![]() |
Następna Rapgra - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Interakcje (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Następna Rapgra (/showthread.php?tid=1859) |
Następna Rapgra - Dorczenzo - 05-05-2012 Miałem o tym wspomnieć na końcu klipu i zapomniałem ![]() Daję Wam niesamowitą możliwość zadecydowania o temacie kolejnej Rapgry! Macie jakieś pomysły? Nie mówię, że wykorzystam je od razu w #2 ale wezmę pod uwagę ![]() RE: Następna Rapgra - Chmurowaty - 05-05-2012 Jak wspominałem na shoutboxie - Życie pirata/piracenie gier aka non-premium ![]() RE: Następna Rapgra - neko - 05-05-2012 No to teges, moze song o tym jak wytresować dziewczynę żeby była idealnym kompanem gamer-guy-a? ![]() RE: Następna Rapgra - Dorczenzo - 05-05-2012 Zaskakujecie mnie ![]() ![]() Neko, a dasz mi jakiegoś protipa? ![]() RE: Następna Rapgra - Chmurowaty - 05-05-2012 Nie będę edytował tamtego, tylko dopiszę tu, mam nadzieję że nie będzie uznane za spam: - Możesz udawać osobę odpowiedzialną za team robiący jakąś grę. Można by zobaczyć wtedy takie coś "od wewnątrz" z dawką humoru i nawet patent z przebieraniem można wykorzystać w jakiś sposób. :d RE: Następna Rapgra - neko - 06-05-2012 Myślę że trzeba być w pewnych życiowych aspektach czarodziejem (podtekst) żeby być w stanie babę przekonać do wytworzenia cech niezbędnych w celu towazyszenia gamerowi i przystosowania się do jego trybu życia, dlatego więc większość kobiet, z braku przekoniania i nieumiejętności dostrzezenia sensu w hobby takiego partnera, po prostu odchodzi żeby kupować ciuchy i płodzić dzieci^^'.... RE: Następna Rapgra - Berorn - 06-05-2012 ja chce rapgrappe o graczach ktorzy maja problemy z umyslem i graja w vive pinate z zalozonym kaftanem ochronnym na lewa strone, w pokoju pelnym poduszek. A tak serio moze cos o lacznosci graczy? Cos o team speakach, forach, eventach itd. RE: Następna Rapgra - Stivi - 06-05-2012 O hardkorowym graniu. O tym co znaczy byc hardkorowcem. O tym "czemu caly czas robisz to samo?", "bo gram turniejowo". RE: Następna Rapgra - Dark Archon - 06-05-2012 (06-05-2012, 00:09)Berorn napisał(a): ja chce rapgrappe o graczach ktorzy maja problemy z umyslem i graja w vive pinate z zalozonym kaftanem ochronnym na lewa strone, w pokoju pelnym poduszek. Kurde. Z dobrą reżyserią i tripowym beatem to by było niesamowite ![]() RE: Następna Rapgra - Dorczenzo - 06-05-2012 Neko... To najmądrzejsze słowa wypowiedziane kiedykolwiek przez kobietę! *.* Fajnie, że tak trzeźwo do tego podchodzisz i że nie traktujesz hobby Archona tylko jak stratę czasu ale potrafisz się razem z nim cieszyć grami. Naucz tego wszystkich kobiet na świecie, proszę ![]() RE: Następna Rapgra - Chmurowaty - 06-05-2012 (06-05-2012, 00:17)Dark Archon napisał(a):(06-05-2012, 00:09)Berorn napisał(a): ja chce rapgrappe o graczach ktorzy maja problemy z umyslem i graja w vive pinate z zalozonym kaftanem ochronnym na lewa strone, w pokoju pelnym poduszek. http://www.youtube.com/watch?v=Md91E9fB7NI Na przykład z takim? ![]() Funfact: na YT można znaleźć podobne bez problemu, wystarczy zapytać o pozwolenie do wykorzystania i voila, podkład znaleziony ![]() RE: Następna Rapgra - Dorczenzo - 06-05-2012 Pytanie czy dadzą takie pozwolenie ![]() RE: Następna Rapgra - LeeRoy - 06-05-2012 Moze tak cos o botach ![]() RE: Następna Rapgra - Amai988 - 06-05-2012 Gwarą śląską godej o tym jak mało idzie kupić gier z wypłaty :P RE: Następna Rapgra - kenonon - 10-05-2012 Może o tym aby się nie wściekać jak się przegrywa ? RE: Następna Rapgra - psycho4rent - 12-05-2012 moze niech bedzie o tym jak to sie źle zyje na dzielni, o panienkach, melanżach, dupie maryny i w ogóle jp na 83%. ![]() a tak seriously: to może niech kolejna rapgra zawiera jakis autobiograficzny wątek. ![]() RE: Następna Rapgra - Dorczenzo - 12-05-2012 Przecież Rapgra #1 zawiera autobiograficzny wątek ![]() |