![]() |
|
[O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! (/showthread.php?tid=10771) Strony:
1
2
|
[O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Link - 11-02-2016 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 29-ty raz! Dawno nic nie rozdałem, a kilka fantów udało się zebrać, więc pora wyrównać pozytywną karmę i ponownie coś rozdać!
![]() Rozdawajka trwa do 22.02.2016 - do tego czasu czekam na zgłoszenia. Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam... Niespodzianka, to co w filmie ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden fant, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie w tym temacie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jadą na Pyrkon 2016, jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię (no homo)Aha, kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia, nikt nie ma prawa pierwokupu pfu, pierwowzięcia ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi pod koniec tego miesiąca! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. ![]() Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Mkali - 11-02-2016 Chętnie zgłosiłbym się po koszulkę o/ RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Kondor - 11-02-2016 Bardzo ładnie o koszulkę ze Starcrafta
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - may - 11-02-2016 Zgłaszam się po Finala X
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - FRUNEK1 - 11-02-2016 Z chęcią przygarnąłbym God of Wara na Playstation 2 i ślicznie prosiłbym o tą gierkę
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Sakudoshi - 11-02-2016 Przygarnę któregokolwiek Wiedźmina 2
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Banan - 11-02-2016 Bardzo bym prosił o popsute psp, a jeśli nie psp to którąś z edycji wiedźmina. Miałbym wtedy wszystkie części Zaklínača na płytkach
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - hgorski6 - 11-02-2016 Chętnie przygarnąłbym FFX
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Świdr - 11-02-2016 Z miłą chęcią przytuliłbym Gamegear'a
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - facepalm - 11-02-2016 Poproszę o Segę GG, o niczym innym nie marzę mocniej niż by grać w Saneka w podróży ![]() @edit widzę że na konsolkę są chętni którzy bardziej znają się na elektronice ode mnie więc rezygnuję. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Sereqq - 11-02-2016 przyjąłbym wieśka 2, dowolnego, jeśli można bo mam braki :l RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Nishi - 11-02-2016 Ja bym ładnie ślicznie prosił o Final Fantasy X. Technicznie mam już ją w kolekcji ale... po włosku, więc jest dla mnie kompletnie niegrywalna ;-; RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Snorlax Benio - 11-02-2016 Jak można to bym się zasadził na Wiedźmaka 2, także tego no, #bioręudział RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Wielkimati - 11-02-2016 Poproszę o zepsute PSP. Lubię się bawić w elektronice i prawdopodobnie uda mi się je naprawić.
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - raistlin313 - 11-02-2016 Zgłaszam się po Finala X RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Krzychu98 - 11-02-2016 Chętnie naprawił bym Gamegear'a, a jeżeli Gamegear poleci w inne ręce to poproszę Tokio Xtreme Racer
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Hemiq - 11-02-2016 Z chęcią wezmę Need for Speeda: Undercover z wydania putinowskiego
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - sekut1626 - 11-02-2016 ja prosił bym o popsute PSP
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - kokoshkv - 11-02-2016 Chętnie stanę w kolejce po Tokyo Xtreme Racer, moja kolekcja gierek na PS2, cierpi na niedobór ścigałek, może nie jest aż tak zła RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - FAKK3 - 11-02-2016 Zawsze chciałem mieć PSP pewnie nie dostane... ale matka głupich umiera ostatnia!
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - farmaceuta - 11-02-2016 Ja bym poprosił o God of War RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - kaczmar456 - 11-02-2016 Poprosiłbym o Wiedźmina 2 - ja tam się mogę zadowolić standardową edycją .
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - pojler - 11-02-2016 Uwielbiam PS2, uwielbiam "efu efu", ale nie udało mi się nigdy zagrać w FFXa, więc to o niego prosiłbym. Repek standardowo za idee akcji
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Matuleczek - 11-02-2016 jakakolwiek gra na ps2. dzisiaj ja zakupiłem więc fajnie by mieć jakaś grę na start
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - przemo69 - 11-02-2016 Zgłaszam się po wspaniałą grę, jaką jest God of War I. Chociaż mam chęć na Wiedzmina 2, skończyłem 1 i 3, a jakoś mnie 2 ominęła. Jak bym dostał którąś z tych gier, byłbym bardzo szczęśliwy
|