![]() |
God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Sony (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Playstation 3 (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=11) +---- Wątek: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego (/showthread.php?tid=2575) |
God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - Link - 25-10-2012 Witam, wrzucam info, bo może ktoś nie wiedzieć, że jest sposób na pogranie w betę GoW 4 nie posiadając PS + Wystarczy zarejestrować się na tej stronce następnie "rodzimy" się jako Spartiata lub Trojanin - która drużyna jako pierwsza zbierze 2 000 000 XP dostaje wcześniejszy dostęp do bety oraz miesięczny abonament PS Plus ! Jednak to nie wszystko, uzyskamy też możliwość zagrania w komiksową grę. Dzięki niej możemy odblokować nowe rodzaje zbroi, oręża, przedmioty podwajające XP w "normalnym" już GoW 4. Gdyby ktoś miał problem z zagadkami - piszcie w tym temacie, jak będzie zainteresowanie to dam rozwiązania do ich pierwszej części - dzięki czemu zdobywamy 'Relic of Prosperity' który podobno potraja ilość zdobywanego doświadczenia w grze. Moim zdaniem to bardzo fajna kampania reklamowa. EDIT: Podaję uniwersalny kod do pobrania bety multi GoW dla każdego: F2TA – HMNB – 762G (wymogiem jest posiadanie konta amerikańskiego) Trzeba się spieszyć ![]() RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - szwedzio1996 - 25-10-2012 Mógłbyś wytłumaczyć o co dokładnie w tej "grze" w której zdobywa się punkty? Bo w betę chętnie bym zagrał. RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - Link - 25-10-2012 (25-10-2012, 16:06)szwedzio1996 napisał(a): Mógłbyś wytłumaczyć o co dokładnie w tej "grze" w której zdobywa się punkty? Bo w betę chętnie bym zagrał. Trzeba szukać wskazówek, następnie kliknąć w odpowiednie miejsce w komiksie i wpisać domniemaną przez siebie odpowiedź. Sporo rzeczy można dowiedzieć się na FB i Twitter'e, znajomość GoW 3 również się przydaje. Wszystko jest opisane pod komiksem. Jak nie dasz rady do wieczora, to napisz, a wrzucę wszystkie odpowiedzi i wbijesz sobie 300 XP ![]() RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - szwedzio1996 - 25-10-2012 Mógłbyś wrzucić. Bo gdy klikam w niektóre miejsca to mnie wyrzuca na Facebooka i Twittera. I jak rozumiem 300 xp to maksymalna ilość na jednego gracza? chciałbym się też dowiedzieć po czym gra poznaje że to twoje konto. Po ip? RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - Link - 25-10-2012 OK to najpierw odpowiem na pytania, następnie w spoilerku wrzucę odpowiedzi. W pierwszym komiksie trzeba odnaleźć 3 ukryte słowa, za każde z nich zdobywamy 100 XP, i za ich rozwiązanie otrzymujemy 'Relic of Prosperity' o którym napisałem w pierwszym poście. W ciągu następnych dni zostaną udostępnione kolejne zagadki, wiem, że za rozwiązanie ich dostaniemy 'Morpheus Armor' - czyli skin dla naszej postaci do gry w trybie multi. Co do aktywacji konta to osobiście połączyłem aplikację, ze swoim kontem na FB, dodatkowo podałem adres meilowy. Rozwiązanie zagadki: Więc tak, przyda się mini mapka: ![]() Protip: Kliknij by powiększyć. Następnie, klikamy kursorem myszy w pobliżu pola, które zaznaczyłem nr 1 wyżej, po wyskoczeniu planszy klikamy "Return to prison" po ujrzeniu pola tekstowego wpisujemy "thegiver" Potem analogicznie klikamy w obszar oznaczony nr 2, po wyskoczeniu takiej wskazówki: Cytat:I pass this:"Ha! You think that I AM EAGER to help you? You have it all mixed up Prisoner! See if you can sort it out.”klikamy w czerwony odnośnik na końcu tego tekstu, czyli: bit.ly/RZhxpn w polu tekstowym wpisujemy "megaera" dostajemy kolejne XP oraz tapetę Perseusza. Ostatni krok nr 3 klikamy, po tekście: Cytat:Though my feathers make me quick, I have never quickened; what strength have you, warrior, to cast me thusly?znowu klikamy w czerwony odnośnik, czyli: bit.ly/RSCkHH w polu wpisujemy "arrow" kolejne punkty lecą na nasze konto i dostajemy ten relikt o którym wspomniałem wyżej. Teraz pozostaje czekać na pozostałe zagadki, które pojawią się wkrótce. RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - Fuvix - 01-12-2012 Hmm ja żadnej gry nie miałem :o mi wyskoczyło okienko PSN do zalogowania się i to tyle. wpisałem swój login PSN i mogę czekać jedynie na majla :< czy Dostane Bete czy nie. RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - Markiz - 02-12-2012 Jak komuś uda się zagrać niech powie czy ma ten multiplayer ręce i nogi. Bo dla mnie to poroniony pomysł. Nie rozumiem co to za moda że każda gra teraz musi mieć multiplayer. RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - Link - 02-12-2012 Sił można też spróbować tutaj: https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php?enroll=GoWAEnrol Wystarczy się zalogować na swoje konto PSN, potwierdzić regulamin i się zgłosić - być może nas wylosują ![]() P.S. W "Rise of the Warrior" pojawiły się już 3 chaptery, ale ze względu na brak zainteresowania nie wrzucałem odpowiedzi. |