, X, X-2, XII, no i trzynastka ogółem seria jest bogata i obszerna więc według mnie pigułka tej serii w wykonaniu arhn.eu byłaby godna uwagi ;] P.S Soundtrack serii ff wymiata jak dla mnie, szczególnie midiki z ósemki RE: Pomysły na pigułki! - Neisan - 06-07-2013 Proponuję Pokemony, Grand Theft Auto, The Elder Scrolls i Final Fantasy. RE: Pomysły na pigułki! - Trawa - 07-07-2013 Propozycje: -Metal Gear Solid w pigułce -GTA w pigułce -The Elder Scrolls w pigułce -Fallout w pigułce -Tony Hawk's Pro Skater w pigułce RE: Pomysły na pigułki! - Matuleczek - 07-07-2013 -GTA w pigułce -Tony Hawk's Pro Skater w pigułce -Harry Potter -Donkey Kong (?) -The Sims -Simcity RE: Pomysły na pigułki! - Arcel - 07-07-2013 Dużo osób chciałoby Warcrafta (i ja również), a co ze Stracraftem? W moim mniemaniu jest to równie dobra seria i również zasługuje na pigułkę. Poza tym z chęcią obejrzałbym: -Rayman; -Tracmania; -Prince of Persia; -Age of Empires; -Devil May Cry; -Driver; RE: Pomysły na pigułki! - Sojtin - 07-07-2013 Seria Need for Speed myśle że była by interesująca ![]() RE: Pomysły na pigułki! - Link - 07-07-2013 Na arhnowym profilu FB ruszyła ankieta z pytaniem, już można głosować na swoje ulubione propozycje. RE: Pomysły na pigułki! - Adisken - 07-07-2013 Metroid, Megaman, Kirby, Tomb Raider, Super Smash bros (jednak nie wiem czy dla 3 gier warto :P ) |