![]() |
Wasze ulubione gry na automaty ! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wasze ulubione gry na automaty ! (/showthread.php?tid=2003) |
Wasze ulubione gry na automaty ! - knopers - 11-06-2012 Pewnie wielu z was wydawało bezmyślnie kieszonkowe na automaty do gier.Teraz możecie się pochwalić waszymi ulubionymi tytułami z automatów. Moje top 3: 1.Metal Slug ![]() 2.Tekken (najlepiej z kolegą się grało ![]() 3.Mortal Kombat 4.Time crysis RE: Wsze ulubione gry na automaty ! - dzej - 11-06-2012 1 Metal Slug zwłaszcza 2 i X (strasznie stresująca gra) 2 Die Hard 3 Cadillacs and Dinosaurs 4 Gra w klimatach hentai o odkrywaniu obrazka i uciekania przed pająkami, nie miałem czasu zapamiętać tytułu ![]() 5 Asterix & Obelix ! 6 House of the dead/ Time crysis (wersja z pistoletem nie karabinem) 7 Pinball Dark Knight 2000/ Indiana Johnes/ Star Wars 8 Silent Hill ! Generalnie lubię każde automaty i nigdy nie odmawiam sobie gdy pojawia się możliwość. RE: Wsze ulubione gry na automaty ! - Chmurowaty - 11-06-2012 Na automatach grałem kilka razy w życiu, dodatkowo było to w okolicach przedszkola więc ciężko byłoby wtedy samemu wyjść na miasto specjalnie by pograć na tym, ale: - Pierwsza gra na tym sprzęcie to było bodaj Primal Rage, nie liczyło się to że nie miałem pojęcia jakimi przyciskami dane akcje robić, nawalało się randomowo i twarz się cieszyła cholernie - Następnie było Mortal Kombat II, zagrałem w to na automacie dosłownie jedną rundę ale jakiś miesiąc od tamtego momentu zawitała moja (A właściwie brata) wersja na amigę - Ostatnia gra już to było, jak u Dzeja - Time Crisis, w to potrafiłem wiele razy grać jednak jakby nie było automaty nie były dla mnie czymś aż tak ciekawym, jak granie w domowym zaciszu, stąd taka mała lista. RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - Theriuss - 11-06-2012 Kolega Ojca kolekcjonuje takie cuda, więc udało mi się zagrać w Time Crisis, Metal Slug X oraz House of the Dead ( Który? ). RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - Yohokaru - 11-06-2012 1. Rave Racer 2. Sega Rally Championship 3. Virtua Cop 2 4. Cyber Cycles 5. Metal Slug 6. Tekken Tag Tournament 7. Daytona USA 8. Cruis'n World 9. Manx TT Superbikes 10. SCUD Race RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - Baieros - 15-06-2012 1. Metal Slug 2. Shock Troopers 3. Spin Master 4. Sunsetriders 5. Street Hoops RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - Wielkimati - 16-07-2012 U mnie za to był na pewno Time Crysis 3 oraz 4 oraz któryś z house of the dead ale nie pamiętam który (posiadło się strzelbę). Jak w tym roku pojadę do Międzyzdroi to może jakieś mi się przypomną jeszcze fajne : D RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - Yohokaru - 16-07-2012 Mati, z strzelbą to był The House of Dead III, akurat grałem wczoraj na automacie ![]() RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - Witold - 16-07-2012 Time Crisis Crazy Taxi Air Hockey (liczy sie?) RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - Berorn - 16-07-2012 TEKKEN 3 RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - supaplex - 17-07-2012 Metal Slug 2 Asterix & Obelix arcade Samurai Shodown 2 Violent Storm Knights of the Round Dungeons and Dragons Shadow over Mystara i Tower of Doom Street Hoops Die Hard Arcade RE: Wasze ulubione gry na automaty ! - Grodek - 20-07-2012 Różne Metal Slugi Tekken Tag Tournent The House of The Dead 2 Soul Calibur 2 |