![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! (/showthread.php?tid=10771) Strony:
1
2
|
[O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Link - 11-02-2016 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 29-ty raz! Dawno nic nie rozdałem, a kilka fantów udało się zebrać, więc pora wyrównać pozytywną karmę i ponownie coś rozdać!
![]() Rozdawajka trwa do 22.02.2016 - do tego czasu czekam na zgłoszenia. Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam... Niespodzianka, to co w filmie ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden fant, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie w tym temacie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jadą na Pyrkon 2016, jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię ![]() Aha, kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia, nikt nie ma prawa pierwokupu pfu, pierwowzięcia ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi pod koniec tego miesiąca! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. ![]() Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Mkali - 11-02-2016 Chętnie zgłosiłbym się po koszulkę o/ RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Kondor - 11-02-2016 Bardzo ładnie ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - may - 11-02-2016 Zgłaszam się po Finala X ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - FRUNEK1 - 11-02-2016 Z chęcią przygarnąłbym God of Wara na Playstation 2 i ślicznie prosiłbym o tą gierkę ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Sakudoshi - 11-02-2016 Przygarnę któregokolwiek Wiedźmina 2 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Banan - 11-02-2016 Bardzo bym prosił o popsute psp, a jeśli nie psp to którąś z edycji wiedźmina. Miałbym wtedy wszystkie części Zaklínača na płytkach ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - hgorski6 - 11-02-2016 Chętnie przygarnąłbym FFX ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Świdr - 11-02-2016 Z miłą chęcią przytuliłbym Gamegear'a ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - facepalm - 11-02-2016 Poproszę o Segę GG, o niczym innym nie marzę mocniej niż by grać w Saneka w podróży ![]() @edit widzę że na konsolkę są chętni którzy bardziej znają się na elektronice ode mnie więc rezygnuję. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Sereqq - 11-02-2016 przyjąłbym wieśka 2, dowolnego, jeśli można bo mam braki :l RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Nishi - 11-02-2016 Ja bym ładnie ślicznie prosił o Final Fantasy X. Technicznie mam już ją w kolekcji ale... po włosku, więc jest dla mnie kompletnie niegrywalna ;-; RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Snorlax Benio - 11-02-2016 Jak można to bym się zasadził na Wiedźmaka 2, także tego no, #bioręudział RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Wielkimati - 11-02-2016 Poproszę o zepsute PSP. Lubię się bawić w elektronice i prawdopodobnie uda mi się je naprawić. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - raistlin313 - 11-02-2016 Zgłaszam się po Finala X RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Krzychu98 - 11-02-2016 Chętnie naprawił bym Gamegear'a, a jeżeli Gamegear poleci w inne ręce to poproszę Tokio Xtreme Racer ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Hemiq - 11-02-2016 Z chęcią wezmę Need for Speeda: Undercover z wydania putinowskiego ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - sekut1626 - 11-02-2016 ja prosił bym o popsute PSP ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - kokoshkv - 11-02-2016 Chętnie stanę w kolejce po Tokyo Xtreme Racer, moja kolekcja gierek na PS2, cierpi na niedobór ścigałek, może nie jest aż tak zła ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - FAKK3 - 11-02-2016 Zawsze chciałem mieć PSP ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - farmaceuta - 11-02-2016 Ja bym poprosił o God of War RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - kaczmar456 - 11-02-2016 Poprosiłbym o Wiedźmina 2 - ja tam się mogę zadowolić standardową edycją ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - pojler - 11-02-2016 Uwielbiam PS2, uwielbiam "efu efu", ale nie udało mi się nigdy zagrać w FFXa, więc to o niego prosiłbym. Repek standardowo za idee akcji ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Matuleczek - 11-02-2016 jakakolwiek gra na ps2. dzisiaj ja zakupiłem więc fajnie by mieć jakaś grę na start ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - przemo69 - 11-02-2016 Zgłaszam się po wspaniałą grę, jaką jest God of War I. Chociaż mam chęć na Wiedzmina 2, skończyłem 1 i 3, a jakoś mnie 2 ominęła. Jak bym dostał którąś z tych gier, byłbym bardzo szczęśliwy ![]() |