Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Wejście Best(yjk)i - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Napisz coś o sobie! (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=135)
+--- Wątek: Wejście Best(yjk)i (/showthread.php?tid=3245)

Wejście Best(yjk)i - BeastKonoha - 26-01-2013

Cześć, mam na imię Ania, mam 12 lat i szukam kolegów i koleżanek Smiling

A tak serio - jestem BeastKonoha, ale że zwykle ludzie skracają mój nick, to mówią na mnie BK. Ewentualnie Bestyjka. Albo Buka. Nie pytajcie czemu Laughing.
Co prawda nazywam się Anna, ale już od 8 miesięcy miesięcy jestem przeterminowana dla Pewnego Misia Kochającego Dzieci (czyt. 18 lat już mi stuknęło).

Jeśli chodzi o gry, to sama nie posiadam jakiejś wielkiej kolekcji tytułów, czy innej konsoli niż PeCet. Natomiast nieobce są mi wiadomości na temat nowych gier (ach, to uzależnienie od "Let's Play'ów"~) czy o wydarzeniach ze świata wirtualnego.

Co do gatunków... Na pewno strategiczne, z HoMM na czele >D; rpg'i i typowe gangsterskie, jak GTA, Saint's Row czy Mafia. Mam również manię na punkcie odszukiwania rarytasów z gier typu online, a także horrorystyczne jrpg. Natomiast nie jestem za dobra w wyścigówkach (eh, chyba jedyny stereotyp o kobietach, jaki do mnie pasuje Laughing), oraz w shooterach - co akurat w drugim przypadku związane jest z tym, że nie grałam w nie tak często, żeby zdobyć odpowiednio wysoki skill w umiejętnym strzelaniu do oponentów. Ale mówi się trudno ^^.

Inne zainteresowania - rysowanie (wszystkie rysunki wysyłam na DeviantArta), komiksy (zarówno mangi, jak i europejskie i ostatnio również amerykańskie), sztuka, w niewielkim procencie informatyka i technologia, a także muzyka metalowa.

No i chyba tyle, co mogłabym powiedzieć o sobie :3. Byłam już na innych forach, ale zapewne przyznacie mi rację, że ten pierwszy post jest zawsze najtrudniejszy do napisania.

Aha, najważniejsze: HEJOOOOOOO C:

RE: Wejście Best(yjk)i - Link - 26-01-2013

Cześć Bestio Winking Fajny nick. Kolejna dziewczyna - super, mam nadzieję, ze będziesz aktywna w życiu forum i naszego skromnego Shoutboxa, gdzie zawsze (wiem, powtarzam się) Panuje Rodzinna Atmosfera™
Warto też zapoznać się z regulaminem, bo ostatnio jest on dość często egzekwowany.
Powiadasz Hirołsi ? GTA ? Heart A które częśći najbardziej ? No i koniecznie podaj linki do tych swoich rysunków, z chęcią rzucę okiem Winking

P.S. Pierwszy post jest jak pierwszy... nieważne, ale masz go już za sobą (ten post)

RE: Wejście Best(yjk)i - Odine - 26-01-2013

Witam! dzień dobry,
również mam nadzieję iż będziesz kolejnym aktywnym użytkownikiem
dodatkowo bardzo fajnie, że interesujesz się rysowaniem bo będę wiedział do kogo się zwrócić po porady i wskazówki.

RE: Wejście Best(yjk)i - BeastKonoha - 26-01-2013

(26-01-2013, 03:07)Link napisał(a): Cześć Bestio Winking Fajny nick. Kolejna dziewczyna - super, mam nadzieję, ze będziesz aktywna w życiu forum i naszego skromnego Shoutboxa, gdzie zawsze (wiem, powtarzam się) Panuje Rodzinna Atmosfera™
Warto też zapoznać się z regulaminem, bo ostatnio jest on dość często egzekwowany.
Powiadasz Hirołsi ? GTA ? Heart A które częśći najbardziej ? No i koniecznie podaj linki do tych swoich rysunków, z chęcią rzucę okiem Winking

Dzięki :3. Może skorzystam z zaproszenia, zobaczymy Laughing.
W sumie to dobrze, że jest egzekwowany, ale na wszelki wypadek rzucę na niego okiem.

Hirołsi to na pewno 3 i 4 - rany, rany, ta gra to było całe moje dzieciństwo Heart. Ostatnio mój chłopak pokazał mi 2 (dosyć ciekawe doświadczenie, nie powiem) oraz 5. Do tego ostatniego chyba najtrudniej mi będzie się przyzwyczaić, za dużo skojarzeń z Warcraftem 3. No i gdzie te wszystkie opisy przy artefaktach, budynkach i tak dalej?! Tak je uwielbiałam czytać Laughing.

A GTA to oldschoolowo część druga (muszę poszukać jej w domu, bo gdzieś mi zniknęła, a nie skończyłam ostatniego miasta), oraz u kuzyna dosyć często San Andreas na plejstejsion. Zaciekawiła mnie również czwórka, mam nadzieję, że kiedy zaoszczędzę na lepszej jakości komputer, to sobie zakupię (razem z San Andreas, głównie ze względów sentymentalnych)

I link do mojej strony na DA: http://beastkonoha.deviantart.com/ . Proszę bardzo :3

RE: Wejście Best(yjk)i - Link - 26-01-2013

Osobiście, jakoś do Hirołsów 4 nie mogłem się przekonać mimo wielu podejść, za to w dwójeczkę wsiąkłem jak mokra ciecz w gąbkę, dzięki jej fantastycznej oprawie. Przy 5 poczułem się jak w 3 z grafiką na miarę dzisiejszych czasów Smiling Ale... nieważne, to Twój temat, sory.

Zerknąłem na rysunki - nie znam się, ale bardzo mi się podobają, stwórz jakąś historyjkę z Linkiem z Zeldy w takich klimatach Winking

Do zobaczenia w innych tematach lub SB Smiling