Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Świąteczne życzenia - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Świąteczne życzenia (/showthread.php?tid=3027)

Świąteczne życzenia - Viriel - 24-12-2012

Hej, Kochani!

Za moment zmykam na święta do świata bez netu.
Zanim to jednak nastąpi, składam całej Radosnej Ekipie ARHN - wszystkim na raz i każdemu z osobna - życzenia z okazji świąt. Wszystkiego najlepszego, wielu rewelacyjnych gier, mocy aczików, trofków i tony innych punktów lansu w totalnie nieważnych rankingach. Zapału do grania, recenzowania, otwierania pudełek i System Error Smiling Sił do dyskutowania na wszelakie tematy (w tym o GMO, rodzinnej atmosferze i fryzurze Archona), trolowania i inszych aktywności zdrowotnych. Radochy, zabawy i spełnienia marzeń.

Buziaki!

RE: Świąteczne życzenia - pojler - 24-12-2012

Dla ekipy arhn.eu przesyłam życzenia. By mieli zapał do pracy, by dużo nowych gier w kolekcji swej mieli by ich gry nie nudziły by byli weseli i szczęśliwi i ,by w sylwestra dobrze się bawili.

Życze dalszych super materiałów takich jak wszystkie

RE: Świąteczne życzenia - ichabod - 24-12-2012

Dzięki, a ja oprócz obligatoryjnej wielkiej dawki dobrych gier i masy tematów do rozmów wszelakich, mam nadzieję, że gdy się spotkamy za rok na forum ihbd.eu...

...Archon odzyska włosy
...dzej uratuje przynajmniej kilkoro Chińczyków
...Link znajdzie pracę
...grem zrobi jakąś recenzję
...Witold coś zaliczy
...Wielkimati przestanie być modem na streamach
...Viriel będzie zaglądać do nas regularnie
...Stivi, supaplex, Chmuro i Manga nie będą musieli nikogo banować
...Dorczenzo nauczy się rapować
...Johnny wygładzi sobie czcionki w Windowsie
...Smelly wypierze skarpety
...neko wróci do redakcji :<
...a cała reszta, razem zresztą z powyższymi osobami, będzie miała naprawdę udany rok. Smiling Przepraszam za pominięcie wielu prominentnych osób, ale zaraz uciekam na autobus, a potem na żarełko (ale bez kiełbasy :<)

Wesołych Świąt!

RE: Świąteczne życzenia - Link - 24-12-2012

Ichabod Heart dzięki za życzenia z serca, hahaha Winking
Wesołych Świąt dla całej szalonej ekipy i każdego jednego użytkownika portalu Kissing Dzielę się z Wami Świątecznym Linkiem, którego to skleił dla mnie kumpel w prezencie na święta Smiling

[Obrazek: 1002320JP_xwhnaaq.JPG]

RE: Świąteczne życzenia - Sate - 24-12-2012

Wesołych Świąt!

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia,
życzę całej ekipie ARHN.eu zdrowia, szczęścia, pomyślności, w nowym roku wytrwałości. Prezentów pod choinką. A w nich fajnych fantów.
A co najważniejsze to życzę wam nerwów ze stali abyście na forum przetrwali.

Użytkownikom życzę abyście mieli fajne fanty, między innymi te w spojlerze Trollface
Żebyście spędzili miło czas. To do wszystkich kieruję was.
No i oczywiście żebyście trochę spasowali z tym trolowaniem na forum. Bo ekipa to też ludzie i czasami ma was dość.

Pozdrawiam
8-Bit Master
SateStudio

[Obrazek: Bez-nazwy-1-5_zps913db020.png]

RE: Świąteczne życzenia - Zzagrobnik - 25-12-2012

Miłych i spokojnych świąt Bożego narodzenia dla wszystkich użytkowników tegoż serwisu Winking I nie zapominajlmy o bogatym Mikołaju Smiling

RE: Świąteczne życzenia - Celion4 - 25-12-2012

Spokojnych świąt spędzonych z rodziną (albo pecetem jak ja), bogatego Mikołaja, dobrych gier, platform i smacznego karpia życzy Celion wszystkim użytkownikom, a zwłaszcza administracji i redakcji.

PS. Archon, bądź tak dobry i kup coś dziewczynom ze swojej piwnicy Grinning