Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Battlefield 3 czy Black Ops II? - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Sony (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Dział: Playstation 3 (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Wątek: Battlefield 3 czy Black Ops II? (/showthread.php?tid=3591)

Battlefield 3 czy Black Ops II? - Dazzveil - 15-02-2013

Yo, potrzebuje porady, ponieważ za taką samą dobrą cenę (nie ważne jaką) mam te dwie gry, a wybrać mogę jedną, która wg was lepsza, mam BF3 Premium na PC'ta i go uwielbiam, ale nie wiem czy Black Ops II nie wprowadzi trochę świeżości w moje życie, no i ten tryb z ząbiakami jak wypada, bo mam na nie niezłego hajpa. ;] Pozdro Dazzveil

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - mati181201 - 15-02-2013

Ja bardziej polecam BF 3 chociaż Black Ops II też jest niezły Winking

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - Javel - 15-02-2013

Yo, porada jest taka że BF3

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - bleub - 15-02-2013

Skoro masz BF Premium to powinieneś skłaniać się ku Black Cocks 2 Wii U Has No Game .

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - Dazzveil - 15-02-2013

Moją pierwszą grą multiplayer na PS3 był Far Cry 3, który jest tragiczny, wszystko się zacina, mnóstwo gliCZy itd, a chciałbym mieć jakiegoś ogarniętego FPS'a na konsole, możecie mi coś powiedzieć o Black Ops'ie? Szczerze nic nie wiem o nim, bo ostatni w jakiego grałem był CoD 2.

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - zkacper03 - 15-02-2013

Osobiście polecam Bfa. Świetna gra, fajna kampania, genialnie multi, super grafika i dźwięk. Polecam ;d

Widzę, że czytacie tylko tytuł tematu, z okazji czego trochę mi przykro, czyli muszę poszukać coś na własną rękę i sam wywnioskować czy OPS'ik jest git czy nie. Pozdrawiam Dazzveil

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - yaper - 15-02-2013

Skoro masz już Battlefielda 3 i to w wersji Premium, a mimo to masz wolne środki na grę, to bierz Black Opsa 2... o ile nie posiadasz MW2 / MW3/ BO1 (chyba, że kasa to nie problem, ale równice w multi są subtelne i ważne jedynie dla wyjadaczy :P).

IMO oba tytuły idealnie się uzupełniają w multi. BO2 jest świetnie zoptymalizowany pod PC i rozgrywka to sama przyjemność, o ile lubimy zręcznościową, kontaktową walkę, cechę charakterystyczną gier spod szyldu Call of Duty.

Niestety, piszesz o PS3, ale i tak powinno być dobrze. Zresztą, ciężko mi polecić innego FPS-a na PS3 (nie licząc Battlefielda 3), który byłby dobrze zoptymalizowany, a serwery pełne o każdej porze dnia (ostatnio grałem w Killzone 2 / 3 i są z tym problemy).

yaper, dzięki za taką odpowieź, brałem właśnie pod uwagę to, że w CoD'zie trzeba się sprężyć, a że jestem nowym graczem na PS3 dobry trening mi się przyda. Chyba po prostu jutro po robocie sobie zamówię. Dzięki bardzo i pozdrawiam Dazzveil

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - Kocik - 16-02-2013

BF brat strasznie sobie chwali, a z tego co slyszalem to Black Ops jakis taki futurystyczny (?)

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - Theendlessgaming - 16-02-2013

Battlefield 3 z premium o wiele bardziej się opyla i możesz spotkać więcej graczy na serwach (w tym mnie)

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - Dominik15 - 01-06-2013

bf3 jest lepszy ale pamiętajcie to moja subiektywna ocena Smiling

Kolega bawi się w archeologa odkopując prawie 3-miesięczne tematy? Smiling
Upominam i apeluję o zerknięcie na datę ostatniego posta w danym.
~bleub

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - Krystek877 - 03-06-2013

Należy paiętać że Call of Duty nieważne które to ciągle odgzewany kotlet...

RE: Battlefield 3 czy Black Ops II? - kot1234567 - 06-06-2013

Black ops 2

Zero argumentacji i klepanie kolejnych postów w wymarłym już temacie. Wlepiam 20% i zamykam wątek.
Na prośbę założyciela może zostać otwarty.
~bleub