Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Jakiego masz smartfona? - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Mobilnie (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Android (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Jakiego masz smartfona? (/showthread.php?tid=751)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Jakiego masz smartfona? - RoseePL - 08-03-2013

Osobiście posiadam Samsung Galaxy Gio tj. S5660
Procesor ma taktowanie 800 mhz, a posiadany ram to 278mb.
Telefon przy tych bardziej rozbudowanych grach nie chodzi płynnie szczerze mowiąc,
ale do tych prostszych jest w sam raz.
Jedyne nad czym ubolewam to brak aktualizacji softu na niego.
Maksymalny Android do wgrania czy to brandowany Play czy jakiś inny - Nie ma większej wersji niż 2.3.7 Smiling

RE: Jakiego masz smartfona? - FILIPjust - 09-03-2013

Jestem szczęśliwym posiadaczem Sony Ericsson'a Neo V

RE: Jakiego masz smartfona? - TheDelkar - 09-03-2013

Htc Wildfire s. Ale za 3 miechy kupuje Samsunga galaxy Ace 2 lub Galaxy s III mini. Zależy

RE: Jakiego masz smartfona? - Lodop - 11-03-2013

Motorola Defy Mini. Może później zamienię go na coś lepszego.

RE: Jakiego masz smartfona? - Vienes - 11-03-2013

Samsung GT-I5700. Ważne, że ma wi-fi. Ale na wielkanoc, mam dostać coś lepszego. Tylko jeszcze nie wiem co.

RE: Jakiego masz smartfona? - szczurass - 11-03-2013

Xperia neo V bardzo dobry telefon i nie za drogi Smiling

RE: Jakiego masz smartfona? - Zer0zer0 - 12-03-2013

Zdezelowany niczym syrenka po wypadku Sony Ericsson Live With Walkman. Swoją drogą,polecam go tylko ludziom którzy mają dużo cierpliwości .

RE: Jakiego masz smartfona? - shadyturtle - 12-03-2013

Grand X In, ale niestety mimo solidnego SoC'a, w graniu przeszkadzają zdarzające się problemy z kompatybilnością, wynikające z architektury CPU - x86.

RE: Jakiego masz smartfona? - Akoss - 14-03-2013

Jestem wybitnie szczęśliwy z posiadania swojego iphona 4. Nic więcej mi nie trzeba od telefonu - prócz darmowego neta Grinning

Temat zasadniczo jest założony do dyskusji o telefonach z androidem na pokładzie, na przyszłość radzę czytać przynajmniej pierwszego posta ~SmellySocks

Ale to luźna pogaduszka, więc dlaczego nie miałbym wtrącić? Speechless

Jeśli tak się sprawy mają:
Byłem posiadaczem HTC HD2 z androidem. Android jest fajny, bo otwarty lecz nie poruszył mego serca. Childish

RE: Jakiego masz smartfona? - guy_fawkes - 14-03-2013

LG L9. Duży ekran, 2-rdzeniowe CPU i 1 GB RAM pozwalają bez problemu korzystać z Androida 4.0.3. Bateria mogłaby być pojemniejsza, bo 2100 mAh potrafi pożreć w 1 dzień.

RE: Jakiego masz smartfona? - norbert0000 - 15-03-2013

Xperia play stara ale można sobie pograć

Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za tego posta. Prosimy o pisanie pełnymi zdaniami i uzasadnianie swoich opinii. Jeśli nie masz niczego do powiedzenia -- nie pisz. Mystery Solved

RE: Jakiego masz smartfona? - mlyko - 28-03-2013

Posiadałem Samsunga Galaxy Ace, starszy model, ale dobry.

Od 3 dni mam Nexus 4 diabelnie szybka maszynka Winking
I nie ma co porównywać do Ace.

RE: Jakiego masz smartfona? - Sevven - 01-04-2013

Asus Padfone 2 + Padfone Station
Jak na razie nie narzekam.

RE: Jakiego masz smartfona? - kubaku4 - 02-04-2013

Mam bardzo popularną NeoV, ma 384 mb ramu zamiast podanych wszędzie 512 MB, ale nie jest zła.
Idzie pograć we większość gierek, czasem się przywiesi, ale ogólnie za tę cenę - polecam.
Aha, no i warto dodać też jakąś kontrolę procesora bo inaczej bateria schodzi nam w nie cały dzień :/

RE: Jakiego masz smartfona? - GlaDoS - 03-04-2013

Sony Xperia J, nie narzekam bo dobry. Przynajmniej wytrzymały, kilka razy mi juz upadł a nic nie widać.

RE: Jakiego masz smartfona? - MrSniper49 - 03-04-2013

Ja mam HTC HD2 - moim zdaniem świetny! Dodatkowo jeszcze Nokie Lumie 710

RE: Jakiego masz smartfona? - NeOnGameR93 - 04-04-2013

Samsung Galaxy Mini, nie powiem, że jest super, ale wystarcza. Smiling

RE: Jakiego masz smartfona? - lodowykoks - 05-04-2013

Sony Ericsson xperia neoV

RE: Jakiego masz smartfona? - panitwardowska - 08-04-2013

mam iphona 4s. polecam kazdemu kto lubi teksty typu "ale szpanujesz tym ajfonem"

RE: Jakiego masz smartfona? - GrajekZG - 11-04-2013

LG-E400 Fajny telefon tylko że laguje

RE: Jakiego masz smartfona? - arkhadius - 14-04-2013

Sony Xperia Neo V, zrootowany, Andek 4.0.4, CPU 1,4GHz, RAM 800MB, etui na obudowę i folia na ekran, żeby mu klucze w tej samej kieszeni krzywdy nie zrobiły :P Nie wyobrażam sobie teraz życia bez tego fona Smiling

RE: Jakiego masz smartfona? - pitrek - 14-04-2013

Samsunga Galaxy S2 z większą baterią, nic więcej nie trzeba.

RE: Jakiego masz smartfona? - Afro - 16-04-2013

HTC Wildfire S, ale nie polecam zbytnio. Sam mi się wycisza i po roku zaczyna się lekko wieszać.

RE: Jakiego masz smartfona? - Darkers - 09-05-2013

Posiadam HTC Desire Z, czyli jeden z nielicznych androidów z klawiaturą fizyczną. Działam pod kontrolą starego już androida 2.3.3 Największy minus to bateria, która po prawie 2 latach działa coraz słabiej. Zapewne za jakiś czas albo wymienię baterię w mojej Zetce, albo wymienię HTC na LG L9.

@kubaku4: Twoja NeoV (o ile wciąż ją posiadasz) ma 512mb pamięci ram. To 384mb które Ty widzisz to pamięć oddana dla użytkownika, przeznaczona na aplikacje. Resztę z tych 512mb zarezerwowane jest dla systemu operacyjnego.

RE: Jakiego masz smartfona? - nosferathoo - 09-05-2013

SGS3, macałem SGS4 but i'm not impressed. Kupiony pod pretekstem szybszego pisania/testowania gier (i o dziwo nawet się sprawdza).