![]() |
Czy pokemony to nieśmiertelny temat? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Gracze - Graczom (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Czy pokemony to nieśmiertelny temat? (/showthread.php?tid=10120) |
Czy pokemony to nieśmiertelny temat? - Len - 04-08-2015 Witajcie serdecznie. Zainspirowałem się niedawnym livestreamem Archona na temat Pokemon Card GB2: Here Comes Team GR! Wydaje się, że temat małych stworków ewolujących w trakcie nabywania doświadczenia już wygasł. Jednak mimo to znajdują się perełki pokroju wyżej wymienionej gry, które potrafią się odnaleźć w najmniej spodziewanym momencie. Graliście w pierwszą część tej serii? A kto z was pamięta dodatek dołączany do fizycznych kart z pokemonami o nazwie "Pokemon Play It!"? Niedawno w sieci natknąłem się na wersję online gry karcianej z ulubionymi stworkami w roli głównej o nazwie "Pokemon Trading Card Game Online. Grał ktoś może? RE: Czy pokemony to nieśmiertelny temat? - Hikaru007 - 04-08-2015 Mój brat coś tam pograł nic specialnego ale można pograć. Sam ja już pokami nie interesuje od dawna po prostu znudziło mnie się zakupowywania co raz nowych edycji, po prostu sam się dziwię czy ta seria kiedykolwiek ma swój koniec. RE: Czy pokemony to nieśmiertelny temat? - PikaKnight - 04-08-2015 Każda seria będzie trwać, póki przynosi zarobek. A Pokemony to ogromna maszyna do nabijania pieniędzy. Gry na 3DSa - są Gry na WiiU - jakaś tam jest + kilka starszych tytułów Gra na smartfony - nadchodzi [Pokemon Shuffle Mobile, port Shuffle z 3DSa - darmówka z mikropłatnościami, całkiem przyjemna gierka nie wyciągająca pieniędzy na siłę, premiera w Japonii jeszcze w tym miesiącu - czyli VPN i heja ![]() Karcianka - zarówno fizycznie, jak i online [Trading Card Game Online na PC i iOS] Zabawki, gadżety, produkty licencjonowane... Filmy kinowe i anime... Płyty z muzyką... Gry na automaty arcade [w tym nadchodzący Pokken Tournament] Pokemony szybko się nie skończą. Za duży zarobek. A że paru osobom się seria nie podoba... Co z tego? Miliony graczy uwielbiają tą serię. Pozdrawiam i Gotta catch'em all! RE: Czy pokemony to nieśmiertelny temat? - Len - 04-08-2015 Właśnie się zastanawiam w jaki sposób np za rok można na nowo odgrzać takiego kotleta... RE: Czy pokemony to nieśmiertelny temat? - ZłotyPstryk - 05-08-2015 Odnoszę wrażenie, że założyłeś ten temat tylko po to, żeby nabić sobie posty. Ja na przykład lubię grać w Pokemony. Poza tym, zawsze mogą być w nich dodane nowe mechaniki. Przecież nie tak dawno dodano choćby megaewolucje czy typ Fairy, nie mówiąc już o nowych fabułach co generację. Osobiście grałem w praktycznie każdą generację i każda mi się podobała (może 4 najmniej, ale to przez długość wszystkich animacji, która niesamowicie wydłużała rozgrywkę) No i, jak już wspomniał Pika Knight, Póki marka przynosi dochody, to jest podtrzymywana. Coś jak Fifa czy Assassin's Creed (ale ich się nie czepiasz ![]() RE: Czy pokemony to nieśmiertelny temat? - ichabod - 05-08-2015 Pstryk, czy ty czytałeś w ogóle pierwszy post w tym wątku, czy tylko sam dziwacznie nazwany temat? Pozwól, że streszczę - tyczy się on karcianek z pokami, które autor uważa za coś świeżego w ramach tej skostniałej marki. Jakbyś wylazł z tej swojej okopanej twierdzy, to może być zauważył i nie atakował bez sensu autora tematu, tylko za to, że ośmielił się powiedzieć coś nie tak o Pokemonach. To nie religia ![]() Btw, fakt, że ludzie lubią grac w kółko to samo to żadne odkrycie, serio ![]() RE: Czy pokemony to nieśmiertelny temat? - Len - 05-08-2015 ![]() Ostatnio spotkałem się z taką karcianką bazującą na pokemonach. Według stronki wydana została 14 lipca tego roku. Swoją drogą wygląda ciekawie. |