Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Spisek! - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Spisek! (/showthread.php?tid=2897)

Strony: 1 2

Spisek! - Johnny - 02-12-2012

Witajcie, bracia w prawdzie!

Zebraliśmy się dziś, aby pochylić się nad sprawą ukrytej wiadomości w logo akcji gramytatywnie. Organizatorzy chcieli ją zatuszować, lecz ja pogrzebałem i mam pewne wnioski. Stworzyłem tę grafikę, aby przybliżyć wam ten, jak to nazwał Dark Archon "fortel".

https://dl.dropbox.com/u/20210934/spiseg.png - kopia, na wypadek próby zatuszowania sprawy przez wiadomo kogo.

Reszta wiadomości została usunięta przez moderatora

RE: Spisek! - Manga Ryu - 02-12-2012

Koleżko, ale czemu przezywasz mądrego użyszkodnika? tak nie można.

Johnny, to musi być spisek! Archon jest w NWO. TO PEWNE!

RE: Spisek! - Kicaken - 02-12-2012

Johnny to jeszcze NIC!
Po długotrwałej analizie loga gramytatywnie i ciągłego zoomowania, przedstawił mi się o to taki obraz:
https://dl.dropbox.com/s/io7dtrgbxhr85nt/archonkasa.png

BARDZO PODEJRZANE
Wykorzystał nas, abyśmy oglądali stream w celu pomocy drugiemu człowiekowi, a on sobie po prostu inkasował kasę z nas! BYLIŚMY TYLKO PIONKAMI W JEGO GRZE!
CHCIAŁ NAS OSZUKAĆ POD PRZEBRANIEM ś.p wielkiego rapera GRUBSONA (który jest lepszy od niejakiego Dorczęzo ).

Bracia musimy w tej chwili pokonać tego złego człowieka, tylko jak?

RE: Spisek! - SmellySocks - 02-12-2012

SPISEG!

RE: Spisek! - Dobuch66 - 03-12-2012

Wołać Macierewicza!

RE: Spisek! - Dark Archon - 28-12-2012

Tak właśnie było. Pozdrawiam, farmaceuta

RE: Spisek! - Johnny - 28-12-2012

Ale jak? Przedstawiłem kilka możliwości. Nie chcesz chyba, żebym powołał komisję. Jak powiesz teraz, to w przyszłym roku nie urządzę bojkotu.

Jak chcesz, mogę się podzielić innymi tajnymi danymi w zamian za wyjaśnienie sprawy. Na przykład wiem, że

Reszta wiadomości została usunięta przez moderatora

RE: Spisek! - Wielkimati - 28-12-2012

OBJECTION!

To ty urządzasz tutaj tylko jeden wielki spisek!

[Obrazek: auxr.jpg]

Jak niby moderator mógł edytować twój post, skoro nie ma nawet notki o tym?

RE: Spisek! - Johnny - 28-12-2012

[Obrazek: 2012-12-27_2350.png]

Dla potomnych: Wielkimati to kupiony przez tych spiskowców napinacz. Ma za zadanie zniszczyć moją reputację. Ale ja się nie dam!

RE: Spisek! - yamny - 28-12-2012

[Obrazek: rowerzysta_pijak.jpg]

zgłaszam się

OBJECTION!

Równie dobrze to ty możesz mieć układy ze Stivim, który po prostu zmienił kropkę czy przecinek w twoim poście.

Wszystko czego chcesz to tylko wyłudzić kasę, którą Archon zdobył przez ten live.

RE: Spisek! - Chmurowaty - 28-12-2012

Wielkimati, ty lepiej nie pierdol™
Zostałeś przekupiony, tak samo jak Archon, dlatego urządził cały ten spisek PS3 Has No Game

Hmm... Ale przez kogo miałby zostać przekupiony Archon? Chyba nie przez samego siebie?

RE: Spisek! - Chmurowaty - 28-12-2012

Jedno słowo: Iluminaci. Takie trudne, huh?

Hold It!

Proszę Cię, plażo. Bądź poważny, Panie Chmurowaty. Kto normalny wierzy w iluminatów?

RE: Spisek! - fafikozoom - 28-12-2012

Archona przekupił Grem który został przekupiony przez Archona :Ps3:

Objection!

Wybacz Fafikozoomie, ale to nie ma żadnego sensu.

JUŻ WIEM JAK TO BYŁO!
Archon wyszedł z pomysłem zrobienia charytatywnego streama, jednak podczas pisania maila do Grema był pijany/miał grube palce bo jadł chipsy i kazał mu zrobić logo na akcję GRSMY TATYWXIE, co grem zrobił nie wiedząc o co chodzi.
Następnego dnia gdy archon wstał z podłogi i już nie był pijany/nie miał grubych palców dostał maila od grema i zobaczył że logo głosi GRSMY TATYWXIE zamiast GRAMY TATYWNIE, tak więc postanowił poprosić grema o poprawki. Grem się wkurzył i zrobił logo, na odwal się, nie zakrywając resztek poprzedniego.
TAKE THAT!

OBJECTION!

To są tylko twoje domysły. Pokaż mi, proszę jakiś dowód, który potwierdzi je.

tak się składa że mam dowody
[Obrazek: abdd186660fcca85.jpg] Mystery Solved

Przecież na pierwszy rzut oka widać, ze to zwykłe sfałszowane zdjęcie! Każdy wie, że Grem nie ma takiego emaila, oraz, że chłopaki nie porozumiewają się przez niego w takich sprawach. Tak samo to nie potwierdza tego, że jednak Grem zrobił to logo.

Zresztą. Wstęp napisał poprawnie? Co potem? Jeszcze bardziej się najebał, więc zaczął pisać z coraz większymi błędami?

(28-12-2012, 03:52)Wielkimati napisał(a): Zresztą. Wstęp napisał poprawnie? Co potem? Jeszcze bardziej się najebał, więc zaczął pisać z coraz większymi błędami?

Archon napisał tytuł z błędem ponieważ nie zna ortografii. DOWÓD - jego recenzje są w formie Wideo dlatego żeby nie bylo widać że ma dysortografię.
Dalej pisał trzeźwo, jednak ponieważ nie potrafił wymyślić żadnej nazwy postanowił się najebać co by łatwiej nazwa przyszła. Kiedy już ją wymyślił był załatwiony i nie dał rady napisać maila poprawnie.
Fałsz to również nie jest, Podglądam Archona co noc przez okno i zrobiłem to zdjęcie bardzo dobrym aparatem, wygląda jak print screen, ale to aparat zaufaj mi Torll stąd też znam całe zdarzenie.

(28-12-2012, 03:57)fafikozoom napisał(a): Podglądam Archona co noc przez okno i zrobiłem to zdjęcie bardzo dobrym aparatem, wygląda jak print screen, ale to aparat zaufaj mi Torll stąd też znam całe zdarzenie.

OBJECTION!

Sam się wkopałeś teraz wypełniając swój profil

[Obrazek: qrse.jpg]

Jak możesz podglądać Archona, który mieszka zagranicą, kiedy ty mieszkasz w Poznaniu?

Stąd też wątpię, że widziałeś całe zdarzenie oraz, że wiesz o co chodzi. To tylko pokazuje, jak bardzo sfałszowałeś to zdjęcie

Ale fotomontaż, sprawdź jeszcze raz kłamczuchu!!! Moja lokalizacja to "Dach domu Archona" a nie "Poznań". Ja tam nawet nigdy nie byłem.

RE: Spisek! - Matuleczek - 28-12-2012

Hej, to jest jakiś nowy pbf? Bo wygląda :P