![]() |
Gry na PS3 - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Sony (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Playstation 3 (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=11) +---- Wątek: Gry na PS3 (/showthread.php?tid=3288) |
Gry na PS3 - HotFruit - 30-01-2013 Witam ! Ostatni czas był czasem premier. Pojawiło się wiele nowych tytułów jak i kontynuacji starych. W niedalekiej przyszłości pojawi się więcej fantastycznych gier. I tu pytanie do was. Do wyboru mam "Playstation All Stars", "Devil May Cry 5", "Dead Space 3" lub "Crysis 3". "Playstation all stars" zaciekawiło mnie faktem, iż w grze poruszamy się postaciami z kultowych gier na PS3. Grałem w każdą grę oprócz "Fat Princess" których przedstawiciele są grywalni. Z kolei seria "Devil May Cry" jest bliska mojemu sercu. W pierwszą jej część grałem jeszcze na pierwszym modelu PS2, a każdą kolejną częścią cieszyłem się jak poprzednią. Chętnie bym zobaczył nową odsłonę Dantego. Pora powiedzieć coś o "Dead Space 3", otóż strasznie przepadam za grami typu Horror. Dawno nie grałem w żądną i można by powiedzieć że jestem już na nie głodny ,a "Dead Space 3" może mnie nasycić. Do tego słyszałem ,że w grze jest Kooperacja więc będę mógł się bać razem z przyjacielem ![]() Dla mnie jest to ciężka decyzja aby wybrać tylko jeden z tych tytułów. Mam nadzieję że wy mi pomożecie. Z góry dziękuje i pozdrawiam. RE: Gry na PS3 - T9Parker - 30-01-2013 Również grałem w poprzednie części DMC, mam również najnowszą. Powiem krótko genialna. Combosy klepie się tak przyjemnie, że przechodzę grę już trzeci raz. Według mnie kup "Devil May Cry" zwłaszcza jako fan serii ![]() RE: Gry na PS3 - czesiobar - 30-01-2013 Również polecam DMC. Mi grało się bardzo przyjemnie. RE: Gry na PS3 - munio - 30-01-2013 Ja bym wybrał Crysis3. RE: Gry na PS3 - Marianus89 - 31-01-2013 ja też wybieram Crysis 3 RE: Gry na PS3 - Chmurowaty - 31-01-2013 Ja bym wybrał warna, ktoś się skusi? Kolega napisał konstruktywny, kilku zdaniowy post, a wam śmierdzącym leniom nawet się nie chce napisać dlaczego wolelibyście jedną, od drugiej. Radzę to poprawić w przeciągu 24 godzin RE: Gry na PS3 - Krystex12 - 31-01-2013 Na twoim miejscu nie wybierałbym raczej Crysis 3 ponieważ nie grałeś w poprzednie części.Dead Space 3 napisałeś że dawno nie miałeś doczynienia z horrorami więc pewnie w poprzednie części tak jak w Crysis nie grałeś.Co do Devil May Cry i Playstation All Stars to miałeś z tym duże doczynienia i na twoim miejscu wybrałbym Devil May Cry ponieważ piszesz że seria jest tobie bardzo bliska a potem Playstation All Stars. RE: Gry na PS3 - Vir4ne - 31-01-2013 Ja szczerze polecam Ci Crysis 3. Osobiście grałem w "dwójkę" i byłem zachwycony. Bierz w ciemno:P RE: Gry na PS3 - bleub - 15-02-2013 O All Stars słyszałem zarówno pozytywne jak i negatywne opinie, Crysis 2 mnie nie zachwycił (shooter jakich wiele) i podejrzewam iż podobnie będzie z jego sequelem, DS3 natomiast to mocno średniawe crapiszcze. Zasadniczo trudno nazwać ją horrorem skoro a) istnieje możliwość gry w co-opie, b) przeciwników jest porównywalna ilość co w takim Gears of War, czyli rzeź niewiniątek. Skłaniałbym się na Twoim miejscu ku Devil May Cry które zbiera dobre oceny i jest chwalone praktycznie z każdej strony. Połamania pada ![]() RE: Gry na PS3 - Noctis - 15-02-2013 Wydaje mi się że nadal trwa beta Crysis'a 3, to doradzałbym wypróbować póki jest okazja. Szczerze to skłaniałbym się bardziej ku DMC, dużo pochlebnych recenzji, a dodając to że jesteś danem tej serii, to wybór jest raczej prosty ![]() RE: Gry na PS3 - kacper3615 - 20-02-2013 Ją na twoim miejscu wybrał bym Playstation All Stars. Słyszałem, że gra jest bardzo podobną do SSBB (Super Smash Bros Brawl), a ta strasznie mnie urzekła swoim gameplayem. Wiele godzin przy tej grze spędziłem, więc myślę, że ta gra będzie twoim wyborem. RE: Gry na PS3 - Soulraven - 20-02-2013 Mimo wszystkich opinii o Dead Space 3 polecę właśnie ją.Gra mimo trochę gorszego klimatu nadal potrafi przestraszyć, ale za to otrzymujemy filmowość na wzór Uncharteda więc myślę, że warto.Dodatkowo grę można przejść nie nudząć się ok 4 razy.Raz na single raz w co-opie raz w classic i jeszcze ras w pure survival. |