![]() |
Assassin's Creed III - Recenzja - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Assassin's Creed III - Recenzja (/showthread.php?tid=3074) |
Assassin's Creed III - Recenzja - ichabod - 04-01-2013 ![]() Recenzja kolejnej, bo piątej już, wbrew tytułowi, opowieści o Asasynach i Templariuszach. Ichabod nie tylko ocenia grę, ale idzie o krok dalej polemizując z decyzjami podjętymi przez developerów. O tym co zadziałało, a co można było zrobić lepiej dowiedziecie się z poniższego materiału wideo! By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Assassin's Creed III - Recenzja Assassin's Creed III - Recenzja - wojtekM - 05-01-2013 Właściwie mogę się podpisać pod całą recenzją, dodam tylko, że bardzo brakowało mi Jespera Kyda w roli kompozytora. W AC III muzyka jest niby fajna ale jeśli ktoś w AC:B zwiedzał Rzym i słuchał utworu City of Rome ten będzie wiedział , że ścieżka dźwiękowa dodawała bardzo dużo klimatu, a w AC III jest równie bezbarwna co cała reszta z Connorem na czele. Właściwie mogę się podpisać pod całą recenzją, dodam tylko, że bardzo brakowało mi Jespera Kyda w roli kompozytora. W AC III muzyka jest niby fajna ale jeśli ktoś w AC:B zwiedzał Rzym i słuchał utworu City of Rome ten będzie wiedział , że ścieżka dźwiękowa dodawała bardzo dużo klimatu, a w AC III jest równie bezbarwna co cała reszta z Connorem na czele. Assassin's Creed III - Recenzja - Sscare - 09-01-2013 Zgadzam się z autorem i przedmówcą AC III jest mocnym średniakiem tym bardziej dziwi mnie większośc recenzji pławiących się nad miodnością tytułu. AC III ma za dużo błędów zdecydowanie za dużo a w mało którym teście zostały one opisane. Sama fabuła pomijając Conora jest ciekawa. Nie rozumiem również opinii, że Ezio się przejadł graczom - on przynjamniej ma charkter i wywołuje jakieś emocje wsród graczy. Denerwujące w AC III jest sterowanie, o ile gramy na myszce i klawiaturze - poruszanie sie po mapie, otwieranie zamków a czasmi wykrywanie obiektów leży, domyślam się, że ma grając na padzie nie ma tylu kłopotów. Assassin's Creed III - Recenzja - Maksym Jędrak - 31-01-2013 Gra 6/10 : ) Assassin's Creed III - Recenzja - Pawel27pl - 04-02-2013 Zgadzam się z autorem recenzji dodam tylko ze pierwszy raz miałem problem ze mi trofeum nie weszło przez bugi ![]() Assassin's Creed III - Recenzja - Kmilu - 06-02-2013 Gameplay jest fantastyczny... ale za to fabuła... masakra.. ogólnie gran na 7/10. Assassin's Creed III - Recenzja - gregory180 - 11-02-2013 ma racje moim zdaniem jest beznadziejny connor nie ma charakteru Assassin's Creed III - Recenzja - SoloPSB - 22-02-2013 Moim zdaniem gra fantastyczna ,ale przyjemniej mi się oglądało serię na youtube niż grało samemu ![]() Pewnie to wina lenistwa^^ Assassin's Creed III - Recenzja - DeathWish1547 - 23-02-2013 zgadzam się jeszcze mnie też denerwowało to ,że było mało lokacji jak kończyłem inne części AC to potrafiłem biegać ciągle po dachach bez żadnej przyczyny , a w AC III nie powiem ,że na pograniczu miałem ogromną zabawę z bieganiem po drzewach ale jeżeli chodzi o miasta to nie odpowiadało mi to zbytnio 6/10. |