Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Gry na PS3 - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Sony (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Dział: Playstation 3 (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Wątek: Gry na PS3 (/showthread.php?tid=3288)

Gry na PS3 - HotFruit - 30-01-2013

Witam !
Ostatni czas był czasem premier. Pojawiło się wiele nowych tytułów jak i kontynuacji starych. W niedalekiej przyszłości pojawi się więcej fantastycznych gier. I tu pytanie do was. Do wyboru mam "Playstation All Stars", "Devil May Cry 5", "Dead Space 3" lub "Crysis 3". "Playstation all stars" zaciekawiło mnie faktem, iż w grze poruszamy się postaciami z kultowych gier na PS3. Grałem w każdą grę oprócz "Fat Princess" których przedstawiciele są grywalni. Z kolei seria "Devil May Cry" jest bliska mojemu sercu. W pierwszą jej część grałem jeszcze na pierwszym modelu PS2, a każdą kolejną częścią cieszyłem się jak poprzednią. Chętnie bym zobaczył nową odsłonę Dantego. Pora powiedzieć coś o "Dead Space 3", otóż strasznie przepadam za grami typu Horror. Dawno nie grałem w żądną i można by powiedzieć że jestem już na nie głodny ,a "Dead Space 3" może mnie nasycić. Do tego słyszałem ,że w grze jest Kooperacja więc będę mógł się bać razem z przyjacielem Happy . Ostatnią grą na którą mam oko to "Crysis 3". Nie grałem w żadną z jej poprzednich odsłon ale słyszałem że jest dosyć dobra. Do tego gra posiada Multiplayer więc przysiadł bym przy niej na dłużej.
Dla mnie jest to ciężka decyzja aby wybrać tylko jeden z tych tytułów. Mam nadzieję że wy mi pomożecie. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

RE: Gry na PS3 - T9Parker - 30-01-2013

Również grałem w poprzednie części DMC, mam również najnowszą. Powiem krótko genialna. Combosy klepie się tak przyjemnie, że przechodzę grę już trzeci raz. Według mnie kup "Devil May Cry" zwłaszcza jako fan serii Smiling

RE: Gry na PS3 - czesiobar - 30-01-2013

Również polecam DMC. Mi grało się bardzo przyjemnie.

RE: Gry na PS3 - munio - 30-01-2013

Ja bym wybrał Crysis3.

RE: Gry na PS3 - Marianus89 - 31-01-2013

ja też wybieram Crysis 3

RE: Gry na PS3 - Chmurowaty - 31-01-2013

Ja bym wybrał warna, ktoś się skusi?
Kolega napisał konstruktywny, kilku zdaniowy post, a wam śmierdzącym leniom nawet się nie chce napisać dlaczego wolelibyście jedną, od drugiej. Radzę to poprawić w przeciągu 24 godzin

RE: Gry na PS3 - Krystex12 - 31-01-2013

Na twoim miejscu nie wybierałbym raczej Crysis 3 ponieważ nie grałeś w poprzednie części.Dead Space 3 napisałeś że dawno nie miałeś doczynienia z horrorami więc pewnie w poprzednie części tak jak w Crysis nie grałeś.Co do Devil May Cry i Playstation All Stars to miałeś z tym duże doczynienia i na twoim miejscu wybrałbym Devil May Cry ponieważ piszesz że seria jest tobie bardzo bliska a potem Playstation All Stars.

RE: Gry na PS3 - Vir4ne - 31-01-2013

Ja szczerze polecam Ci Crysis 3. Osobiście grałem w "dwójkę" i byłem zachwycony. Bierz w ciemno:P

RE: Gry na PS3 - bleub - 15-02-2013

O All Stars słyszałem zarówno pozytywne jak i negatywne opinie, Crysis 2 mnie nie zachwycił (shooter jakich wiele) i podejrzewam iż podobnie będzie z jego sequelem, DS3 natomiast to mocno średniawe crapiszcze. Zasadniczo trudno nazwać ją horrorem skoro a) istnieje możliwość gry w co-opie, b) przeciwników jest porównywalna ilość co w takim Gears of War, czyli rzeź niewiniątek. Skłaniałbym się na Twoim miejscu ku Devil May Cry które zbiera dobre oceny i jest chwalone praktycznie z każdej strony. Połamania pada Winking

RE: Gry na PS3 - Noctis - 15-02-2013

Wydaje mi się że nadal trwa beta Crysis'a 3, to doradzałbym wypróbować póki jest okazja. Szczerze to skłaniałbym się bardziej ku DMC, dużo pochlebnych recenzji, a dodając to że jesteś danem tej serii, to wybór jest raczej prosty Smiling

RE: Gry na PS3 - kacper3615 - 20-02-2013

Ją na twoim miejscu wybrał bym Playstation All Stars. Słyszałem, że gra jest bardzo podobną do SSBB (Super Smash Bros Brawl), a ta strasznie mnie urzekła swoim gameplayem. Wiele godzin przy tej grze spędziłem, więc myślę, że ta gra będzie twoim wyborem.

RE: Gry na PS3 - Soulraven - 20-02-2013

Mimo wszystkich opinii o Dead Space 3 polecę właśnie ją.Gra mimo trochę gorszego klimatu nadal potrafi przestraszyć, ale za to otrzymujemy filmowość na wzór Uncharteda więc myślę, że warto.Dodatkowo grę można przejść nie nudząć się ok 4 razy.Raz na single raz w co-opie raz w classic i jeszcze ras w pure survival.