![]() |
Humble THQ Bundle - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Humble THQ Bundle (/showthread.php?tid=2868) Strony:
1
2
|
Humble THQ Bundle - Dark Archon - 30-11-2012 Witamy w kolejnej odsłonie Humble Bundle. Tym razem mamy do czynienia ze znakomitą paczką gier wydawcy znanego dawniej jako "Toy Head-Quarters", na którego cześć została nazwana ona Humble THQ Bundle. Pakiet dostępny jest w wyjątkowo niskiej cenie. Możemy dać symbolicznego dolara, a w zamian dostaniemy lwią część paczki, albo przebić średnią wpłat, czyli (na dzień 30.11.12 r., godz.11:00) około $6. Patrząc na zawartość paczki, taki wydatek śmiało można nazwać groszowym - nigdzie nie kupimy tych gier tak tanio. Bez zbędnego przedłużania, w paczce dostaniemy: By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Humble THQ Bundle RE: Humble THQ Bundle - Zzagrobnik - 30-11-2012 Pakiet fajny i rok temu zapewne bym kupił. Teraz natomiast z tej paczki nie mam jednie Metro oraz Saints Row 3. Odpuszczam sobie i czekam na kolejne IndieRoyale ![]() RE: Humble THQ Bundle - Dark Archon - 30-11-2012 no tak. Bo za 20zł nie warto kupić gier wartych ~200zł (ba, 5zł jeśli nie chcesz Saints Row), bo te inne są ci niepotrzebne ![]() Humble THQ Bundle - yamny - 30-11-2012 Nie kupuję, bo mam dużo gier, w które nie gram, ze względu na przegrzewającą się grafikę w lapku. Poza tym poznaję SimCity 4 ![]() Humble THQ Bundle - Zzagrobnik - 30-11-2012 Hehe, no wiesz Archonie - nie lubię mieć dubli. A tak to dałem na razie 1 centa, by zdobyć chociaż kilka soundtracków. Humble THQ Bundle - Renzov - 30-11-2012 Gdybym tylko miał jak sobie to cudeńko sprawić ![]() ![]() RE: Humble THQ Bundle - p98 - 30-11-2012 Będzie wypłata - kupuję. Ten pakiet jest bardzo opłacalny i właśnie na takie akcje warto czekać ![]() RE: Humble THQ Bundle - LogCase - 02-12-2012 20 zł za Saints Row 3? Debil nie skorzysta! Kupuję jak tylko wypłata będzie ![]() Humble THQ Bundle - Avril - 02-12-2012 nawet 3,50 za gry bez SR3 ![]() ktoś wie czy można zmienić język w Company Of Heroes na PL? i co robi plik magic_text_file o zawartości "I command this game to run in English!" ? ![]() RE: Humble THQ Bundle - Asumatka - 02-12-2012 Już zgarnięty, bez Saint's Row 3 ale i tak ![]() RE: Humble THQ Bundle - Markiz - 02-12-2012 Nie wytrzymałem, nawet nie wiem czy połowa tych gier mi odpali. Jednak za 1 dolara to coś. Saints Row The Third już miałem wcześniej :P Najbardziej jestem zadowolony z Darksiders i z Metro 2033. Książka była bardzo klimatyczna, ciekawe jak prezentuje się gra. Wie ktoś czy te gierki na steam są po PL? RE: Humble THQ Bundle - Theriuss - 02-12-2012 Saint Row jest, nie wiem jak reszta RE: Humble THQ Bundle - qamil - 02-12-2012 Jeśli są to kody na Steama, to po polsku jest też Metro. Szkoda, że nie przetłumaczone jak Stalker, ale polskie napisy i rosyjskie głosy to na prawdę przyjemna kombinacja ![]() RE: Humble THQ Bundle - Micvhu - 02-12-2012 Zakupiłem, lecz bez SR 3 ![]() Humble THQ Bundle - boro - 03-12-2012 Kupione, 20 zł i kolejna porcja gier w które nie mam czasu grać^^ nienawidzę tych promocji... Humble THQ Bundle - Dobuch66 - 03-12-2012 Zakupiłem lwią część pierwszego dnia, nie z wyboru. Mój paypal i Visa odmawia posłuszeństwa, więc musiałem odkupić na allegro ;x Humble THQ Bundle - Sate - 03-12-2012 Hmm fajny zestaw. Będzie można się nie źle pobawić :P RE: Humble THQ Bundle - Zzagrobnik - 05-12-2012 No i zmiękłem - kupiłem full zestaw. Kurczę, potrzeba chyba jakieś wolne załatwić (od wszystkich spraw, nie tylko studiów) :P Humble THQ Bundle - robali - 09-12-2012 A ja nie mam karty bankowej. ![]() RE: Humble THQ Bundle - Dark Archon - 09-12-2012 Najwyżjszy czas dołączyć do reszty XXI wieku i sobie taką sprawić ![]() RE: Humble THQ Bundle - supaplex - 09-12-2012 Nikt nie wspomniał, że dodali nowy content - dlc do red faction armageddon i titan quest. Dla ludzi, którzy zakupili powyżej średniej oczywiście. 20zł za tyle gier to grzech nie kupić. RE: Humble THQ Bundle - Manga Ryu - 09-12-2012 Błąd- dodatkowy content ZAWSZE dostają wszyscy, którzy kupili bundle przed jego dodaniem. Nawet, jeśli zapłacili tego dolca, to potem dostaną dodatkowe gierki. Za to jeśli ktoś kupi bundle po dodaniu, to musi płacić powyżej średniej, żeby mieć te bonusy. Dlatego zawsze warto kupić już pierwszego/drugiego dnia, jeśli nie planuje się płacić więcej niż dolar. RE: Humble THQ Bundle - supaplex - 09-12-2012 Ah, ok. Dzięki za sprostowanie :] RE: Humble THQ Bundle - fafikozoom - 09-12-2012 Tym razem nic ciekawego :P A szkoda. RE: Humble THQ Bundle - ichabod - 09-12-2012 Powiem tak - paczka jest na tyle zajebista, że nawet ja ją kupiłem |