![]() |
Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Radioaktywna Skryjówka Śledzia (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=136) +--- Wątek: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry (/showthread.php?tid=3079) |
Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Stivi - 28-12-2012 zatwierdzone RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wielkimati - 28-12-2012 W takim razie otwieram zapisy. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Matuleczek - 28-12-2012 Jak nikt nie jest chętny to ja się zgłaszam. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - fafikozoom - 28-12-2012 Czemu nie, też się zgłaszam. Dlaczego nie można być prokuratorem? ![]() RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wielkimati - 28-12-2012 Jak nie można, jak można? Przecież Miles jest prokuratorem a Wright obrońcą, więc do wyboru do koloru. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - fafikozoom - 28-12-2012 Mój błąd ![]() RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Matuleczek - 28-12-2012 ja chcem być: obrońca ![]() RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Sachees - 28-12-2012 CHCĘ BYĆ GUMSHOE MATI UWIELBIAM CIĘ! Hej koleżko, trochę mnie poniosło. Po prostu zapisz. Jak zaraz będzie flejm w stylu "Ale mósiż podaci dofody!!111111" to niech wie, że Gumshoe po prostu jest wyjątkowo głupi i pasuje do mojej osobowości. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wielkimati - 29-12-2012 Dodany ![]() RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Karwelas - 29-12-2012 Ja na Botora się zgłaszam RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wielkimati - 29-12-2012 Dodany. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - aleks33 - 29-12-2012 Ja się zgłaszam na Adriana Goodjoba. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - TheGreatMikx - 29-12-2012 Zgłaszam się na Arnold Black. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - pojler - 29-12-2012 dobra wpiszcie i mnie RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wielkimati - 29-12-2012 Pojler dodany jako Lotta, GreatMikx też dodany jako Arnold. A więc tak, startujemy w takim razie dzisiaj o 19:00, jeżeli jednak do tego czasu znajdzie się jeszcze jeden chętny do gry to może ustąpić miejsca jako sędzia. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - pojler - 29-12-2012 Niestety o 19 chyba mnie nie będzie bo dla brata pc udostępniam więc może kiedy indziej RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Theriuss - 29-12-2012 Zagrałbym gdyby nie mistrz gry jako sędzia. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wielkimati - 29-12-2012 A więc w takim razie nie mamy Lotty Hart. Czekamy Dalej. Ps. Exe. Sędzia w tej grze nie ma przewagi nad innymi oraz pełni rolę aktywnego obserwatora, który tylko wydaje werdykt i pomaga innym graczom. Idź prowadzić swojego PBFa ![]() RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wielkimati - 29-12-2012 eXe112, nie dodany, pozdrawiam. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Sachees - 04-01-2013 Mati prosił na sb, chociaż sam chciałem, ale odśnieżam. RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Kacpei - 05-01-2013 Zostaje ostatnie wolne miejsce Lotta Hart-Kacpei. ![]() RE: Phoenix Wright: Ace Attorney- Turnabout Cry - Wielkimati - 05-01-2013 Dobra, to w takim razie pbf dzisiaj rusza w okolicach godziny 17:00, więc jak ktoś chce jeszcze zagrać jako sędzia to może się zapisać. @edit- Jednak koło 17:00 mnie nie będzie więc zaczniemy koło 19:00. |