![]() |
Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] (/showthread.php?tid=1877) |
Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Dark Archon - 12-05-2012 ![]() Rozpakowanie długo oczekiwanej edycji kolekcjonerskiej Diablo III! Zawartość edycji za gram.pl: <ul> <li>pełna wersja gry Diablo 3 na PC</li> <li>album z grafikami koncepcyjnymi - 208 stron</li> <li>ścieżka dźwiękowa zawierająca 24 utwory z Diablo III</li> <li>płyty z materiałami zza kulis produkcji</li> <li>podstawka w kształcie czaszki Diablo i pendrive 4GB w kształcie Kamienia Dusz z pełną wersją Diablo II i Diablo II: Lord of Destruction</li> <li>ozdobne artefakty do Diablo 3 - rozłóż unikalne skrzydła Tyraela, rozwiń sztandar i nadaj im barwę za pomocą Chmury w Butelce i Dymu w Butelce</li> <li>towarzysz Szaman Fetyszów do World of Warcraft</li> <li>awatary Battle.net dla postaci w Starcraft II</li> </ul> By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Sapiejewski - 12-05-2012 Fajny Unboxing Fajny Unboxing RE: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Zzagrobnik - 12-05-2012 No, fajny, fajny. Jeden z moich kolegów rzucił takie pytanie - czy ten pendrive świeci się jakoś będąc i nie będąc podpiętym pod USB? RE: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Dark Archon - 12-05-2012 Niestety nie. Ten z Starcrafta miał lampkę, ten z Diabełka nie ma nic. Edit: Mój musi być najwyraźniej uszkodzony. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mój działa bez problemu, ale nie zapala się żadna lampka ![]() RE: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Amai988 - 12-05-2012 Ciekawa edycja, jakbym miał kasę to bym biegł nawet na kolanach do sklepu ale mam za słabą karte graficzną. RE: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - grem - 12-05-2012 ![]() RE: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Zzagrobnik - 12-05-2012 Otrzymałem dwie różne odpowiedzi, ale Grem swoją udokumentował zdjęciem. Dzięki za rozwiązanie tej kwestii ![]() RE: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Dark Archon - 12-05-2012 Mój musi być najwyraźniej uszkodzony. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mój działa bez problemu, ale nie zapala się żadna lampka ![]() Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Drizztoable - 12-05-2012 \"tego roku\" tego pięcio lecia ja idę na nocną przed sprzedaż w empiku :P Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Makes - 13-05-2012 Nie wiem jak to jest z wami Archon, ale ja osobiście wolę i myślę, że reszta też żebyście robili unboxingi na spontanie ;[ Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Drizztoable - 13-05-2012 Dlaczego ten pendrive jest podłączony do pralki!? RE: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - neko - 13-05-2012 bo grem nawet na pralce potrafi wymusić odtwarzanie płyt i innych mediów. Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - yamny - 13-05-2012 Ta pralka me wejście do słuchawek, czyli podczas prania można słuchać dupstepa *WUBWUBUWUB*!! Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Drizztoable - 21-05-2012 Wirowanie ponad dźwiękowe? Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - Nintendo - 03-02-2013 Też chce diablo 3 ale podobno głupie nw ![]() Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC] - miollu - 21-02-2013 dodawany jest jeszcze item ktorego uzycie powoduje pojawienie sie anielskich skrzydel na plecach postaci |