![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! (/showthread.php?tid=10409) |
[O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Link - 21-10-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 28-my raz! Dawno nic nie rozdałem, a sam na PGA otrzymałem sporo fantów, więc pora wyrównać pozytywną karmę i ponownie coś rozdać!
![]() Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi CriX Doomsday ![]() ![]() UWAGA! Zdjęcia w załączniku na dole tematu! UWAGA! Piszcie mi jaki numerek chcecie (np. "Link, plox, daj, no daj plakat z Neverłintera! daj, no daj - piszecie po prostu - Pięknie poproszę o numerek 1) 1. Plakat 1 - Neverwinter Nights 2/Scarface 2. Plakat 2 - Star Wars/Star Wars 3. Plakat 3 - Tomb Raider/Hulk 4. Plakat 4 - Guild Wars/JTF ![]() 5. Plakat 5 - The Settlers/Assassin's Creed od siebie dorzucam takie cuda: 6. Najpotężniejsza konsola obecnej generacji - PS4! A raczej promo pudełko od niej ![]() 7. Kostka na gadżety growe i nie tylko z motywami PS4/PS Vita 8. Plakat Heroes VII 9. Plakat Heroes VII 10. Plakat Heroes VII 11. Bardzo fajnie stylizowana mapka z Lords of the Fallen 12. Bardzo fajnie stylizowana mapka z Lords of the Fallen (Tak, mam 3 plakaty i 2 mapki do rozdania) Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat/fant, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które były na tegorocznym PGA, jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię ![]() Aha, kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia, nikt nie ma prawa pierwokupu pfu, pierwowzięcia ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym listopada! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. ![]() Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Dekakura - 21-10-2015 Prosiłbym o 11 albo 7 jak nie bedzie dostępna mapa ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - sekut1626 - 21-10-2015 proszę o numerek 12 RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - JohnAbruzzi87 - 21-10-2015 Poproszę plakat numer 1. Serdecznie pozdrawiam RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - kokoshkv - 21-10-2015 Poproszę o kostkę numer 7, przydalaby się do upchania kabli. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Banan - 21-10-2015 Serdecznie proszę o plakat nr 3 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Wielkimati - 21-10-2015 Poproszę o Plakat z GW2. Czyli ten numer 4. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - damian_wax - 21-10-2015 Poproszę o kosteczkę z 7 numerkiem. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - hgorski6 - 21-10-2015 Poprosze pudelko z numerem 6 RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Kondor - 21-10-2015 Poproszę o mapkę z Lords of the Fallen ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - tomzacz - 21-10-2015 Numer 5 poproszę. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Maurek - 21-10-2015 Ja się zgłaszam po kostkę, czyli numerek 6. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Micvhu - 21-10-2015 Poproszę o plakat nr 8 albo 9... ciężki wybór ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Domino - 22-10-2015 Pięknie proszę o nr 10 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Link - 25-10-2015 Witajcie ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: 1. Plakat 1 - Neverwinter Nights 2/Scarface - JohnAbruzzi87 2. Plakat 2 - Star Wars/Star Wars - nikt nie chciał ![]() 3. Plakat 3 - Tomb Raider/Hulk - Banan9102 4. Plakat 4 - Guild Wars/JTF Torll - Wielkimati 5. Plakat 5 - The Settlers/Assassin's Creed - tomzacz 6. Najpotężniejsza konsola obecnej generacji - PS4! A raczej promo pudełko od niej - Hubert Górski 7. Kostka na gadżety growe i nie tylko z motywami PS4/PS Vita - Maurek 8. Plakat Heroes VII - Micvhu 9. Plakat Heroes VII - Domino 10. Plakat Heroes VII - nikt nie chciał ![]() 11. Bardzo fajnie stylizowana mapka z Lords of the Fallen - Dekakura 12. Bardzo fajnie stylizowana mapka z Lords of the Fallen - sekut1626 Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu ![]() Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. ![]() Pozdrawiam, Link. |