Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Następna Rapgra - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Interakcje (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Następna Rapgra (/showthread.php?tid=1859)

Następna Rapgra - Dorczenzo - 05-05-2012

Miałem o tym wspomnieć na końcu klipu i zapomniałem Winking

Daję Wam niesamowitą możliwość zadecydowania o temacie kolejnej Rapgry! Macie jakieś pomysły? Nie mówię, że wykorzystam je od razu w #2 ale wezmę pod uwagę Smiling No i oczywiście autor zwycięskiego pomysłu zostanie odpowiednio wspomniany w materiale lub jego opisie. Wymagania? Temat musi być w jakiś sposób związany z grami. Do dzieła!

RE: Następna Rapgra - Chmurowaty - 05-05-2012

Jak wspominałem na shoutboxie - Życie pirata/piracenie gier aka non-premium Trollface

RE: Następna Rapgra - neko - 05-05-2012

No to teges, moze song o tym jak wytresować dziewczynę żeby była idealnym kompanem gamer-guy-a?Grinning

RE: Następna Rapgra - Dorczenzo - 05-05-2012

Zaskakujecie mnie Smiling Świetne tematy! Heart

Neko, a dasz mi jakiegoś protipa? Trollface

RE: Następna Rapgra - Chmurowaty - 05-05-2012

Nie będę edytował tamtego, tylko dopiszę tu, mam nadzieję że nie będzie uznane za spam:
- Możesz udawać osobę odpowiedzialną za team robiący jakąś grę. Można by zobaczyć wtedy takie coś "od wewnątrz" z dawką humoru i nawet patent z przebieraniem można wykorzystać w jakiś sposób. :d

RE: Następna Rapgra - neko - 06-05-2012

Myślę że trzeba być w pewnych życiowych aspektach czarodziejem (podtekst) żeby być w stanie babę przekonać do wytworzenia cech niezbędnych w celu towazyszenia gamerowi i przystosowania się do jego trybu życia, dlatego więc większość kobiet, z braku przekoniania i nieumiejętności dostrzezenia sensu w hobby takiego partnera, po prostu odchodzi żeby kupować ciuchy i płodzić dzieci^^'....

RE: Następna Rapgra - Berorn - 06-05-2012

ja chce rapgrappe o graczach ktorzy maja problemy z umyslem i graja w vive pinate z zalozonym kaftanem ochronnym na lewa strone, w pokoju pelnym poduszek. A tak serio moze cos o lacznosci graczy? Cos o team speakach, forach, eventach itd.

RE: Następna Rapgra - Stivi - 06-05-2012

O hardkorowym graniu. O tym co znaczy byc hardkorowcem. O tym "czemu caly czas robisz to samo?", "bo gram turniejowo".

RE: Następna Rapgra - Dark Archon - 06-05-2012

(06-05-2012, 00:09)Berorn napisał(a): ja chce rapgrappe o graczach ktorzy maja problemy z umyslem i graja w vive pinate z zalozonym kaftanem ochronnym na lewa strone, w pokoju pelnym poduszek.

Kurde. Z dobrą reżyserią i tripowym beatem to by było niesamowite Grinning

RE: Następna Rapgra - Dorczenzo - 06-05-2012

Neko... To najmądrzejsze słowa wypowiedziane kiedykolwiek przez kobietę! *.* Fajnie, że tak trzeźwo do tego podchodzisz i że nie traktujesz hobby Archona tylko jak stratę czasu ale potrafisz się razem z nim cieszyć grami. Naucz tego wszystkich kobiet na świecie, proszę Heart

RE: Następna Rapgra - Chmurowaty - 06-05-2012

(06-05-2012, 00:17)Dark Archon napisał(a):
(06-05-2012, 00:09)Berorn napisał(a): ja chce rapgrappe o graczach ktorzy maja problemy z umyslem i graja w vive pinate z zalozonym kaftanem ochronnym na lewa strone, w pokoju pelnym poduszek.

Kurde. Z dobrą reżyserią i tripowym beatem to by było niesamowite Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=Md91E9fB7NI Na przykład z takim? Grinning
Funfact: na YT można znaleźć podobne bez problemu, wystarczy zapytać o pozwolenie do wykorzystania i voila, podkład znaleziony Torll

RE: Następna Rapgra - Dorczenzo - 06-05-2012

Pytanie czy dadzą takie pozwolenie Winking

RE: Następna Rapgra - LeeRoy - 06-05-2012

Moze tak cos o botach Heart

RE: Następna Rapgra - Amai988 - 06-05-2012

Gwarą śląską godej o tym jak mało idzie kupić gier z wypłaty :P

RE: Następna Rapgra - kenonon - 10-05-2012

Może o tym aby się nie wściekać jak się przegrywa ?

RE: Następna Rapgra - psycho4rent - 12-05-2012

moze niech bedzie o tym jak to sie źle zyje na dzielni, o panienkach, melanżach, dupie maryny i w ogóle jp na 83%. Torll

a tak seriously:
to może niech kolejna rapgra zawiera jakis autobiograficzny wątek. Smiling

RE: Następna Rapgra - Dorczenzo - 12-05-2012

Przecież Rapgra #1 zawiera autobiograficzny wątek Torll