Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Hyrule Historia - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: Hyrule Historia (/showthread.php?tid=3761)

Hyrule Historia - Dark Archon - 28-02-2013

[Obrazek: P85iSj_YKIo.jpg]
Hyrule Historia - podręcznik systematyzujący wiedzę na temat serii The Legend of Zelda, wydany z okazji 25. rocznicy istnienia cyklu.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Hyrule Historia

Hyrule Historia - Noctis - 28-02-2013

Genialna recenzja. Poświęcacie tyle swojego wolnego czasu na przygotowanie przykładowo 7 minutowego filmu i robicie to w tak profesjonalnym stylu - naprawdę wielki szacunek dla Was. Swoją droga świetny szlafrok Archon Smiling

Hyrule Historia - Skorek - 28-02-2013

Naprawdę bardzo fajna recenzja, teraz wiem, że jak najszybciej muszę gdzieś tej książki w rozsądnej cenie poszukać, bo jest ciekawa i dobrze wykonana. Niestety informacji takich jak jakość wykonania książki na amazonie za bardzo wyczytać się nie da.

Hyrule Historia - Revkage - 28-02-2013

Prowadzący wygląda prawie jak Shinigami z Bleacha w tym szlafroku, jeszcze tylko miecz i było by idealnie.

Hyrule Historia - guy_fawkes - 01-03-2013

Świetny materiał. W Full HD ten wolumin wygląda jeszcze okazalej, a jakość wykonania powala. Sam chciałbym mieć coś takiego, gdybym był fanem Zeldy, lecz do tej pory nie udało mi się jeszcze zagrać w żadną odsłonę...

RE: Hyrule Historia - Link - 01-03-2013

Chyba cienki ze mnie Zeldofil, skoro nie znałem tej księgi wcześniej, na szczęście nic straconego i dzięki Wam mam możliwość dowiedzenia się o niej Smiling Zakup obowiązkowy, u wuja all'a stoi za 160 zł - świetna cena. Materiał jak zawsze na bardzo wysokim poziomie.

Hyrule Historia - aspazar - 02-03-2013

Najbardziej podobał mi się materiał bonusowy gdyż mogłem w końcu zobaczyć ile trzeba włożyć pracy aby nagrać ,,krótką'' recenzjie podręcznika

Hyrule Historia - SebastianL92 - 02-03-2013

45 minut na przekartkowanie wszystkiego... Najss Grinning.

RE: Hyrule Historia - Lecter - 03-03-2013

A chyba nie podzieliłeś się (albo mi gdzieś to umknęło) swoją opinią na temat samego rozwiązania chronologii serii, która wcześniej była bardzo niepewna, a w tej książce opisano ją trochę na siłę łącząc fakty. Czy sam fakt uspójnienia tej historii to nie był strzał w kolano?

Hyrule Historia - bareks1234 - 08-03-2013

Fajna książka ale pewnie fani ją aby zakupią Smiling

RE: Hyrule Historia - Zbigniew - 09-03-2013

suepr film, super ksiazka tylko szdkoa, bo taka droga

Hyrule Historia - Veinitive - 13-03-2013

Prawdę mówiąc nigdy nie miałem do czynienia z tą grą chociaż miałem Nintendo. Film bardzo zachęcający, ale jednak się nie skuszę.

Hyrule Historia - fangier123 - 30-04-2013

Chociaż nie interzsuje się Legend of zelda ale to mnie bardzo zachęca to legend of zelda :P

Hyrule Historia - Kozinho777 - 16-03-2014

Dla mnie ta księga jest niczym święty Graal Grinning Kurczę fajnie by było coś takiego przygarnąć.

RE: Hyrule Historia - GregZPL - 16-03-2014

Książka jest fantastyczna. Ma genialnej jakości papier, uwielbiam ją czasem wziąć do ręki i przekartkować

RE: Hyrule Historia - TakiJakJa - 16-03-2014

Ciekaw jestem czy się przydaje :P

RE: Hyrule Historia - GregZPL - 16-03-2014

Bardzo się przydała, bo uporządkowała chronologię w Zeldach. Wcześniej była masakra w tym