Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Targi Rupieci - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Targi Rupieci (/showthread.php?tid=1762)

Targi Rupieci - Dark Archon - 15-04-2012

[Obrazek: targ.jpg]
Jak ma się kupowanie gier na targach rupieci do zamawiania "używek" przez internet? W najnowszej Rupieciarni wybieramy się na coniedzielny Car Boot Sale w Edynburgu, żeby spróbować obłowić się w gadżety jak najmniejszym kosztem.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Targi Rupieci

RE: Targi Rupieci - Link - 15-04-2012

Fajna sprawa, w mojej dziurze jeszcze takiego czegoś nie było, a jak by nawet było to nie w takich cenach Smiling Obłowiłbym się w sporo zabawek dla siebie, dodatkowo zarobił na niektórych grach, i wyszedł na zero, bądź nawet na plus Smiling

RE: Targi Rupieci - Zzagrobnik - 15-04-2012

Filmiku jeszcze nie widziałem, ale od przyszłej niedzieli zamierzam chodzić na białostocki pchli targi. Może uda się ustrzelić coś ciekawego :P Chociaż z tego co wiem najlepiej jest na zachodzie Polski - Szczecin, Poznań i Wrocław, tam podobno można się obłowić w ciekawe fanty za grosze.

RE: Targi Rupieci - Pietro7 - 15-04-2012

Fajny film, nieźle się obłowiłeś, a co do gier, to chętnie zaopiekowałbym się grą Black&White, jeśli nie masz nic przeciwko, powodzenia w dalszych filmikach, pozdrowienia, pa!

RE: Targi Rupieci - Dhante - 15-04-2012

Super sprawa. Również jestem chętny na black and white.
Kupiłem niedawno drugą część i do tej pory leży w folii, ale kiedyś miałem pierwszą (poszła w drzazgi :/) i zjadła mi sporo tygodni życia Smiling

RE: Targi Rupieci - poca66 - 15-04-2012

wchodzę na tą stronę już od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku że według mnie to najlepsza strona poświęcona grom(inne są po prostu nudne).Drogi Panie Archonie czy mógłbyś zrobić jakieś video o PS2.Proszę też o grę Gta san andreas na tą konsole.

RE: Targi Rupieci - Dorczenzo - 15-04-2012

Przypomnę tylko, że liczą się komentarze pod filmem a nie posty na forum Winking To tak na wypadek, gdyby ktoś się rejestrował i postował tylko po to żeby zgarnąć gry Grinning

RE: Targi Rupieci - Manga Ryu - 16-04-2012

Ja muszę się przejechać po tych małych targowiskach w Gdańsku w wolnej chwili.
Kurczę, zawsze fajnie byłoby coś wyrwać.

Kiedyś kupiłem trzy gry na NESa (w pudełkach, z instrukcjami) w lumpeksie. Kumpel dostał nawet w tym samym przybytku N64, ale niestety nie działało.

RE: Targi Rupieci - poca66 - 16-04-2012

fajne targi:d

RE: Targi Rupieci - Zzagrobnik - 16-04-2012

No i obejrzałem materiał. I cóż mogę powiedzieć - troszkę mnie zazdrość bierze :P Zobaczymy, czy w Białymstoku uda się coś ciekawego upolować (bo w lokalnych sklepikach z używkami ceny są dość wysokie) :P

RE: Targi Rupieci - robert908 - 16-04-2012

Po obejrzeniu materiału stwierdzam że za tak małą cenę można otrzymać takie świetne gry. Lecz mimo to przygarnąłbym GTA San Andreas.

RE: Targi Rupieci - Dark Archon - 16-04-2012

(16-04-2012, 16:45)robert908 napisał(a): Lecz mimo to przygarnąłbym GTA San Andreas.
[Obrazek: 2012-04-16_1541.png]

RE: Targi Rupieci - dzej - 16-04-2012

Czemu morrowind taki drogi? Przecież w polsce kupi zagrosze. Chyba, że coś się zmieniło za te 4 lata i nie ma go już po 15 zł.

RE: Targi Rupieci - Korpeczka231 - 16-04-2012

Ja chętnie przygarnę Morrowinda, gra bardzo fajna, widziałem u brata, a grając w Skyrim chciałbym poznać jego starszych braci. Powodzenia przy następnych filmikach.
Pozdrawiam. (Tak wiem, że piszę na forum a nie pod wideo, ale to tylko dlatego że z jakiegoś powodu pod każdym wideo jest napisane że formularz komentarzy jest nieczynny).

RE: Targi Rupieci - ExGamer - 16-04-2012

Jakby się znalazł jakiś wolny egzemplarz, to również chętnie przygarnę. Smiling

RE: Targi Rupieci - polioli2001 - 16-04-2012

Ja bym też przygarnął jakąś grę no ale cóż trzeba czekać az wybiorą trzech wygranych. :p

RE: Targi Rupieci - marius150 - 16-04-2012

Fajna rzecz z tym, ciekawe czy sa takie w polsce "targi" i ciekawe jak to jest wysylane,bo bym moze przygarnal black & white albo morrowinda Smiling

RE: Targi Rupieci - Budyn583 - 17-04-2012

(16-04-2012, 00:25)Manga Ryu napisał(a): Ja muszę się przejechać po tych małych targowiskach w Gdańsku w wolnej chwili.

A są jakieś warte uwagi? Też chętnie zerknę...

RE: Targi Rupieci - piechur4 - 18-04-2012

Czy ktoś wie czy istnieje i jak tak to gdzie taki targ w Poznaniu ?

RE: Targi Rupieci - supaplex - 19-04-2012

BEDE GRAŁ W GRE

LOL

fajny ten pchli targ, moza ciekawe rzeczy wyrwac za niezle pieniadze. jak bede w edynbra to sie wybiore ;]

Targi Rupieci - oskar1 - 06-04-2013

Fajna sprawa hętnie zgarną bym gta