![]() |
#300! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: #300! (/showthread.php?tid=3223) Strony:
1
2
|
#300! - Dark Archon - 24-01-2013 300 to magiczna liczba. Tylu spartan walczyło podobno pod Termopilami... i w ten sposób skończyły mi się pomysły na wstęp. arhn.eu świętuje jedyną w swoim rodzaju okazję (nie, tym razem nie użyję sformułowania "kamień milowy"): trzystu materiałów wideo! Nawet to jednak nie jest tak do końca prawdą. Wasze życie to kłamstwo. Nasz Youtube'owy kanał kryje kilka <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Cds1-6BNDjQ" target="_blank">niewidocznych filmów</a>, które nie liczą się do całkowitej wartości. Jest też <a href="http://www.youtube.com/user/arhn2eu" target="_blank">arhn2eu, nasz kanał poboczny</a>, na którym również udało nam się zebrać już ponad 20 filmów. No i nasz sekretny, <a href="http://www.youtube.com/dbarhneu" target="_blank">trzeci kanał</a> na którym od jakiegoś czasu wrzucamy media dla naszej bazy danych. W skrócie: impreza odwołana. Pracujemy ciężej niż nam się wydawało. Ekipa, wracać do biurek. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: #300! #300! - bambek220 - 24-01-2013 Gratuluję takiego postępu i życzę wam takiego samego w przyszłości ![]() #300! - Piechura - 24-01-2013 Ja wpadłem na arhn.eu bardzo przypadkowo był to czas kiedy na kanał został dodany pierwszy odcinek ''w pigułce'' o ''Hirołsach''. Szukałem jakiś ciekawych filmików o tej serii i tak o to trafiłem na materiał Archona ![]() #300! - Wojt - 24-01-2013 Gratulacje! 300 odcinków to naprawdę imponujący wynik. Jestem z wami dopiero od ponad 6 miesięcy, ale z niecierpliwością wyczekuję każdego filmiku. Pierwszy filmik, który widziałem do pierwszy odcinek system error, od tamtej pory przez kilka dni nadrabiałem stracone 1,5 roku. Obejrzałem wszystkie unboxingi, recenzja, cudowne pigułki, a także filmiki z arhn2eu. Wasze nietypowe podejście do tematu gier i całego growego świata, a także profesjonalizm to to co bardzo sobie cenię. Jednak chyba najbardziej przypadło mi do serca to, że dajecie się poznać i nie izolujecie się od ludzi, ale także zachowujecie zdrowy dla siebie dystans. Choć ciężko mi się przełamać to aktywnego uczestnictwa w życiu forum i shoutboxa to 2 razy bardzo mi pomogliście(Dorczezo przy kupnie PS3, Archon i Grem przy czytniku). Na sam koniec mogę powiedzieć, że potraficie zarazić człowieka pasją do kolekcjonerek, figurek, a także do zbierania starszych gier i konsol. Po prostu emanujecie tą pasją ![]() Życzę następnych 300 odcinków! RE: #300! - kokoshkv - 24-01-2013 Na tę okazje przyda się tort W serwisie zarejestrowany jestem od niedawna, lecz od dłuższego czasu subskrybuje konto na YT. Epickie filmy i teksty, ale przede wszystkim kontakt "twórców" z użytkownikami, co nie na wszystkich serwisach można spotkać. #300! - dzej - 24-01-2013 Trafiłem tu bo mnie Archon gnoił na gg za moją audycję o grach na konsole ![]() #300! - pyzior - 24-01-2013 Ja szczerze mówiąc nie pamiętam jak trafiłem. Pamiętam tylko że byłem zachwycony przeglądając wrzucone filmy,i oglądając je potem. Nadal jestem. Jak dla mnie jesteście jednym z najlepszych,polskojęzycznych kanałów na YT. Życzę Wam kilkukrotnie większej liczby subskrybentów,i wiele wiele zapału. Bo jeśli Wy będziecie mieć zapał do robienia filmów,my będziemy mieć radość z ich oglądania #300! - Arcel - 24-01-2013 Wam wybiło 300 filmów, a Rojowi urodziła się córa ![]() ![]() RE: #300! - Link - 24-01-2013 Łezka w oku... "Przeżyjmy to jeszcze raz" bardzo fajny artykuł, miło tak powspominać z okazji już 300 filmu ! Ale ten czas zapierdziela, życzę wytrwałości w tym wszystkim i należnej, jeszcze większej oglądalności. #300! - Manga Ryu - 24-01-2013 Mi wczoraj stuknął roczek jak jestem na forum ![]() Skąd wiedziałem o arhn.eu itd? Cóż, nie będę ukrywał- znałem Archona wcześniej i zawsze byłem ciekaw co nowego stworzy... I zazwyczaj projekty mi się podobały ![]() Życzę kolejnych 300 filmów i dzięki! #300! - Yasiek - 24-01-2013 To było po premierze DNF i chciałem zobaczyć jak "na żywo" wygląda kolekcjonerka tej gry ( z resztą, to jest jeden z moich ulubionych materiałów od was ![]() ![]() #300! - Bialutki - 24-01-2013 Obyście w końcu jakieś Dinary na tym zarobili ![]() #300! - Berus3000 - 24-01-2013 Archon bez brody wygląda jak Bilbo. #300! - kedzior - 24-01-2013 Ja was oglądam od rozpakowania 3DS'a, ale konto na ARHN.EU ma od dnia w którym wprowadziliście obecny layout strony ;D #300! - Kamil Dydo - 24-01-2013 Trafilem tu calkowicie przypadkiem, a przywiodl mnie do was material z System Error. Uzeklo mnie tez pare starszych produkcji. Zycze wam powodzenia w dalszej dzialalnosci oraz coraz wiecej filmow i widzow! Powodzenia. ![]() #300! - PatrykCXXVIII - 24-01-2013 Ja zupełnie przez przypadek, gdy było głośno o replice Portal Guna i zobaczyłem unboxing Grema. Spojrzałem do filmów podobnych i pomyślałem "Hmmm... Ten arhneu coś tam innego też robi, ciekawe co..." i na Ps3 przy pomocy serwisu ps3tube.com pobrałem System Error #4[nie potrafiłem rozkminić o czym to może być, więc musiałem obejrzeć], a dzisiaj mam już wszystkie "Pigułki", "Błędy Systemu" i parę unboxingów na Ps3 i z radością oglądam każdy materiał jaki wypuszczacie. Kiedyś oglądałem Hypera, dziś oglądam Arhn.eu! #300! - alosiek - 24-01-2013 Miło się czyta taki tekst w waszym wykonaniu. Żal tylko, że tak mało osób wie, jak wielką pracę wkładacie w cały ten serwis czy kanał na tubie. Oby tak dalej! #300! - oFi - 24-01-2013 ja trafilem na arhn.eu ponieważ wyjutubowałem sobie "unboxing 3ds" pozdrawiam RE: #300! - Matuleczek - 24-01-2013 No ja tu roczek będę za podajże 2 miesiące. Znalazłem was po unboxingu 3ds'a. Na stronę główną dosyć często zaglądałem (jeszcze ta starsza), ale nie zakładałem konta. Później mówię, że można przynajmniej z wami popisać. No i tak jestem do dzisiaj ![]() #300! - majkel2001 - 24-01-2013 Ja trafiłem przez mojego wuja to on pokazał mi 2 odc. system error a potem po pół roku sam was przez materiał grema z unboxsingu deus ex human revolution. RE: #300! - SmellySocks - 24-01-2013 Ja, jako znany zapalony gracz w RockBanda 3 ( ![]() Ciekawostaka: Pierwszy mój kontakt z forum(pośredni, ale zawsze) miał miejsce 15.01 (URODZINY ARCHĄDA.!!) Cytat:» Johnny+ - 15-01-14:05 -- Ma ktoś namiary na tani adapter midi do Rock Band 3 (na Xbox 360)?Tak, to mi Johnny wówczas pomagał. Ech, dużo się od tamtego czasu zdarzyło: wszelkie powstawanie nowych funkcji forum i trzy layouty tego największego i zarazem najfajniejszego śmietnika internetu™. Kupiłem też koszulkę z arhnowym logo; dostałem najbardziej niesprawiedliwego warna wszech czasów (moja ostatnia pamiątka po fioletowym dzejsie). Później dzięki forum odkryłem takie sławy jak Gurgie, czy Kiełba... Ichabod. No i oczywiście: GRAMYTATYWNIE, świetna zabawa, jeszcze więcej gimbazy do banowania, i rozmowa na skajpie z ekipą o siódmej nad ranem. TA ŚWIETNIE UWIECZNIONA NA MATERIALE FILMOWYM ![]() Co jeszcze zapamiętam na długo? wszystkie trolle i historyczne nocne dyskusje z nimi. Trzymajmy się danych od sony™ RE: #300! - Grodek - 24-01-2013 Szczerze gratuluję stworzonych 300 materiałów - kawał dobrej roboty. Na arhn.eu trafiłem z forum o Mortal Kombat, gdzie Adept podawał poszczególne linki do Pigułek o tejże serii. Jako, że to wszystko mi się spodobało, zacząłem biegle przeglądać materiały i założyłem tutaj konto. #300! - MichuB - 25-01-2013 Archon, mnie przywiał wykop.pl i któryś odcinek w pigułce (zdaje się, że mortal), tak poszedł sub na yt, rzadko forum i portal odwiedzam, bo zwyczajnie czasu nie mam, ale kiedyś się poprawię ![]() dobrze, że się pojawiliście, bo od czasu jak nie mam dostępu do Hypera (i czasu na oglądanie tv) kompletnie straciłem kontakt z wiadomościami dot. gier good job! keep working! #300! - Slayer777 - 25-01-2013 Zaczęło się od szukania info, gdy chciałem kupić 3DS i zobaczyłem film jak DA leży w łóżku z Zeldą ( to chyba był początek, gdy zacząłem oglądać biegle, nie pamiętam dobrze, ten odcinek zapał mi w pamięci ). Wcześniej coś widziałem, nagranego przez DA, ale myślałem, że to słomiany zapał jakiegoś kolesia, który chce zaistnieć w internecie. Po obejrzeniu filmiku o którym napisałem wyżej, polubiłem głos DA ( który jest dość oryginalny ) i tak jakoś dodałem subskrypcje, teraz oglądam każdy odcinek. Nieprawdopodobne, a jednak <lol>. RE: #300! - panorevaf - 25-01-2013 Gratuluję dużego poświęcenia w te 300 materiałów! Sam już nie pamiętam, jak ja znalazłem ten kanał :P |