![]() |
Retro City Rampage - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Retro City Rampage (/showthread.php?tid=3668) Strony:
1
2
|
Retro City Rampage - Dark Archon - 19-02-2013 ![]() Dziś coś co przygotowałem całkowicie dla zabawy, bez większego, głębszego celu. Troszkę System Error, troszkę ogólnego chwalenia. Czasami mam wrażenie, że jeżeli jakiś znany "let's player" w coś nie zagra, to dla dużej części widowni taka gra zwyczajnie nie istnieje*. A szkoda. Bo są perełki pokroju Retro City Rampage, które spłyną po odbiorcach mainstreamowego gówna jak po kaczce, a faktyczni miłośnicy gier nigdy o nich przez to nie usłyszą. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Retro City Rampage Retro City Rampage - Shorty - 19-02-2013 O, fajnie, że ktoś się wreszcie tą grą zajął. Zupełnie o niej zapomniałem. Retro City Rampage - Newfolder - 19-02-2013 Kurde też czekałem na grandtheftendo :/. Ale chociaż se gościu zarobił :P bo z klonem GTA3 to by nie poszalał. Retro City Rampage - Aperty - 19-02-2013 Świetny materiał, jak zwykle ![]() Retro City Rampage - convert - 19-02-2013 Takie growe Cabin in the woods ![]() Retro City Rampage - Dante - 19-02-2013 Fajna gra ma ją na PS Vita ![]() RE: Retro City Rampage - Wichrolit - 19-02-2013 Bardzo ciekawa gra. Zwłaszcza, że jestem fanem GTA ![]() Chyba się na nią skuszę. Retro City Rampage - Leszczomen - 19-02-2013 Hmmm, może jakiś...giveaway? ![]() A jeśli nie to i tak kupię, ale na razie nie mam forsy. Bycie gimbusem jest trudne, uwierzcie mi... RE: Retro City Rampage - Mycha - 19-02-2013 Jestem zadziwiony, niezłe. Retro City Rampage - kokoshkv - 19-02-2013 Zachęciłeś mnie tym materiałem do zapoznania się z tą grą. Na szczęście jest też wersja próbna na Playstation Store, żeby sprawdzić co i jak. Na PSV gra się przyjemnie, ale co do przyjemności grania nie jestem pewien, tak samo grać w minisy na PS3. Może będzie jakaś promocja na PSS. Takie pytanko jeszcze, ta gierka posiada jakieś trofea? Retro City Rampage - fafikozoom - 20-02-2013 Brzmi trochę jak http://youtu.be/Q16yI2d9sNE?t=2m26s Retro City Rampage - krzesimira - 20-02-2013 dla mnie jak na razie Retro City Rampage stoi za drogo na Steam'ie (14€) :/... ale myślę, że gra mogłaby zyskać na popularności gdyby trafiła na smartfony. dużym problemem byłby jednak rozmiar bohatera. tak czy siak... podobają mi się możliwości w TV Simulation Mode i TV Color Mode. dzięki, że było to umieszczone w materiale ![]() Retro City Rampage - ExtremeRecQ - 20-02-2013 Fajna gra i jeszcze fajniejszy materiał. Retro City Rampage - rakshi3 - 20-02-2013 Fajnie że jest cross-buy z ps vita. Retro City Rampage - Sporeczek - 20-02-2013 Jakimś cudem nie widziałem tego filmiku. Gra dobra, a pokaz też, nawet zachęca do gry (ja już gram, ale mam ochotę grać więcej). Retro City Rampage - dawid06101998 - 21-02-2013 ta gra to 99% estear egg's zagrał bym :P Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za tego posta Retro City Rampage - Dor3k - 21-02-2013 Materiał na szybko a i tak wyszedł profesjonalnie jak zwyle ![]() Retro City Rampage - jakubjakub1234 - 21-02-2013 Z chęcią ściągnę demo na ps store. Retro City Rampage - kedzior - 22-02-2013 Kurcze, zachęciłeś mnie do zakupu ![]() Retro City Rampage - LoQ - 23-02-2013 O matko święta, jaka genialna gra! Idę się to zaopatrzyć czym prędzej. ![]() Retro City Rampage - makajet1 - 23-02-2013 super giera Retro City Rampage - Jax1905 - 24-02-2013 Kupiłem na steam i fajna gierka lecz gta 1 jest the best Retro City Rampage - kal3jdoskop - 25-02-2013 Tytuł jest świetny, ale niestety niezwykle krótki - tryb fabularny (który jest największym atutem gry) da się ukończyć w kilka godzin. Potem zostają różne wyzwania, no i ew. powtarzanie ulubionych misji z kampanii (jest taka opcja) czy zdobywanie achievementów (nie tylko na steamie, bo gra ma swój "wewnętrzny" system osiągnięć). BTW-szkoda że nie dodali jako jedną z postaci pobocznych(są takie, w trybie "wolnym") Biffmana, jego podkład muzyczny jest po prostu zabójczy :] Niestety, występuje on jedynie jako "power-up" w wolnej rozgrywce. Retro City Rampage - Skorek - 27-02-2013 Wow, zupełnie zapomniałem, że takie coś powstaje, ostatnio tak bardzo ucieszyłem się gdy wyszło Abobo's Big Adventure. Fajnie trzeba ograć. A tak w ogóle to w 3:40 motyw strasznie bardzo przypomina mi Battletoads & Double Dragon, a wnętrze budki telefoniczej bardzo przypomina Battletoads, jak z Dark Queen gada ten doktorek. Retro City Rampage - Skorek - 28-02-2013 Wow, zupełnie zapomniałem, że takie coś powstaje, ostatnio tak bardzo ucieszyłem się gdy wyszło Abobo's Big Adventure. Fajnie trzeba ograć. A tak w ogóle to w 3:40 motyw strasznie bardzo przypomina mi Battletoads & Double Dragon, a wnętrze budki telefoniczej bardzo przypomina Battletoads, jak z Dark Queen gada ten doktorek. |