Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! (/showthread.php?tid=10771)

Strony: 1 2

[O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Link - 11-02-2016

Witam w kolejnej Rozdawajce Linka™ spotykamy się już 29-ty raz! Dawno nic nie rozdałem, a kilka fantów udało się zebrać, więc pora wyrównać pozytywną karmę i ponownie coś rozdać! Party!

Rozdawajka trwa do 22.02.2016 - do tego czasu czekam na zgłoszenia.

Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr™ mam... Niespodzianka, to co w filmie Smiling

Jedna osoba może dostać tylko jeden fant, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych Heart

Wpisujcie się i piszcie co chcecie w tym temacie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jadą na Pyrkon 2016, jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię Kissing (no homo)

Aha, kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia, nikt nie ma prawa pierwokupu™ pfu, pierwowzięcia Winking

UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi pod koniec tego miesiąca! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo™

Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. Heart

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Mkali - 11-02-2016

Chętnie zgłosiłbym się po koszulkę o/

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Kondor - 11-02-2016

Bardzo ładnie Mom please! o koszulkę ze Starcrafta

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - may - 11-02-2016

Zgłaszam się po Finala X Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - FRUNEK1 - 11-02-2016

Z chęcią przygarnąłbym God of Wara na Playstation 2 i ślicznie prosiłbym o tą gierkę Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Sakudoshi - 11-02-2016

Przygarnę któregokolwiek Wiedźmina 2 Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Banan - 11-02-2016

Bardzo bym prosił o popsute psp, a jeśli nie psp to którąś z edycji wiedźmina. Miałbym wtedy wszystkie części Zaklínača na płytkach Heart

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - hgorski6 - 11-02-2016

Chętnie przygarnąłbym FFX Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Świdr - 11-02-2016

Z miłą chęcią przytuliłbym Gamegear'a Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - facepalm - 11-02-2016

Poproszę o Segę GG, o niczym innym nie marzę mocniej niż by grać w Saneka w podróży Smiling
@edit widzę że na konsolkę są chętni którzy bardziej znają się na elektronice ode mnie więc rezygnuję.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Sereqq - 11-02-2016

przyjąłbym wieśka 2, dowolnego, jeśli można bo mam braki :l

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Nishi - 11-02-2016

Ja bym ładnie ślicznie prosił o Final Fantasy X. Technicznie mam już ją w kolekcji ale... po włosku, więc jest dla mnie kompletnie niegrywalna ;-;

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Snorlax Benio - 11-02-2016

Jak można to bym się zasadził na Wiedźmaka 2, także tego no, #bioręudział

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Wielkimati - 11-02-2016

Poproszę o zepsute PSP. Lubię się bawić w elektronice i prawdopodobnie uda mi się je naprawić. Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - raistlin313 - 11-02-2016

Zgłaszam się po Finala X

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Krzychu98 - 11-02-2016

Chętnie naprawił bym Gamegear'a, a jeżeli Gamegear poleci w inne ręce to poproszę Tokio Xtreme Racer Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Hemiq - 11-02-2016

Z chęcią wezmę Need for Speeda: Undercover z wydania putinowskiego Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - sekut1626 - 11-02-2016

ja prosił bym o popsute PSP Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - kokoshkv - 11-02-2016

Chętnie stanę w kolejce po Tokyo Xtreme Racer, moja kolekcja gierek na PS2, cierpi na niedobór ścigałek, może nie jest aż tak zła  Trollface

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - FAKK3 - 11-02-2016

Zawsze chciałem mieć PSP Winking pewnie nie dostane... ale matka głupich umiera ostatnia! Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - farmaceuta - 11-02-2016

Ja bym poprosił o God of War

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - kaczmar456 - 11-02-2016

Poprosiłbym o Wiedźmina 2 - ja tam się mogę zadowolić standardową edycją Smiling.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - pojler - 11-02-2016

Uwielbiam PS2, uwielbiam "efu efu", ale nie udało mi się nigdy zagrać w FFXa, więc to o niego prosiłbym. Repek standardowo za idee akcji Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Matuleczek - 11-02-2016

jakakolwiek gra na ps2. dzisiaj ja zakupiłem więc fajnie by mieć jakaś grę na start Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - przemo69 - 11-02-2016

Zgłaszam się po wspaniałą grę, jaką jest God of War I. Chociaż mam chęć na Wiedzmina 2, skończyłem 1 i 3, a jakoś mnie 2 ominęła.
Jak bym dostał którąś z tych gier, byłbym bardzo szczęśliwy Smiling