![]() |
Kolekcja gier PC i gadżetów - kamilkw - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kolekcjonerzy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=203) +--- Wątek: Kolekcja gier PC i gadżetów - kamilkw (/showthread.php?tid=10956) |
Kolekcja gier PC i gadżetów - kamilkw - kamilkw - 10-04-2016 Witam. Przedstawię tutaj swoją kolekcję gier, zarówno w wydaniach premierowych, jak i specjalnych, czy kolekcjonerskich. Ponadto znaleźć tutaj można wszego rodzaju growe gadżety itp. Zacznijmy od mojej ulubionej gry, jaką jest Life Is Strange w edycji Limitowanej ![]() Unreal Antologia - Big Box ![]() Fable (zaplombowany) ![]() Unreal Tournament III - edycja z artbookiem ![]() Layers of Fear - Edycja Konesera ![]() Age Of Wonders III - Edycja Premium ![]() Endless Legend - Edycja Premium ![]() Dawn Of War II - Złota Edycja ![]() Far Cry 2 - Edycja Kolekcjonerska ![]() Dying Light Edycja Premium + koszulka z "The Following" ![]() Fantastyka nr 3/1985 - ogłoszenie konkursu na najlepsze opowiadanie ![]() Fantastyka nr 12/1986 - pierwsze opowiadanie o Wiedźminie jakie kiedykolwiek powstało (stworzone na potrzeby konkursu) ![]() Fantastyka nr 9/1987 - ogłoszenie wyników konkursu, Andrzej Sapkowski ze swoim "Wiedźminem" zostaje wyróżniony ![]() Wiedźmin - Edycje Premierowe ![]() Wiedźmin - Edycje Kolekcjonerskie Wiedźmin - Edycja Premierowa ![]() Wiedźmin - Edycja Premierowa #2 ![]() Wiedźmin - Edycja Kolekcjonerska Wiedźmin - Edycja Rozszerzona ![]() Wiedźmin - Edycja Rozszerzona (folia) ![]() The Witcher - Enhanced Edition - Your Eyes Only - Exclusive Pre-Release Copy (folia) ![]() Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Premierowa ![]() Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Premium (folia) ![]() Wiedźmin 2: Zabójcy Królów (Edycja Specjalna 2.0) ![]() Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Kolekcjonerska + Oficjalny Przewodnik po grze ![]() Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Mroczna (X360) #1 ![]() Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Mroczna (X360) #2 (niekompletna) ![]() Playboy nr 05/2011 - specjalne wydanie z Triss ![]() Wiedźmin 2: Audiobook - wybrane opowiadania Wiedźmin 3: Dziki Gon - Edycja Premierowa ![]() Wiedźmin 3: Dziki Gon - Edycja Kolekcjonerska (PC) Wiedźmin 3: Dziki Gon - Edycja Kolekcjonerska (PS4, niekompletna) Wiedźmin 3: Serca z Kamienia - Edycja Limitowana ![]() Wiedźmin 3: Krew i Wino - Edycja Limitowana ![]() Wiedźmin 3: Krew i Wino - Edycje Limitowane (2 zafoliowane) ![]() Wiedźmin. Kompendium - CD Action ![]() Wiedźmin - koszulka ![]() Wiedźmin - Gra Karciana ![]() Wiedźmin - Przygodowa Gra Karciana Wiedźmin - Kości do gry ![]() Wiedźmin - figurka Geralta Wiedźmin - Bestiariusz ![]() Wiedźmin. Kompendium o świecie gier ![]() Wiedźmin 3 - Steelbook ![]() Wiedźmin 3 - koszulka ![]() Wiedźmin 3 - zapalniczka benzynowa ![]() Wiedźmińskie Medaliony ![]() Kolekcja najbardziej wypasionych edycji poszczególnych gier z serii Diablo wydanych przez Blizzarda w polskich wersjach. Brakuje Diablo: Hellfire w polskim Big Boxie, ale Hellfire nigdy nie zostało wydane ani zaakceptowane przez Blizzarda. Diablo I - Big Box ![]() Diablo II - Big Box #1 ![]() Diablo II - Big Box #2 Diablo II Edycje Kolekcjonerskie - Końca Tysiąclecia ![]() Diablo II Edycja Kolekcjonerska - Końca Tysiąclecia #1 ![]() Diablo II Edycja Kolekcjonerska - Końca Tysiąclecia #2 (niekompletna) ![]() Poradnik do Diablo II (Świat Gier) ![]() Diablo II: Lord of Descruction - Big Box #1 ![]() Diablo II: Lord of Descruction - Big Box #2 Diablo III - Edycja Kolekcjonerska (Artbook, soundtrack oraz kulisy produkcji jeszcze oryginalnie zafoliowane) ![]() Diablo III Reaper