Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Osobiste Imperium czyli mój blog - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Gracze - Graczom (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Osobiste Imperium czyli mój blog (/showthread.php?tid=10437)

Osobiste Imperium czyli mój blog - Drakkainen - 28-10-2015

Cześć!

Na forum jestem już od jakiegoś czasu i wielokrotnie linkowałem gdzieś mój blog (chociażby w sygnaturze), lecz dopiero teraz zdecydowałem się zrobić temat jemu poświęcony. Mile widziane komentarze oraz porady odnośnie tego, co powinienem zmienić, to naprawdę zachęca do dalszej pracy, kiedy ktoś poświęci chwilę swojej uwagi dla ciebie.

To może teraz krótko o mnie; mam 15 lat i lubię czytać książki i grać na komputerze, tak samo zresztą, jak wszyscy tutaj. Nie jestem jednak zapalonym graczem i choć grać lubię, to nie poświęcam na to dużo czasu, bo go nie mam. W wolnym czasie uczęszczam na zbiórki harcerskie i na treningi hokeja na lodzie (gram w lidze młodzika), a do tego dochodzi jeszcze nauka, której nie brakuje, ponieważ kończę w tym roku szkolnym gimnazjum. Śledzę od około dwóch lat działalność arhn.eu i wielu innych youtuberów, w każdym razie od dłuższego czasu chciałem sam tworzyć i po wielu próbach uznałem, że pora się do tego bardziej przyłożyć.

I tak też powstał mój blog Osobiste Imperium, będę tutaj udostępniał kolejne posty i jak już wspomniałem liczę, na wasze rady i wsparcie. Najnowszy post znajdziecie tutaj.

Miłego dnia wszystkim i życzę miłej lektury Smiling

RE: Osobiste Imperium czyli mój blog - Drakkainen - 07-11-2015

[Obrazek: iwxlsfV.jpg]
http://osobisteimperium.blogspot.com/2015/11/x3-pawe-siedlar-recenzja.html
Mam trochę czasu wolnego w weekend, to też napisałem recenzję, za tydzień powinien pojawić się kolejny tekst. A na razie zapraszam do lektury i do wyrażania swoich opinii, na dniach zmienię też wielkość czcionki dla lepszej czytelności. I dzięki Sate za magazyn!

RE: Osobiste Imperium czyli mój blog - Drakkainen - 20-12-2015

[Obrazek: MKkVn8a.jpg]
Recenzja nowych Gwiezdnych Wojen
Długo mnie tutaj nie było niestety, bo nie miałem czasu i chęci przez naukę i hokej. Zbliża się jednak wolne, a ja z okazji premiery Star Wars napisałem krótką i mało profesjonalną recenzję. W najbliższych dniach planuję opublikować jeszcze kilka tekstów, tymczasem zapraszam do lektury i czekam na opinie i wasze wrażenia po seansie.

RE: Osobiste Imperium czyli mój blog - Tyber - 22-12-2015

No elo,
Tak sobie zerknąłem i muszę przyznać, że content całkiem konkretny i całkiem fajnie zaaranżowany tematycznie. Mógłbym się lekko przyczepić do stylu pisania samych tekstów, bo czasami zdarzają się rzeczy, które bym zmienił, ale są to naprawdę nie tworzące problemu sprawy jak kolejność wyrazów, która trochę poprawiłaby wydźwięk całości. Plus chyba nie zmieniłeś domyślnej nazwy wprowadzającego okienka - "Twój tekst". Niby mały szczególik, ale dobrze byłoby to zastąpić czymś w rodzaju "Gdzie ja jestem?" czy "A co to?". Można też po prostu przenieść to "Cześć!" do tytułu i też załatwi problem. Ogółem jednak całkiem spoko stronka. Będę śledził, a Ty łap kokoszkę za robotę.
I can see my house from here!

RE: Osobiste Imperium czyli mój blog - Drakkainen - 26-12-2015

[Obrazek: 6ym6M69.jpg]

Święta, święta i po świętach, a ja wrzucam kolejny tekst dla Was. Dzięki Tyber za opinię, daj znać jeszcze jeśli znajdziesz jakieś błędy, biorę się do naprawiania tych, które znalazłeś. Mam nadzieję, że recenzja książki "I nie było już nikogo" autorstwa Agaty Christie się spodoba, spodziewajcie się kolejnego postu na dniach, stay tuned Deal With It

RE: Osobiste Imperium czyli mój blog - rastagrand - 09-01-2016

Zapoznałem się na szybko z zawartością bloga i muszę przyznać, że prezentuje się bardzo obiecująco. Póki co zbieram się do pracy Childish ale już wiem co poczytam przy porannej kawie jak wrócę do domu Smiling Wytrwałości w pisaniu, mnóstwa ciekawych tematów i ogromu fanów życzę Grinning a póki co żegnam się i Peace & love

RE: Osobiste Imperium czyli mój blog - Drakkainen - 07-02-2016

[Obrazek: a1geqyj.jpg]
Dzięki rastagrand za miłe słowa i wybaczcie przerwę w publikowaniu nowych postów, podrzucam link do najnowszego i spodziewajcie się więcej materiału na dniach.
Recenzja "5 sekund do IO" Małgorzaty Wardy