![]() |
Nasze filmy wideo - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Gracze - Graczom (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Nasze filmy wideo (/showthread.php?tid=1741) |
Nasze filmy wideo - Link - 09-04-2012 Witam, zauważyłem, że można wrzucać tu swoje teksty, recki, solucje itp. niestety żadnych z wyżej wymienionych nie posiadam (no coś by się znalazło, ale to stare dzieje) i pochwalić się (lub zbłaźnić) mogę swoimi fan movies'ami z gier, oto one: Tytuł: Dj. Link - Final Fantasy (E Nomine - Padre Nuestro) Opis: Moja interpretacja utworu "E Nomine - Padre Nuestro" w klipie wykorzystano fragmenty filmu "Final Fantasy VII - Advent Children" oraz cut-scenki z gry "Final Fantasy VII" na starego, poczciwego szaraczka (PSX'a) Warto zwrócić uwagę na scenki FMW, w których przedstawiona jest scenka śmierci Aeris - uznanej przez miliony za najbardziej epicką śmierć w grach wideo... Składany na: Magix Music Maker 2005 Tytuł: Dj. Link - Requiem For A Dream Opis: Moja interpretacja utworu "Marion Barfs - Requiem For A Dream" w klipie wykorzystano cut-scenki z gry "Final Fantasy VII, VIII oraz IX" Składany na: Magix Music Maker 2005 No i wrzucajcie tu zrobione przez Was wideo ![]() RE: Nasze filmy wideo - Celion4 - 09-04-2012 Mój tandetny film z LoLa: RE: Nasze filmy wideo - dzej - 09-04-2012 Mój legendarny film nawiązujący do XX lecia gaming na terenie polski, zwłaszcza okolice krynicy i druga część. skupiłem się na relacji gracz-szafa RE: Nasze filmy wideo - Link - 10-04-2012 dzej - nie znam okoliczności powstania tego filmu, ale jesteś zdrowo porąbany ![]() RE: Nasze filmy wideo - Celion4 - 10-04-2012 Wywaliło mnie z krzesła jak zobaczyłem ten filmik. RE: Nasze filmy wideo - psycho4rent - 17-04-2012 Oto przedstawiam mój kanał w serwisie Youtube, znajdziecie tam troche stuffu związanego z serią mortal kombat: http://www.youtube.com/user/xpsycho4rentx Przykładowe filmy: RE: Nasze filmy wideo - Ogur - 19-04-2012 RE: Nasze filmy wideo - Dorczenzo - 19-04-2012 O co chodzi? Bo nie rozumiem ![]() RE: Nasze filmy wideo - Halik123 - 15-09-2012 RE: Nasze filmy wideo - Sojtin - 16-09-2012 Recenzja Amazing Alex RE: Nasze filmy wideo - Teii - 25-10-2012 Jak niektórzy wiedzą zakupiłem 'coś' co ma nauczyć nas grać w Magic: The Gathering oferując jedynie kilka kart. Unboxing: RE: Nasze filmy wideo - Dark Archon - 25-10-2012 Lol? Dziewiątoedycyjny Fast Track? Co cię podkusiło żeby w internecie kupić siedmioletni zestaw? W dodatku białoramkowy ![]() ![]() RE: Nasze filmy wideo - Wallas - 26-10-2012 Na próbę. RE: Nasze filmy wideo - dzej - 26-10-2012 @Teii Oj nie ładnie sprzedawać fast tracki, ktoś leci w kulki. To jest darmowa próbka w celach promocyjnych. Powinieneś dostać go za darmo w lokalnym sklepie z grami. Jakbym wiedział, że potrzebujesz to bym ci go wysłał za friko ;] RE: Nasze filmy wideo - Wielkimati - 26-10-2012 (26-10-2012, 01:49)dzej napisał(a): @Teii A co, Dzej, masz jakieś do rozdania? Jeżeli oferta aktualna to chętnie przyjmę ponieważ też chciałbym zacząć swoją przygodę z tą grą karcianą. RE: Nasze filmy wideo - DJYano - 26-10-2012 wystarczy wybrac sie do pierwszego lepszego wargamera czy innego podobnego sklepu na FNM i obadac temat mozna tez dostac jakies promo decki RE: Nasze filmy wideo - fafikozoom - 28-12-2012 inicjatywa zrobienia takiego ogólnego kanału o mangach :3 RE: Nasze filmy wideo - Wielkimati - 28-12-2012 Hej, Fafik. Bardzo ładny unboxing, nawet mnie zainteresowałeś Zeldą w nieznacznym stopniu. RE: Nasze filmy wideo - fafikozoom - 28-12-2012 Dziękuje za komplement ![]() już dodałem następny ![]() RE: Nasze filmy wideo - Wielkimati - 28-12-2012 RE: Nasze filmy wideo - oFi - 17-01-2013 Mój dotychczasowy projekt, niestety z braku czasu powstały jedynie 3 odcinki RE: Nasze filmy wideo - Shorty - 18-01-2013 RE: Nasze filmy wideo - oFi - 18-01-2013 (18-01-2013, 00:58)Shorty napisał(a): fajny filmik pozdrawiam z gdańska RE: Nasze filmy wideo - Teii - 23-01-2013 Zapraszam na mój unboxing PlayStation 3 SuperSlim. RE: Nasze filmy wideo - xWisnia_PL - 07-02-2013 Ja miałem okazję rozegrać fajny meczyk w betę Crysis'a 3 ![]() Ale również mam ciekawe nagrania z eventów Oficjalnego Forum PlayStation w MotorStorm'ie |