![]() |
❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Ogłoszenia (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=74) +--- Wątek: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ (/showthread.php?tid=12287) |
❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Dark Archon - 24-05-2018 W nadchodzących miesiącach serwis arhn.eu przejdzie gigantyczną metamorfozę. Wraz z kompletnym wybebeszeniem strony planujemy również całkowite wyczyszczenie bazy danych użytkowników. Chcemy w ten sposób usunąć prawie 20 000 nieużywanych kont co ułatwi proces migracyjny. Chcemy natomiast zachować ciągłość kont używanych, a co najważniejsze pozwolić Wam zachować wasze nicki. Jeśli chcesz, by twoje konto zostało importowane do nowego systemu, zapostuj w tym wątku o dowolnej treści. W ramach przenosin zaimportowany zostanie Twój adres e-mail, nazwa wyświetlana, data rejestracji, stan konta Dinarów dzeja i kilka innych pomniejszych ustawień. Wszystkie prywatne wiadomości forum zostaną utracone, toteż uprasza się o wykonanie ich kopii zapasowej. Zresetowane zostaną również hasła użytkowników -- konieczne będzie ich ponowne ustawienie przy pierwszym logowaniu do nowego systemu. Konta użytkowników, którzy nie zapostują w tym wątku zostaną utracone, a ich pseudonimy zwolnione bez możliwości późniejszej rezerwacji. Sama treść forum zostanie zarchiwizowana i pozostawiano do dalszego wglądu w trybie tylko do odczytu. Nie posiadam jeszcze konkretnej daty zamknięcia tej wersji serwisu, ale sugeruję postować prędzej niż później. ![]() PS. Stivi mówi, że jeśli ktoś chciałby jeszcze zmienić swój nick przed zmianą systemu, może napisać do niego prywatną wiadomość i zacząć nowe życie z nową ksywą. ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - ZłotyPstryk - 24-05-2018 W sumie i tak nie pamiętam swojego hasła, to mogę zrobić nowe ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Kondor - 24-05-2018 Poproszę konto ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - may - 24-05-2018 Składam rezerwację ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - pojler - 24-05-2018 ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - e_em_3 - 24-05-2018 Obecny RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Yohokaru - 24-05-2018 Poproszę rezerwację :3 RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Dobry_Czlowiek - 24-05-2018 Ładnie proszę o rezerwację ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - hellgatex - 24-05-2018 Let the purge begin ![]() aha i proszę o przeniesienie konta RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Stivi - 24-05-2018 Poproszę konto RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Snorlax Benio - 24-05-2018 No to ja poproszę o przenosiny jednocześnie rezerwując sobie nicka Benio RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - UzbrojonyStefan - 24-05-2018 No elo RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - KrzaQ - 24-05-2018 Mój pierwszy post :3 RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Mkali - 24-05-2018 AEZAKMI RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - MrRokita - 24-05-2018 Ave \[T]/ RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Kropcia - 24-05-2018 #bioręudział RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Karzyna - 24-05-2018 To ja też mogę RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - JaneQPL - 24-05-2018 Archon psuje: forum.arhn.eu ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - TheLaw - 24-05-2018 Ja też wsiadam do tej Archonowej arki RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - szopciu - 24-05-2018 Lubie swoje konto wiec poprosze o przeniesienie ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Bzykowa - 24-05-2018 Nie zapomnijcie o mnie plox RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Ad-M - 24-05-2018 Aaass RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Wielkimati - 24-05-2018 No elo ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Dekakura - 24-05-2018 Bjore udziau ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Wojtex28 - 24-05-2018 Chcę konto |