![]() |
[S]Gry na steam - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [S]Gry na steam (/showthread.php?tid=2635) |
[S]Gry na steam - kal3jdoskop - 06-11-2012 Gry w formie kluczy do Steama (za wyjątkiem jednej pozycji, zaznaczonej stosownie) (uwaga-lista zedytowana-usuwam zarezerwowane przez ExE221 tytuły, i dorzucam jeszcze jeden-Avernum Trilogy<części 4-6>) Swords&Soldiers-4 złote Dangerous High School Girls In Trouble-2,5 złotego Avencast Rise of the Mages-2,5 złotego Really Big Sky-2,5 złotego Creavures(DESURA!)-2,5 złotego Avernum Trilogy-5 złotych oraz wszystkie poniższe w cenie 3 złote/sztuka: Auditorium Fate of the World Cloning Clyde Ben There, Dan That+Time, Gentlemen, please A.R.E.S Exctinction Agenda Roboblitz Greed Corp Bunch of Heroes Critical Mass Puzzle Kingdoms (3 poniższe tytuły puszczę razem za 4,5 złotego, w przeciwnym razie 2 złote za tytuł) Ironclads Collection Razor 2 The Void Jeśli chodzi o płatność-albo zwykły przelew (mam konto w mbanku, więc jak ktoś też ma, to zachęcam do tej formy) albo paypal. Po zauważeniu przeze mnie wpłaty niezwłocznie wysyłam klucz/e na priv. Generalnie najszybciej idzie to w przypadku przelewu z mbankowego konta albo przez paypal, ale nie narzucam sposobu płatności-do wyboru, do koloru. Polecam kupno większej ilości gier, bo przy zakupie 5-ciu tytułów najtańszy z zamówionych 5 tytułów jest za darmo. RE: [S]Gry na steam - Theriuss - 08-11-2012 Hej, jestem zainteresowany. Chciałbym zarezerwować sobie gry, lecz nie mam na razie pieniędzy na paypalu, a będę miał za ~3,4 dni. Jeśli nie będę dał rady, na pewno napiszę. Gry które mnie interesują to: Sequence - 4 złote Commandos z dodatkiem - 3 złote Lunar Flight - 3.5 złotego Saga Geneforge - 3 złote + Darmowe Chime - 3.5 złotych ____________ 11.0 złotego Zgadza się? RE: [S]Gry na steam - kal3jdoskop - 10-11-2012 (08-11-2012, 17:33)ExE221 napisał(a): Hej, jestem zainteresowany. Chciałbym zarezerwować sobie gry, lecz nie mam na razie pieniędzy na paypalu, a będę miał za ~3,4 dni. Jeśli nie będę dał rady, na pewno napiszę. No za te 4 gry (Sequence, Commandos z dodatkie, Lunar Flight i Geneforge) wychodzi razem 13,5 złotego(4+3+3,5+3), a nie 11 ![]() ![]() Ok, to na razie rezerwuję Ci te 5 tytułów, i oczekuję. Daj znać na priv, jak już będziesz miał środki, to wyślę Ci priva z mailem przypisanym do paypala, i jak tylko zobaczę że dotarły, niezwłocznie wyślę Ci wszystkie klucze (będzie ich w sumie 6, bo do Commandosów i dodatku są oddzielne, ale cenowo liczę je oba jako jeden tytuł). RE: [S]Gry na steam - Theriuss - 10-11-2012 Missclick na klawiaturze, oczywiście 13.50. Czekam na Maila. RE: [S]Gry na steam - kal3jdoskop - 10-11-2012 (10-11-2012, 17:39)ExE221 napisał(a): Missclick na klawiaturze, oczywiście 13.50. Czekam na Maila. Poszedł priv. RE: [S]Gry na steam - gregpet - 01-02-2013 Jakie Ci jeszcze tytuły zostały? RE: [S]Gry na steam - Insajd - 01-02-2013 Zamawiam Roboblitz. Szczegóły na PM. |