![]() |
Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition (/showthread.php?tid=3175) Strony:
1
2
|
Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Dark Archon - 20-01-2013 ![]() Rupiecie po raz trzeci. Mnóstwo gier na Playstation 2... i szykujemy się na śmierć. Wpisujcie miasta [`]. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Micvhu - 20-01-2013 Następnym razem zabierz mnie z sobą. Plisss ![]() Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - dzej - 20-01-2013 Dobrze Archonowi w takich włoskach ![]() Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - rakshi3 - 20-01-2013 Troszkę krótki odcinek ![]() Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Manga Ryu - 20-01-2013 Archonik pograł sobie na żydowskim fortepianie ![]() Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - PatrykCXXVIII - 20-01-2013 Źle napisanie "San Andreas". Powinno być "Sa Nardeas" ![]() RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Pucha - 20-01-2013 Tak oglądając te filmiki z Targów Rupieci widzę że co roku jest są tam coraz mniej ciekawsze rzeczy do kupienia. I wulgarni panowie z nielegalnym sprzętem ![]() Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Noctis - 20-01-2013 Brakuje mi takich targów w Polsce (no chyba że to tylko w moim regionie tak słabo). RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Insajd - 20-01-2013 Gry za bezcen, szkoda że w Polszy taka forma wyprzedaży nie funkcjonuje (no chyba że o czymś nie wiem). Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - gothic421 - 20-01-2013 Ja tam wolałem Archona w dłuższych włosach ![]() Ja tam wolałem Archona w dłuższych włosach ![]() Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - BastosPL - 20-01-2013 Takie targi w Polsce, było by miodnie ![]() Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Azazel - 20-01-2013 Istnieje coś takiego w Polsce nazywa się to giełda tyle że trzeba być bardzo czujnym bo można coś przeoczyć : D Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Reizo - 20-01-2013 Za ile da się wyrwać np. PS2 ? Chyba widziałem kiedyś w poprzednich filmach jak coś wyrwaliście. Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - guy_fawkes - 21-01-2013 Po obejrzeniu z ciekawości zerknąłem na Allegro - Halo na PC 50zł. Chyba nasze definicje "lekkiego fiaska" się rozmijają. :P Świetny materiał, choć trochę krótki. Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - patryko - 21-01-2013 FAJNE NAGRODY MACIE ;D RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Oscikus - 21-01-2013 W Krakowie na Bronowicach jest giełda rtv,więc nie mówcie, że czegoś takiego nie ma, choć gry troche droższe niż tu, tytuły na ps2 20-40zł, ale można znaleźć naprawdę ciekawe rzeczy, ja ostatnio wyrwałem MGS3 w steelboxie za 30zł, i premierowe Shadow of Memories za 20. Giełda działa chyba od 9 do 14, wstęp 2zł a warto się przejść, bo gier konsolowych mnóstwo, łącznie z samymi konsolami. RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - pojler - 21-01-2013 Żebym mieszkał na wyspach rzucałbym się na te gry. RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Link - 21-01-2013 Archą pewnie całą swoją kolekcje gier kupił w rupieciarni, zapłacił 50 funioli i udaje bogacza z wysp, rozgryzłem Cię cwaniaczku, HEHE. A tak poważnie, to chciałbym więcej takich materiałów, zawsze można nacieszyć oczy. W Polsce, też można trafić na okazje/wyprzedaże, najczęściej w komisach, oblatuję wszystkie 1,2 razy w miesiącu i zawsze trafię na gry po 1 zł, tak samo płyty z muzyką. Trzeba tylko mieć oczy szeroko otwarte i trochę się zainteresować tematem. RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - pojler - 21-01-2013 @Link Niestety w Polsce to jest rzadkością bo jesteśmy narodem który nie lubi nic wyrzucać. Ale na tak obfite targi nie trzeba wyjeżdżać aż na odległe wyspy. Wystarczy jechać do niemiec i tam jest tego od zaje*****. RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - Link - 21-01-2013 (21-01-2013, 12:28)pojler98 napisał(a): @Link Sory, ale co Ty pierdzielisz. Fakt, nie wyrzucamy, ale sporo też oddajemy: http://gratyzchaty.pl/viewforum.php?f=10 Ogólnie jest tam syf, ale zerkając raz dziennie, można wyrwać czasem jakieś lepsze gry/konsole. Osobiście przyjąłem jakieś 10 rzeczy z tego serwisu i jestem z nich zadowolony ![]() RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - pojler - 21-01-2013 Dzięki Link + leci. RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - kokoshkv - 21-01-2013 A w przypadku Tablica.pl, gdy już ktoś ma coś do oddania, chodzi mi o jakieś gry czy coś w tym stylu, to po napisaniu do niego dostajemy odpowiedź ,,Oddam, ale nie za darmo" i taki jest już nasz piękny kraj. Nie wiecie, może czy w okolicach Poznania znajduje się jakaś taka miejscówka z rupieciami? Gdzie można by znaleźć jakieś gierki. Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - FlutterShy - 21-01-2013 Huh "Wyłącz to albo ja cię wyłącze" :P padłem. Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - 97mat - 25-01-2013 Szkoda, że w Polsce nie ma takich tergów ![]() RE: Targi Rupieci #3 - Prepare to Die Edition - kom1110 - 27-01-2013 LOL Archonowi gry lecą i się tym nie przejmuje,a potem z tych płyt będzie System Error. ![]() |