![]() |
Wasza gra dzieciństwa! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wasza gra dzieciństwa! (/showthread.php?tid=1841) |
Wasza gra dzieciństwa! - knopers - 30-04-2012 Tutaj możecie napisać waszą ulubioną grę z dzieciństwa. Moją ulubioną grą była Red Alert 2. RE: Wasza gra dzieciństwa! - MrPEKCM - 01-05-2012 1. Rayman 1 2. Star Wars Racer 3. C&C Generals 4. Jakiś Bomberman z białymi i czarnymi ludzikami :P 5. Twiedza Krzyżowiec RE: Wasza gra dzieciństwa! - Celion4 - 01-05-2012 Age of Empires RE: Wasza gra dzieciństwa! - Link - 01-05-2012 The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Snowboard Kids, Super Mario 64 - wszystkie te gry z Nintendo 64. Wcześniej miałem Pegazusa, SNES'a, inne i miałem sporo ulubionych gier, ale te na N64 jakoś bardziej utkwiły mi w pamięci - chyba ze względu na większe rozbudowanie ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - kojolis - 01-05-2012 Battle Realms RE: Wasza gra dzieciństwa! - Budyn583 - 01-05-2012 Ach, dużo tego było, i ciężko wybrać jakiś konkretny tytuł. Ale nie wiem czemu z dzieciństwa najbardziej pamiętam Raymana 2. RE: Wasza gra dzieciństwa! - Witold - 02-05-2012 Pegasus: Super Mario Bros, Tank, excite bike, jakaś byjatyka której od tamtego czasu nigdy nie moge znaleźć (było się tam zwykłym typkiem, i walczyło z przeciwnikami, którzy mieli np. łańcuchy, nawet sie znalazł latający grubas) Atari 2600 VCS: Tom Boy PSX: 007: Tomorrow Never Dies, Crash Bash, Crash Team Racing, C&C Red Alert, Monsters Inc. Scare Island, Donald Duck: Quack Attack PC: GTA Vice City RE: Wasza gra dzieciństwa! - Sapiejewski - 02-05-2012 1.Mario Bross 2.Tank 3.HUGO -z polsatu 4.HUGO -na pc 5.Akimbo-Pc RE: Wasza gra dzieciństwa! - LeeRoy - 02-05-2012 RE: Wasza gra dzieciństwa! - Amai988 - 06-05-2012 Spyro 1-3, Gran Turismo i Tekken 3 RE: Wasza gra dzieciństwa! - Theriuss - 07-05-2012 Super frog, lol. RE: Wasza gra dzieciństwa! - dzej - 08-05-2012 Jako szkrab settlers 2. W gimnazjum warcraft 3. RE: Wasza gra dzieciństwa! - Stivi - 08-05-2012 Sonic na mega drive'a, pozniej panzer dragon i resident evil na saturna RE: Wasza gra dzieciństwa! - LeeRoy - 08-05-2012 To ja jeszcze dodam Battle City (tak to sie nazywalo?) RE: Wasza gra dzieciństwa! - Dark Archon - 08-05-2012 Z czołgiem i orzełkiem? Tak. Muzyka z intro jest kultowa ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - LeeRoy - 08-05-2012 Co za czasy... Moze pogramy jak do Cię wpadne? RE: Wasza gra dzieciństwa! - szczuru - 08-05-2012 Super Mario Bros., Contra, Lode Runner ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - CTSG - 08-05-2012 Zaczynałem na Commodore 64, ale kompletnie nie pamiętam tytułów gier. Wiem tylko, że moją ulubioną grą wtedy było niszczenie miast wielkimi potworami. ![]() Świadomość gracza pojawiła się u mnie dopiero za czasów Pegazusa ( ![]() ![]() Na PSXie najwięcej pocinałem w MGS, Herculesa i Crasha Bandicoota (chyba 2). Uczyłem się za to przy pływającej płaszczce z Demo Disc. =X RE: Wasza gra dzieciństwa! - Dark Archon - 08-05-2012 CTSG, prawdopodobnie chodzi ci o Rampage: http://www.youtube.com/watch?v=jZjhGS3v6T0 ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - CTSG - 08-05-2012 Dokładnie. ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - robert908 - 08-05-2012 Na temat pegazusa nie będę się rozpisywał bo raczej każdy grał w te lepsze tytuły jak Mario, Contra czy Micro Machines. Na PSXie grałem dość długo w Medievila 1 jak i 2, oprócz tego oczywiście Crash Bandicoot, MoH (Medal of Honor), Rayman. RE: Wasza gra dzieciństwa! - Drizztoable - 08-05-2012 The legend of zelda : ocarina of time, klasyka no wiecie dziwny pad mało gier (Ja chyba miałem 2 ^^). Kolejna to Diablo I i II wiecie bycie dzieckiem grającym w H&S/RPG pobudzało wyobraźnie a 2 no cóż wrzaski przy dziesiątej próbie pokonania andariel z marnym skutkiem.Ahh... Ice wind dale II w ogóle nie rozumiałem tej gry ale grałem najważniejsze było to że nie grałem jak pros tylko casual więc robiłem drużynę w ślepo nie zawsze wiedząc gdzie iść.Było jeszcze wiele gier mojego dzieciństwa ale je wypisze ,,po szybkiemu'' Pokemon:Red,leaf green TESIII:Morrowind B&W 1 FFX Itd. Pozdrawiam Drizzt. RE: Wasza gra dzieciństwa! - Manga Ryu - 09-05-2012 Ja najbardziej pamiętam, z gier mojego dzieciństwa (więc mówię tu o pierwszych grach): Pegasus: Duck Tales, Chip n' Dale, Penguin Adventure (biegło się po lodowcu pingwinkiem ![]() I grałem jeszcze kiedyś na jakimś Atari we Flintstone'ów, ale to jak miałem dosłownie 3-4 lata :o RE: Wasza gra dzieciństwa! - Diabeł - 09-05-2012 Magia i miecz. Nikt nie mówił że to musi być gra komputerowa ![]() RE: Wasza gra dzieciństwa! - Haruka - 09-05-2012 Kapitan Pazur, grałam tylko raz, gdy miałam 5 lat i od razu się zakochałam. ![]() Jazz the Jackrabbit 1, Hugo, Happy (taki piesek co się nim po platformach popylało i żabo-podobne coś zbierało), Icy Tower i coś tam jeszcze ... :3 |