![]() |
Na żywo z Ni no Kuni - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Na żywo z Ni no Kuni (/showthread.php?tid=3411) |
Na żywo z Ni no Kuni - Dark Archon - 02-02-2013 Podobno w tej grze Ni ma Kuni. HEHEHEHEHEHE By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Na żywo z Ni no Kuni RE: Na żywo z Ni no Kuni - Asumatka - 02-02-2013 Na co komu kunie jak są psajdaki? RE: Na żywo z Ni no Kuni - Celion4 - 02-02-2013 A mnie nie było, bo jak Archon zaczynał lajwa to ja dochodziłem do drugiego miasta ![]() Na żywo z Ni no Kuni - RemzoPL - 02-02-2013 Ja niestety nie dotrwałem do końca ![]() Na żywo z Ni no Kuni - emu23 - 02-02-2013 W sumie śmieszna gra, ale nie w moim stylu ![]() Fabularnie z tego co zobaczyłem(okolice gadającego drzewa) niezbyt interesująca, intro kompletnie przewidywalne. Grafika i audio faktycznie bardzo ładne, ale też nie mój styl, w sumie cały czas jak oglądałem to ten Olivier wyglądał dla mnie jak Krzyś z Dinseyowskiej wersji Kubusia Puchatka ![]() W sumie sam gameplay kojarzy mi się(może i bezpodstawnie) z bajkowymi MMO rodem z Azji i ta gra pasuje mi właśnie pod coś takiego - pogranie kilka godzin od niechcenia w darmowe MMO, no cóż, jeżeli fabuła się jakoś fajniej rozwija, to możecie mnie poprawić, ale ten początek raczej tak dla mnie wygląda. A no i jeszcze jedno - nie mam praktycznie żadnego doświadczenia z jRPG, więc po prostu nie wiem, jak być powinno ![]() Na żywo z Ni no Kuni - pojeemniko - 02-02-2013 Skoro Ni ma kuni 1/10 Na żywo z Ni no Kuni - robix95 - 02-02-2013 Bardzo mi się podoba ta gra. Świetna zarówno audiowizualnie, jak i fabularnie (oceniam na podstawie tego livestreama). Trochę mi przypomina grę Brave World New Traveller na PSP. Szkoda tylko, że nie mam PS3, bo z tego co widzę, to jest to naprawdę dobry tytuł. Na żywo z Ni no Kuni - dawid9098 - 02-02-2013 Bardzo ładna gra, strasznie lubię tego typu gier, szkoda, że jest ich tak mało... RE: Na żywo z Ni no Kuni - pojler - 03-02-2013 Gra fajna, uchodzi w moje klimaty pokemono-jrpegów. Na żywo z Ni no Kuni - Yoshubo - 03-02-2013 Gotta catch'em all ? ![]() Na żywo z Ni no Kuni - Nintendo - 03-02-2013 Fajna gra szkoda że jej nie mam!! :-( Na żywo z Ni no Kuni - Seiya - 04-02-2013 Ma nadzieję, że będzie więcej gejmplejów z tej gry bo wydaje się być niesamowicie dobra. RE: Na żywo z Ni no Kuni - aspazar - 04-02-2013 Drogi Seiya,jak powiedział na streame Dark Archon arhn.eu nie zrobi z Ni no Kuni żadnego gampleja. RE: Na żywo z Ni no Kuni - Seiya - 04-02-2013 (04-02-2013, 22:33)aspazar napisał(a): Drogi Seiya,jak powiedział na streame Dark Archon arhn.eu nie zrobi z Ni no Kuni żadnego gampleja. Masz rację jednak powiedział też, że wszystko zależy od wyników sondy więc dalej mam nadzieję : > Na żywo z Ni no Kuni - PancernyKucyk - 05-02-2013 Bardzo chętnie bym w nią zagrał, ponieważ lubię takie klimaty i styl graficzny. Niestety, nie mam PS3 : / Specjalnie dla jednej gry nie będę kupował konsoli : ) Na żywo z Ni no Kuni - Lokino - 08-02-2013 wyborny suchar na początku :> |