Of Souls - Edycja Kolekcjonerska ![]() StarCraft - Big Box (angielski) StarCraft: Brood War - Big Box Warcraft II: Tides of Darkness - Big Box (angielski, niekompletny) WarCraft III: Reign of Chaos - Big Box #1 WarCraft III: Reign of Chaos - Big Box #2 WarCraft III: Frozen Throne - Big Box ![]() Blizzard - BestSeller Series ![]() Icewind Dale + Heart Of Winter - Big Box ![]() Heroes V - Edycja Premierowa ![]() Heroes Of Might & Magic VI - Edycja Kolekcjonerska ![]() Heroes VI - Complete Edition ![]() Heroes Of Might & Magic VII - Edycja Kolekcjonerska ![]() Figurka w hełmie ![]() Might and Magic X: Legacy - Edycja Deluxe ![]() Deponia Doomsday - Edycja Ostateczna ![]() Neverwinter Nights 2 - Złota Edycja + dodatki: Gniew Zehira oraz Wrota Zachodu ![]() SpellForce 2 - Złota Kolekcja ![]() Lord Of The Rings: War In The North - Figurka Kolekcjonerska ![]() Throne Of Darkness - Big Box (niemiecki) ![]() Baldur's Gate + Opowieści z Wybrzeża Mieczy - Big Box (niemiecki) ![]() WarCommander - Big Box (niemiecki) ![]() Call To Power II - Big Box (niemiecki) ![]() Fallout 4 - Edycja Premierowa ![]() GTA V - Edycja Premierowa ![]() Resistance 3 - Edycja "Przetrwanie" (PS3). Kupione za 30zł (przecena z 479,99) ![]() Mass Effect Trilogy ![]() Figurka Vaasa Wahine (Far Cry 3 - Edycja Szaleńca) ![]() MEGA AKTUALIZACJA - 06.10.2016r. Zaktualizowałem wątek. Uporządkowałem seriami, dodałem nowe rzeczy, wszystko wygląda schludniej. AKTUALIZACJA 18.11.2016r. Paczka od Konsoleigry.pl ![]() Overwatch - Halloween Gift Set (niekompletny) ![]() Darkest Dungeon - Edycja Premierowa ![]() Hard West - Edycja Premierowa ![]() Kholat - Edycja Premierowa ![]() Homeworld: Deserts of Kharak - Edycja Morza Wydm ![]() The Flame in the Flood - Edycja "Ostatnia Ocalała" ![]() Shadow Warrior 2 - Edycja Specjalna ![]() StarCraft II - BattleChest ![]() World of Warcraft - BattleChest ![]() FIFA 15 - Steelbooki ![]() AKTUALIZACJA 01.12.2016r. Dodałem zafoliowane Wiedźminy, poradnik do Diablo II oraz zaktualizowałem zdjęcia Big Boxów. AKTUALIZACJA 29.12.2016r Dodałem gazety związane z Wiedźminem, zafoliowane Edycje drugiego dodatku, kolekcjonerkę Diablo II oraz: Paczka od Konsoleigry.pl #2 ![]() CoD WaW - nieśmiertelnik, GTA V - Fotoskop ![]() Arcania: Gothic 4 - Edycja Kolekcjonerska (X360) ![]() World of Warcraft: Legion - Edycja Kolekcjonerska AKTUALIZACJA 09.01.2016r. Dodałem Mroczne Edycje Wiedźmina 2. AKTUALIZACJA 30.01.2016r. Dodałem WoW: Legion - Edycja Kolekcjonerska oraz audiobook z Wiedźmina 2. AKTUALIZACJA 20.02.2017r. Chyba mój największy jednorazowy zakup ![]() 2 kolekcjonerki Wiedźmina 3 (dodane u góry), 9 big boxów (boxy z Diablo i Warcraftem dodane u góry), Pool of Radiance - Edycja Kolekcjonerska oraz kostka z Need For Speed: Most Wanted (2005) Neverwinter Nights - Big Box Neverwinter Nights - Big Box #2 + Poradnik Planescape Torment - Big Box (niekompletny) Icewind Dale - Złota Edycja Sacrifice - Big Box Baldur's Gate 2 - Big Box Baldur's Gate 2: Tron Bhaala (niekompletny) Pool of Radiance - Edycja Kolekcjonerska Need For Speed - Most Wanted (2005) - kostka Moja kolekcja Big Boxów na dzień 20.02.2017r. (4 ostatnie to wersje niemieckie, reszta to wersje polskie) AKTUALIZACJA 18.04.2017r. U góry dodałem big box dodatku do StarCrafta. AKTUALIZACJA 10.06.2017r. Dodałem figurkę Geralta, Przygodową Grę Karcianą, Big Boxy ze Starcrafta, Warcrafta II oraz Neverwinter Nights. AKTUALIZACJA 24.06.2017r. Dodany Wiedźmin 1 - Edycja Kolekcjonerska (wreszcie ![]() Narazie to tyle. Z pewnością nie jest to koniec i będę aktualizował wątek. Od siebie polecam sklep Konsoleigry.pl (najlepsza osbsługa oraz najlepsze ceny) ![]() Pozdrawiam serdecznie! ![]() |