![]() |
Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle (/showthread.php?tid=2905) |
Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - Dark Archon - 03-12-2012 ![]() Rozpakowanie i prezentacja konsoli Wii U w limitowanej edycji "ZombiU Bundle". Prezentacja przygotowana została z okazji charytatywnego maratonu Gramytatywnie 2012, który odbywał się przez dwadzieścia-cztery godziny w dniach 1-2 grudnia 2012 roku. Ten specjalny zestaw konsoli nie trafi niestety do sprzedaży w Polsce, ale prócz dodatkowego kontrolera pro i gry ZombiU w miejscu NintendoLand nie różni się od sklepowego wydania "Premium 32GB" konsoli. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle RE: Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - fafikozoom - 03-12-2012 Nintendo zdrowo przegina ze swoją polityką - Podstawki tylko dla tych którzy zapłacą te 300zł więcej? To jest już przesada. A przy okazji z tego co na Gramytatywnie udało mi się wyczaić to ZombiU to raczej słabiutka gra i już Nintendo Land daje więcej zabawy. W ogóle spisuje WiiU a straty, chociaż z drugiej strony może będą jakieś zeldy i smash bros ![]() RE: Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - Sachees - 06-12-2012 Kto nie nazywa się Grem i gra w ZombiU dla mnie jest po prostu kompletnie znudzony. Mi się gra nie podoba, i jeśli miałbym kupić konsolę to najchętniej z Mario, przy którym bawiliście się jak dzieci ![]() RE: Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - farmaceuta - 06-12-2012 Aaaaaa, co kupić Wii U czy 3DS (muszę mieć jedną z konsoli nintendo w kolekcji a na obie mnie nie będzie stać). Hmm rzeczywiście ekipa uważała ZombiU za największe rozczarowanie Gamescomu, ale po doświadczeniach z Londynu mieli całkiem odmienne zdanie o tytule. Jeśli kupię Wii U to ten tytuł będzie moim obowiązkiem do kupienia. Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - hupi123 - 26-01-2013 @fafikozoom Edycja Premium nie różni się tylko podstawkami. Wersja premium w przeciwieństwie do Wersji Basic ma np. sensor bar (do wii remonte), konsolę z 4 razy większym dyskiem twardym, GRĘ NINTENDO LAND, KTÓRA KOSZTUJE OK. 250 zł i zniżkę 10% na pobraną płatną grę / aplikację. ![]() Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - Olek - 01-02-2013 Opłaciło sie kupić tą gre :P Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - matimenek - 14-02-2013 Ciekawe jak się gra na tych konsolach od nintendo.Nigdy nie miałem okazji. Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - kotdrifter - 26-02-2014 taki jeden koleś wsadził do wii baterie tam gdzie porty usb ![]() Odp: RE: Wii U - ZombiU Limited Edition Bundle - hipo5PL - 26-02-2014 (26-02-2014, 15:31)kotdrifter napisał(a): taki jeden koleś wsadził do wii baterie tam gdzie porty usb Dzięki za dużo wnoszącą wypowiedź na temat. To forum dyskusyjne, więc pisz poprawnie. (I najlepiej na temat) A jeśli chcesz przytoczyć konkretną sytuację to podaj źródło, film, czy gdziekolwiek to widziałeś. Zapoznaj się z regulaminem forum zanim zaczniesz pisać posty, bo moderatorzy się tobą zajmą. |