![]() |
[O] 25 płyt z czasopism - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] 25 płyt z czasopism (/showthread.php?tid=10811) |
[O] 25 płyt z czasopism - Dorczenzo - 23-02-2016 Dzień dobry wszystkim! Kolejne #rozdajo płyt, tym razem bez CD-Action ![]() Wszystko to chciałbym oddać jednemu użytkownikowi forum. Jednemu, bo łatwiej będzie całość zamknąć w jednej paczce. Koszt przesyłki oczywiście pokrywam. Zasady: 1. Konto na forum założone przed opublikowaniem tego posta 2. Aby wziąć udział w losowaniu należy pod tym postem opublikować kreatywną odpowiedź zawierającą powód, dla którego całość miałbym wysłać właśnie Tobie ![]() 3. Odpowiedź należy opublikować do 28.02.2016 do godziny 23:59 4. Zwycięzcę wyłonię wg jednej zasady - po prostu zadecyduję, która odpowiedź najbardziej mi się podoba ![]() Czas start! RE: [O] 25 płyt z czasopism - LukegaX - 23-02-2016 Chętnie przygarnąłbym tą świetną kolekcję - gdyż część z tych gier grałem dawno temu u znajomych - w szczególności w Solaris 1.0.4 (prawdopodobnie jest to ta wersja z błędem wyskakującym w 7 poziomie), Offroad - świetna ścigałka, Worms 2 - ten bogaty wybór modyfikacji broni + słyszałem że Airfix Dogfighter i Toon Car są świetne no i uwielbiam od czasu do czasu zagrywać w dawne klasyki - mają w sobie te "coś". ![]() RE: [O] 25 płyt z czasopism - szezjo - 23-02-2016 Choć napisałem tu już mą prośbę uprzednio, Mam obawy, że przy innych powodach moje wnet wybledną, Dlatego postanowiłem ten tekst napisać wierszem, Mam nadzieję, że w kilku zdaniach swe powody zmieszczę. Jestem fanem gier - tych nowych i tych starych, Grałem w Mario, Sonica, Kirbiego i Robale. Prowadzę o nich kanał mój mały na YouTubie, gdzie recenzuję gry, które bardzo bardzo lubię.. A tu widzę produkcje, które chętnie bym przygarnął.. Ucieszyłbym się niezmiernie, gdybym ten pakiecik zgarnął. Airfix Dogfighter - jako dzieciak w tym przecierałem szlaki, Robiłem zabawkowym samolocikiem beczki i fiflaki, Niestety zły los chciał, że płytka się zniszczyła. Od tego momentu ta gra wspomnieniem mym tylko była. Podobnie - Brave Dwarves 2 grałem długi czas. I chętnie przemierzyłbym znów ten Magiczny Las. Czarodziej postacią był moją ulubioną, Chęci mam więc, by wyruszyć znów w tę przygodę szaloną. A dodatkowo - co ja widzę - także inne gry tam, Sacrifice, Conflict Vietnam oraz.. Wormsy 2! Nadzieję mam więc, że zagram w te gry znów. Proszę Cię więc szczerze - tą przyjemność mi zrób ![]() Num ![]() Poniosła mnie wena, więc poprawiłem swój tekst ![]() RE: [O] 25 płyt z czasopism - tomzacz - 23-02-2016 Ja chcę być retro, ale nie mam gier Retro. ![]() Tak więc te płyty bardzo mi pomogą w przemianie ![]() RE: [O] 25 płyt z czasopism - Kunio - 23-02-2016 Bardzo chętnie przygarnąłbym tą kolekcję, dobrego retro dostałbym lekcję... Nie no dobra skończmy tym wierszem, bo szezjo mnie pozwie jeszcze :c, a więc bardzo chętnie przygarnąłbym kolekcję tych płytek, na których patrząc po opakowaniach, wierzchu płyt - skryte są arcydzieła branży growej ubiegłych lat. Mamy tutaj tyle gier, że wymieniając je wszystkie rozpłakałbym się tylko przed komputerem, patrząc na czas, gdy przegrywałem w każdą długie godziny i męczyłem, by mieć każdą tą grę ukończoną na ile można... ![]() RE: [O] 25 płyt z czasopism - Dorczenzo - 05-03-2016 Długo myślałem nad wynikiem tego #rozdajo (wcale nie) i wybrałem odpowiedź szezjo. Było widać postaranie i napracowanie. Gratulacje ![]() |