![]() |
Jakiego masz smartfona? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Mobilnie (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Android (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Jakiego masz smartfona? (/showthread.php?tid=751) |
RE: Jakiego masz smartfona? - UzeQ - 09-05-2013 Nokia Lumia 820. RE: Jakiego masz smartfona? - nosferathoo - 09-05-2013 ![]() ...sorry musiałem ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Kemoshinigami - 12-05-2013 Sony ericsson live with walkman inaczej znany jako wt19i genialny telefon jest prawdopodobnie najgłośniejszym smartphonem no i gierki też chodzą na nim ok;p RE: Jakiego masz smartfona? - Megaproize - 12-05-2013 Samsung Galaxy S+ Fajny szybki i wydajny choć planuje kupić SII we wrześniu! ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Rayos - 12-05-2013 Tak jak kolega wyzej, Samsung Galaxy S+, dzielnie mi sluzy od 1.5 roku i posluzy jeszcze drugie tyle ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Oxi2k8 - 13-05-2013 HTC Desire X, dobry telefon, mam go od 2 mies. ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - patiro - 14-05-2013 Samsung galaxy mini 2 :> RE: Jakiego masz smartfona? - Maxiow43 - 14-05-2013 Mój smartfon chyba nie jest najgorszy. ![]() ![]() A tak na serio to mam starego Samsunga Galaxy i5700 P.S. Czy przypadkiem już tego nie pisałem ? ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - disko - 16-05-2013 Ja od prawie dwoch miesiecy posiadam LG L9 i jestem bardzo zadowolony z wyboru. RE: Jakiego masz smartfona? - TheGabriano - 18-05-2013 Obecnie iPhone 4s, wcześniej samsunga galaxy s2. Po przesiadce na iOS mam wrażenie jakby telefon chciał wiedzieć wszystko o mnie i moich znajomych. Powoli skłaniam się ku HTC, chociaż szkoda będzie mi tracić kolekcję gier na iOS'a, to chęć większego ekranu i bardziej otwartego systemu jest silniejsza. RE: Jakiego masz smartfona? - Firenzo - 20-05-2013 Sony Ericsson Xperia Neo V - fajny telefon, nie mam zastrzeżeń. Od kilku dni śmigam na sofcie 4.0.4 i przyznam, że poprzedni (2.3.4) działał o niebo płynniej, ale czego nie robi się dla gry Kingdom Rush ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Zuo - 20-05-2013 Galaxy S III, ale teraz czaję się na S IV RE: Jakiego masz smartfona? - gtaman - 25-05-2013 A ja jestem posiadaczem Sony Xperii J . Telefon do zadań podstawowych doskonale się nadaje - 3 dni spokojnie wytrzyma na baterii ![]() ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Eris - 25-05-2013 Samsung Galaxy S Advance RE: Jakiego masz smartfona? - Jajo2500 - 31-05-2013 Od jakiegoś czasu posiadam Huawei Ascend G300. Telefon przypadł mi do gustu. Jak na swoją półkę cenową jest super. Wygląda ładnie (klon htc ![]() Edit: Wyświetlacz chroni super twarda hartowana, nie do porysowania 'szybka' Gorilla Glass. RE: Jakiego masz smartfona? - Dekakura - 31-05-2013 Szajsung Galaxy Ace II RE: Jakiego masz smartfona? - may - 02-06-2013 Niestety ale - Szajsung Galaxy Y :C RE: Jakiego masz smartfona? - ZdanPL - 09-06-2013 Posiadam HTC Wildfire S,większych cudów techniki nie potrzebuję ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Javel - 09-06-2013 Nokia Lumia 620, nie jakieś g**** android które ścina przy przeglądaniu zdjęć. RE: Jakiego masz smartfona? - Ulquiorra - 10-06-2013 SGSIII szczęśliwy posiadacz ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - slashgamer233 - 10-06-2013 Posiadam Samsunga Galaxy Gio. Nie jest on może z najwyższej półki ale sprawdza się bardzo dobrze. :3 RE: Jakiego masz smartfona? - Witold - 11-06-2013 zmiana na Samsung Galaxy S Plus. Jak ja tęsknie za niezawodnym iOSem... RE: Jakiego masz smartfona? - miodek10 - 12-06-2013 Galaxy Nexus - swietny telefon ktory jeszcze nigdy mnie nie zawiodl. Zero scin i lagow, czysty android ![]() Wysyłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2 RE: Jakiego masz smartfona? - Danjiu - 16-06-2013 Mam Sony Xperia U, który już przewinął się w jednym z postów i osobiście dodam jeszcze, że jedynie trochę wsparcie od producenta dla tego modelu kuleje, czytajcie: brak androida 4.1. Jeśli chodzi o sam telefon cud miód. Dwa rdzenie 1 ghz, kamerka HD, dwa mikrofony i dużo takich bajerów. Szkoda tylko, że wyświetlacz 3,5 (pomimo, że bardzo ładny o wysokiej rozdzielczości) oraz tylko 512 mb ram, ale do gier się nadaje. RE: Jakiego masz smartfona? - Yaxes - 16-06-2013 Samsung galaxy mini, wbrew pozorom i 280 mb ramu chodzi z niezłą prędkością. Bateria mi trzyma około dziesięciu godzin na intensywnym użytkowaniu. |