![]() |
|
[O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! (/showthread.php?tid=10409) |
[O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Link - 21-10-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 28-my raz! Dawno nic nie rozdałem, a sam na PGA otrzymałem sporo fantów, więc pora wyrównać pozytywną karmę i ponownie coś rozdać!
![]() Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi CriX Doomsday (łącznie przekazał mi jakieś 200 szt. plakatów, więc materiałów na Rozdawajki mam ogromny zapas. Wszystkie prawilnie rozdam - myślę, że repki mu się należą ) UWAGA! Zdjęcia w załączniku na dole tematu! UWAGA! Piszcie mi jaki numerek chcecie (np. "Link, plox, daj, no daj plakat z Neverłintera! daj, no daj - piszecie po prostu - Pięknie poproszę o numerek 1) 1. Plakat 1 - Neverwinter Nights 2/Scarface 2. Plakat 2 - Star Wars/Star Wars 3. Plakat 3 - Tomb Raider/Hulk 4. Plakat 4 - Guild Wars/JTF 5. Plakat 5 - The Settlers/Assassin's Creed od siebie dorzucam takie cuda: 6. Najpotężniejsza konsola obecnej generacji - PS4! A raczej promo pudełko od niej 7. Kostka na gadżety growe i nie tylko z motywami PS4/PS Vita 8. Plakat Heroes VII 9. Plakat Heroes VII 10. Plakat Heroes VII 11. Bardzo fajnie stylizowana mapka z Lords of the Fallen 12. Bardzo fajnie stylizowana mapka z Lords of the Fallen (Tak, mam 3 plakaty i 2 mapki do rozdania) Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat/fant, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które były na tegorocznym PGA, jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię (no homo)Aha, kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia, nikt nie ma prawa pierwokupu pfu, pierwowzięcia ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym listopada! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. ![]() Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Dekakura - 21-10-2015 Prosiłbym o 11 albo 7 jak nie bedzie dostępna mapa RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - sekut1626 - 21-10-2015 proszę o numerek 12 RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - JohnAbruzzi87 - 21-10-2015 Poproszę plakat numer 1. Serdecznie pozdrawiam RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - kokoshkv - 21-10-2015 Poproszę o kostkę numer 7, przydalaby się do upchania kabli. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Banan - 21-10-2015 Serdecznie proszę o plakat nr 3 Lub 12
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Wielkimati - 21-10-2015 Poproszę o Plakat z GW2. Czyli ten numer 4. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - damian_wax - 21-10-2015 Poproszę o kosteczkę z 7 numerkiem. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - hgorski6 - 21-10-2015 Poprosze pudelko z numerem 6 RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Kondor - 21-10-2015 Poproszę o mapkę z Lords of the Fallen
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - tomzacz - 21-10-2015 Numer 5 poproszę. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Maurek - 21-10-2015 Ja się zgłaszam po kostkę, czyli numerek 6. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Micvhu - 21-10-2015 Poproszę o plakat nr 8 albo 9... ciężki wybór RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Domino - 22-10-2015 Pięknie proszę o nr 10
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #28 - Plakaty z gier, mapki, kostki i PS4! - Link - 25-10-2015 Witajcie Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Na śmnierć zapomniałem o rozwiązaniu tej Rozdawajki :link:Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: 1. Plakat 1 - Neverwinter Nights 2/Scarface - JohnAbruzzi87 2. Plakat 2 - Star Wars/Star Wars - nikt nie chciał ucieka na koniec kolejki rozdawajek3. Plakat 3 - Tomb Raider/Hulk - Banan9102 4. Plakat 4 - Guild Wars/JTF Torll - Wielkimati 5. Plakat 5 - The Settlers/Assassin's Creed - tomzacz 6. Najpotężniejsza konsola obecnej generacji - PS4! A raczej promo pudełko od niej - Hubert Górski 7. Kostka na gadżety growe i nie tylko z motywami PS4/PS Vita - Maurek 8. Plakat Heroes VII - Micvhu 9. Plakat Heroes VII - Domino 10. Plakat Heroes VII - nikt nie chciał ucieka na koniec kolejki rozdawajek11. Bardzo fajnie stylizowana mapka z Lords of the Fallen - Dekakura 12. Bardzo fajnie stylizowana mapka z Lords of the Fallen - sekut1626 Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. ![]() Pozdrawiam, Link. |