![]() |
Wrestling - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wrestling (/showthread.php?tid=1881) |
Wrestling - psycho4rent - 12-05-2012 Zainspirowany przez kilku userów forum arhn.eu razem ze mną interesujących sie wrestlingiem, postanowiłem załozyć osobny temat coby nie robić OT w "przywitalni". @topic: Dotychczasowa karta na WWE Over the limit PPV: WWE Championship match: CM Punk vs Daniel Bryan WHC: (Fatal-4-Way) Sheamus vs Chris Jericho vs Alberto Del Rio vs Randy Orton John Cena vs John Laurinaitis WWE Divas championship Match: Layla vs Beth Phoenix, Jakie są wasze wstepne typy? RE: Wrestling. - yamny - 12-05-2012 Moje zdanie o dotychczasowej karcie:
RE: Wrestling. - Dorczenzo - 13-05-2012 ![]() RE: Wrestling. - yamny - 13-05-2012 (13-05-2012, 00:05)Dorczenzo napisał(a): No shit Sherlock, czytałeś mój temat powitalny? RE: Wrestling. - Dorczenzo - 13-05-2012 Czytałem ![]() ![]() RE: Wrestling. - Berorn - 13-05-2012 Ja myślałem, że to będzie temat typu "Twoi ulubieni wrestlerzy, itp.". Przestałem oglądać wrestling ostatnio, więc się nie orientuje w tym, a szkoda, bo bym chętnie o tym podyskutował ![]() RE: Wrestling. - yamny - 13-05-2012 @Dorczenzo - Whatever you need, 'ever you got, 'ever you want. I'll take it back again! @Berorn - wrestling to temat rzeka, to, że psycho dał główny priorytet rozmów na temat przyszłego PPV od WWE, nie znaczy, że nie możemy dyskutować o ulubionych wrestlerach/walkach/konfliktach, etc. RE: Wrestling. - psycho4rent - 13-05-2012 Jak patrze na ten obrazek to przypomina mi się Mr. Kennedy, on nosił swego czasu koszulkę z napisem: "Pro Wrestling is real, people are fake". :P Cytat:Jak na razie mało co wynika z ich rywalizacji. Myślę, że Punk powinien być na razie odsunięty od konfliktu dwóch Johnów, a powinien zacząć werbalnie/fizycznie wdać się w konflikt z Bryanem.Spoko, napewno będzie jeszcze to nakrecane przed galą. Cytat:wiadomo, że wyrusza ze swoją grupą na trasę koncertową w tym roku, więc długo nie pobędzieTa, dlatego też mi się nie wydaje aby przed wyjazdem w trasę dostał jakikolwiek pas. Cytat:Jeśli to będzie rzeczywiście walka, w której zawalczy "Ace" i nie będzie żadnej interwencji ze strony Tensai'a/Sakamoto, to wróżę walce średnio-dobry a nawet bardzo dobry spektakl.Ja myślę ze Laurinaitis coś kombinuje i zapewne bez ingerencji z zewnątrz się nie obejdzie. Cytat:Layla vs Beth Phoenix o pas Div WWE - brak żadnej historiidokładnie, mi się wydaje ze wwe na siłę wcisnęło brytyjce ten pas. Juz lepszy byłby scenariusz gdzie na layla na ER zdobywa pas, ale potem na raw go traci na rzecz Bath domagającej się walki o pas od Laurinaitisa (pomimo kontuzji), i potem pociągnąc mini feud między Beth i laylą aż do Over the limit gdzie powraca kharma, reszta jest juz oczywistością. A ten WWE tag team championship match to rzeczywiście taki zapychacz. RE: Wrestling - Berorn - 13-05-2012 Nie zagłębiałem się ostatnio w to co się dzieję w WWE, więc opowiem może coś o tym co w wrestlingu lubię, a o tym czego nie lubię. Wrestling oglądałem jak byłem młodszy, bo kogo nie rajcowały rzucania sobą, i inne tego typu rzeczy. Lubiłem zawsze duet DX (mam nawet koszulke *skromny*), Chrisa Jericho, Undertakera i Micka Foley'a. Jak można to nazwać "typami" walk, to najchętniej oglądałem walki tag-team, royal rumble (kto tego nie lubił? ![]() RE: Wrestling - psycho4rent - 14-05-2012 Cytat:Przykładem jest Dolph Ziggler, którego od początku nie lubiłem, ani jego postaci, ani jego stylu "walki". Tez mi działa na nerwy, ale na szczeście nie dostaje juz aż takiego pushu jak wcześniej. RE: Wrestling - Amai988 - 14-05-2012 (13-05-2012, 17:47)Berorn napisał(a): Lubiłem zawsze duet DX (mam nawet koszulke *skromny*), Chrisa Jericho, Undertakera i Micka Foley'a. Podobne masz upodobania co ja :P RE: Wrestling - yamny - 14-05-2012 Widzę, że tylko ja doceniam starania Zigglera ![]() RE: Wrestling - psycho4rent - 14-05-2012 Wiesz, ale to tez nie jest tak zę ja go nie lubie tylko dlatego zę jest heelem, wszak jego robota polega na tym aby był kawałem sukinsyna; tylko cały jego wizerunek wogóle mi się nie podoba. Micskill zerowy, a i w ringu duzo akcji botchuje. Natomiast bardzo mi się podoba to co robi Hunico czy Beth Phoenix jako heel. |